Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

puch555 napisał(a):
Klara, ta grafitowa ze str. 139 poszła wczoraj do domu:multi:

Super! :multi:
Siedziała mi w głowie, odkąd ją zobaczyłam na stronie kwarantanny, a potem jako kupkę nieszczęścia w koszyczku na geriatrii. Bardzo się cieszę! :)

Posted

tanitka napisał(a):
Isadoro i zajrzyj do wyżlicy :(

w sb pytałam się o wyżełke, jest po sterylce , ma b.złe wyniki krwi, tyle się dowiedziałam, niestety, nie było w sb dostepu do lekarza, żeby dokładniej dopytać

Posted

Cudownie, a jak zdrowie wyżełki?

Adopcje są jak sa ogłoszenia i promocje psów, i obserwacja przez osoby światłe ( Tanitka :) ) bazy kwarantanny, jak nikt nie wie o psach to skąd mają być adopcje

Posted (edited)

przyuważyłam nową biedę w geriatrii, 2720/13, nigdy się do tego nie przyzwyczaję, powrót po 5 latach,z ul. Czerniakowskiej, małe, cudowne stworzonku, niedowidzące, łysy ogonek, taka psia mysia, stał przy kracie, czekał na głaskanie choć było zimno i drżał cały, zrobię zdjęcia w sb
http://www.psyzpalucha.pl/images/stories/kw_2013.12.30.pdf, prawie na końcu
i jeszcze zobaczyłam na zdjęciach -muszę odnależc, chyba widziałam w geriatrii - 2684/13.
W geriatrii były obok siebie 3 takie maleństwa pudelkowe,na kwarantannie

Edited by Beat2010
Posted

Ostatnio w zdjęciach z przyjęcia widziałam dużo takich siwych mordek - czyżby ludzie robili takie porządki przedświąteczne? :(
Ten 2720/13 przypomina mi trochę Kłębuszka.

Posted

APSA napisał(a):
Ostatnio w zdjęciach z przyjęcia widziałam dużo takich siwych mordek - czyżby ludzie robili takie porządki przedświąteczne? :(
Ten 2720/13 przypomina mi trochę Kłębuszka.

no, nie wiem dla mnie jamnik z pudelkiem, może znowu jak Pudliś, mu przypisano- cvietna bolonka?