sleepingbyday Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 a, sorry - o tu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/176778-MIKROPSY-w-potrzebie-ogłaszając-swoje-MIKRUSY-pamiętajcie-o-innych-które-cierpią! to jest taka fundacja wywodząca się z palucha, więc nie wiadomo co i jak formalnie, ale mają dużo domów dla mini psów. Quote
Pollyg Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 ok dzięki, ale widzę,że do 6 kg, to tylko Tomcio się załapuje Quote
sleepingbyday Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 a patrz, wyglądają tak mini mini. ale nawet jeden - zawsze coś. Quote
figa33 Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 bardzo ładne zdjęcia super do ogłoszeń postaram się poogłaszać te maleństwa Quote
Pollyg Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 figa33 napisał(a):bardzo ładne zdjęcia super do ogłoszeń postaram się poogłaszać te maleństwa super, bardzo będę wdzięczna za wsparcie z ogłoszeniami ....ja albo pisze nowe opisy psów, które są zamieszczane na stronie i facebooku albo przygotowuje wizytówki na klatki i ciągle mam zaległości Quote
Pollyg Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 co do mikropsów to rozumiem z opisu, że mam Tomciowi oddzielny wątek zrobić, bo inaczej go nie ogłoszą? Quote
sleepingbyday Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 pollyg, ja nie jestem od nich, nie kojarzę dokładnie zasad - jak coś jest niejasne, pisz pw do założycielki wątku albo napisz pytanie na wątku w poście. Quote
figa33 Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Pollyg napisał(a):super, bardzo będę wdzięczna za wsparcie z ogłoszeniami ....ja albo pisze nowe opisy psów, które są zamieszczane na stronie i facebooku albo przygotowuje wizytówki na klatki i ciągle mam zaległości zrobię , zrobię :lol: zdjęcia są naprawdę fajne ,a dobre zdjęcia to podstawa :lol: Quote
Pollyg Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 ten pierwszy bez imienia nr 1965/11 został dziś adoptowany :) jutro ma przyjechać Pani w sprawie Kłapoucha..trzymajcie kciuki Quote
Pollyg Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 malagos napisał(a):A ta sunia Owca? Pyta ktoś o nią? na razie nie Quote
dziuniek Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Pozwoliłam zasnąć Karmelkowi na zawsze. Quote
Pollyg Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Kłapouch nr 1131/11 pojechał dziś do domu :) daje mi to nadzieję dla Tomcia, Babci, Savany, Busi i inny starszych piesków Quote
APSA Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Karmelek :( Mimo wszystko szczęściarz, jak na staruszka z koszyczka długo cieszył się nowym domem i to jakim! Kłapouch :multi: Quote
dziuniek Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Można coś się dowiedzieć o piesku 1565/12? Bo nie ma go w żadnych wyszukiwarkach? Quote
Pollyg Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 jego opis jescze nie został wstawiony na stronę (ale wkrótce się pojawi tu http://www.napaluchu.waw.pl/czekam_na_ciebie/wszystkie_zwierzeta_do_adopcji/011202043) tak jak pisałam zmienili mu wiek na prośbę z 16 na 12 ale ostatnio jest z nim gorzej, kilka dni był w szpitalu, problemy z krążeniem podobno był bardzo wesoły, dziarstki teraz jest przygaszony łagodny do innych psów i suczek Quote
dziuniek Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Widzę, że to piesek dla mnie, znów trzeba by o niego walczyć...A czy jest już poza szpitalikiem? Quote
wiosenka Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 dziuniek napisał(a):Widzę, że to piesek dla mnie, znów trzeba by o niego walczyć...A czy jest już poza szpitalikiem? Trzymam kciuki :). Quote
Pollyg Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 dziuniek napisał(a):Widzę, że to piesek dla mnie, znów trzeba by o niego walczyć...A czy jest już poza szpitalikiem? Sobotnia adopcja dziadka Kacpra i niedzielna Kłapouchego przebiegły sprawnie i bez problemów a Kłapouchy też jest w trakcie leczenia na uszy i skórę także niech tylko Kokiś wyjdzie ze szpitala. Dziś się już lepiej czuje. Jak tylko opuści szpital to napiszę. Quote
dziuniek Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='Pollyg']ok dzięki, ale widzę,że do 6 kg, to tylko Tomcio się załapuje A jak duży jest ten biedaczek, o którego pytałam? niech tylko Kokiś wyjdzie ze szpitala. Dziś się już lepiej czuje. Jak tylko opuści szpital to napiszę. i nazywa się....Kokiś??? Quote
Pollyg Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 dziuniek napisał(a):A jak duży jest ten biedaczek, o którego pytałam? i nazywa się....Kokiś??? oj no nigdzie rzeczywiście nie napisałm jak go nazywamy...można zmienić on jest krótszy od jamnika ale trochę wyższy..myślę, że waży z 8-10 kg Quote
malagos Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Dziuniek, Ty wiesz co.......... :kiss_2: :loveu: A ja trzymam też kciuki za te ratlereczki i za Owcę......... Quote
dziuniek Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Pollyg napisał(a):oj no nigdzie rzeczywiście nie napisałm jak go nazywamy...można zmienić on jest krótszy od jamnika ale trochę wyższy..myślę, że waży z 8-10 kg Pytałam tak sobie...Ostatni weekend spędziłam znosząc i wnosząc trzy razy dziennie na piąte piętro Dropka i Szafirka, bo nie działała winda, ale i tak waga psiunka nie ma dla mnie znaczenia, o ile zmieści się w moich koszykach... Quote
Recommended Posts