Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 436
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szukam w wawie chętnych na piesia, ale ten cholerny czas wakacji...ludzie maja plany... wiem, że byłby jeden chętny na psiaka ze schroniska, ale dopiero we wrześniu...dobre i to, szukam dalej..... szukajmy dalej...

Posted

nie ma - czekamy na panią hanię aż wróci, ona się pieskiem zajmuje
dzisiaj byłam na chwilę w schronisku, pies nadal jest, zrobił się deczko osowiały jak pani hani nie ma i codziennych spacerków...:-(

Posted

Podali tylko taki powód, ze niepozwala innym psą dochodzic do zarcia..w co watpie:/ Bo to on sie raczej boi sie psów z zagrodki...
On zginie z duzymi psami:(
Moze chociaz hotel bedzie...kolo Lodzi jest dobry...10 zloty a noc dla psiaka...
Moze zbiorka?

Posted

Ewlee napisał(a):
Podali tylko taki powód, ze niepozwala innym psą dochodzic do zarcia..w co watpie:/

oj szczerze mówiąc, jest to możliwe - psiak nabrał ostatnio sił, nie mówiąc o tym, że przez spacery z panią hanią jest wyjątkowo traktowany, więc może zaczęło mu się niewiadomo co wydawać?
zrobił się dużo bardziej energiczny, nawet próbował gwałcić jedną sukę w boksie, już nie taki bidulek z niego w sumie, tylko posmutniał jak p. hani nie było

Posted

Właśnie rozmawiałam z panią Hanią, powiedziano jej, ze ma 2 dni a nie cztery :( bardzo ją to martwi, bo inne psy mogą go zagryźć.
Pani Hania też chciałaby zarejestrować się na dogomanii ale ktoś musiałby jej pomóc, wtedy mielibyśmy od razu najświeższe informacje.