Doda1211 Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 zamieściłam wiadomość o psince na innym forum ;) Quote
agula Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 i co? i nic? cisza:-( Psina chyba jeszcze nie była na allegro. Quote
ewatr Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 taki jestem cudny :lol: :lol: :lol: no tylko chciałem sie przypomniec jakby ktos wczesniej nie zauważył:oops: Quote
Milkat Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 mordeczkę ma koffaną bardzo....domku gdzie jesteś?!! Quote
mila_2 Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 a co z jego skórą?? czy to zaraźliwe?? czy tylko zaniedbanie? Quote
Rybc!a Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Gdzie on teraz jest? dziewczyny piszcie takie informacje, bo nie bedę mogla pomóc Quote
Moriaaa Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Rybc!a napisał(a):Gdzie on teraz jest? dziewczyny piszcie takie informacje, bo nie bedę mogla pomóc Psiak jest w schronisku w Łodzi... Quote
Milkat Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 przeklejam z innego wątku ogłoszenia przyjmę laba/goldena, http://zwierzeta.low.pl/index.php?ak=sea może ktoś sie zainteresuje Żółtym, to młody psiak i do tego bezkonfliktowy:lol: ,kto napisze? Quote
joannal Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Kto zna osobiscie Żółtego niech napisze, trzeba każdą szansę wykorzystać dla tej pięknej mordki :lol: . Quote
agula Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 hopsaj Żółtasku na górę. Czy ktoś tu zagląda:crazyeye: Quote
mila_2 Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Kar0la napisał(a):Psiak jest leczony i jest już lepiej... ponawiam pytanie - czy to zaraźliwe? Quote
Moriaaa Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Z tego co wiem to grzybica więc niestety jest zaraźliwe:( Quote
mila_2 Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 no to lipa - bo ja już coś może bym wkombinowała, ale mam psa i nie chcę Młodej narażać... Quote
Kar0la Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Prawdę mówiąc ja dokładnie nie wiem co mu jest. Wiem tylko, że miał jakieś paciorkowce i był ogólnie w kiepskiej kondycji, niedożywiony itd. Jak go widziałam w niedziele to kilka miejsc miał posmarowanch chyba gencjaną. Psiak jest leczony i chyba wychodzi już na prostą. Jak będę następny raz w schronisku to mogę się zapytać, chyba że Ewlee wie cos więcej. Ona założyła wątek. Widzę, że już się wyjaśniło. Quote
Moriaaa Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Hania psiaka leczy więc na pewno jestw dobrych rękach...jak z nią rozmawiałam wyszła grzybica..paciorkowce i coś tam...trzeba się koniecznie dwiedzieć zaraz do niej zadzwonie:) Quote
Moriaaa Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Hania na razie nie odbiera...zadzwonie trochę poźniej...pewnie z psiakami lata na spacerkach:) Quote
Recommended Posts