asik-77 Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Niuniu przepiękny trzymamy kciuki!!!!!!!! Dzwoń telefonie do diaska!!!!!!:angryy: :angryy: Quote
asik-77 Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Mam cichą nadzieję,że mąż Pani Hani zajmuje się mordeczką... Quote
asik-77 Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 szukam w wawie chętnych na piesia, ale ten cholerny czas wakacji...ludzie maja plany... wiem, że byłby jeden chętny na psiaka ze schroniska, ale dopiero we wrześniu...dobre i to, szukam dalej..... szukajmy dalej... Quote
julia.zuzanna Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 nie ma - czekamy na panią hanię aż wróci, ona się pieskiem zajmuje dzisiaj byłam na chwilę w schronisku, pies nadal jest, zrobił się deczko osowiały jak pani hani nie ma i codziennych spacerków...:-( Quote
asik-77 Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 niedobrze:placz: Nikt nie dzwoni... Trzymaj się bidulku... Quote
Milkat Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Trzymaj się Żółty...pamietamy o tobie, ktoś musi przecież zadzwonić!!!!! Quote
Ewlee Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 Pani Hania dzis lub jutro wraca..wiec sie dowiem... Quote
joannal Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Kochaniutki szukamy domku Twojego, kochanego i pełnego miłości dla Ciebie. Quote
Ewlee Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 Za 4 dni trafi na boksy ogólne..niedopuśćmy do tego:( Quote
asik-77 Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Ewlee napisał(a):Za 4 dni trafi na boksy ogólne..niedopuśćmy do tego:( Boże....Czemu???? Koniec leczenia???? Co tu zrobić??? On jest taki śliczny... Quote
Ewlee Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 Podali tylko taki powód, ze niepozwala innym psą dochodzic do zarcia..w co watpie:/ Bo to on sie raczej boi sie psów z zagrodki... On zginie z duzymi psami:( Moze chociaz hotel bedzie...kolo Lodzi jest dobry...10 zloty a noc dla psiaka... Moze zbiorka? Quote
julia.zuzanna Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Ewlee napisał(a):Podali tylko taki powód, ze niepozwala innym psą dochodzic do zarcia..w co watpie:/ oj szczerze mówiąc, jest to możliwe - psiak nabrał ostatnio sił, nie mówiąc o tym, że przez spacery z panią hanią jest wyjątkowo traktowany, więc może zaczęło mu się niewiadomo co wydawać? zrobił się dużo bardziej energiczny, nawet próbował gwałcić jedną sukę w boksie, już nie taki bidulek z niego w sumie, tylko posmutniał jak p. hani nie było Quote
Ewlee Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 No...może.... Ale szkoda by go dawac na boksy do duzych psów:( Juz lepiej do budy.....albo włańsie do wsponnianego hoteliku? Quote
mulinka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Właśnie rozmawiałam z panią Hanią, powiedziano jej, ze ma 2 dni a nie cztery :( bardzo ją to martwi, bo inne psy mogą go zagryźć. Pani Hania też chciałaby zarejestrować się na dogomanii ale ktoś musiałby jej pomóc, wtedy mielibyśmy od razu najświeższe informacje. Quote
Recommended Posts