Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

figa33 napisał(a):
bardzo ładne zdjęcia
super do ogłoszeń
postaram się poogłaszać te maleństwa

super, bardzo będę wdzięczna za wsparcie z ogłoszeniami ....ja albo pisze nowe opisy psów, które są zamieszczane na stronie i facebooku albo przygotowuje wizytówki na klatki i ciągle mam zaległości

Posted

Pollyg napisał(a):
super, bardzo będę wdzięczna za wsparcie z ogłoszeniami ....ja albo pisze nowe opisy psów, które są zamieszczane na stronie i facebooku albo przygotowuje wizytówki na klatki i ciągle mam zaległości

zrobię , zrobię :lol:
zdjęcia są naprawdę fajne ,a dobre zdjęcia to podstawa :lol:

Posted

jego opis jescze nie został wstawiony na stronę (ale wkrótce się pojawi tu http://www.napaluchu.waw.pl/czekam_na_ciebie/wszystkie_zwierzeta_do_adopcji/011202043)

tak jak pisałam zmienili mu wiek na prośbę z 16 na 12 ale ostatnio jest z nim gorzej, kilka dni był w szpitalu, problemy z krążeniem podobno
był bardzo wesoły, dziarstki teraz jest przygaszony
łagodny do innych psów i suczek

Posted

dziuniek napisał(a):
Widzę, że to piesek dla mnie, znów trzeba by o niego walczyć...A czy jest już poza szpitalikiem?

Sobotnia adopcja dziadka Kacpra i niedzielna Kłapouchego przebiegły sprawnie i bez problemów a Kłapouchy też jest w trakcie leczenia na uszy i skórę także niech tylko Kokiś wyjdzie ze szpitala. Dziś się już lepiej czuje. Jak tylko opuści szpital to napiszę.

Posted

[quote name='Pollyg']ok dzięki, ale widzę,że do 6 kg, to tylko Tomcio się załapuje
A jak duży jest ten biedaczek, o którego pytałam?

niech tylko Kokiś wyjdzie ze szpitala. Dziś się już lepiej czuje. Jak tylko opuści szpital to napiszę.

i nazywa się....Kokiś???

Posted

dziuniek napisał(a):
A jak duży jest ten biedaczek, o którego pytałam?

i nazywa się....Kokiś???

oj no nigdzie rzeczywiście nie napisałm jak go nazywamy...można zmienić

on jest krótszy od jamnika ale trochę wyższy..myślę, że waży z 8-10 kg

Posted

Pollyg napisał(a):
oj no nigdzie rzeczywiście nie napisałm jak go nazywamy...można zmienić
on jest krótszy od jamnika ale trochę wyższy..myślę, że waży z 8-10 kg

Pytałam tak sobie...Ostatni weekend spędziłam znosząc i wnosząc trzy razy dziennie na piąte piętro Dropka i Szafirka, bo nie działała winda, ale i tak waga psiunka nie ma dla mnie znaczenia, o ile zmieści się w moich koszykach...