Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Chętnie zapłacę za ogłoszenia tego pieska, sznaucera Maxa. Dzwoniłam i poprosiłam o konto, do wpłaty.Dzwoniłam do wolontariuszki Kasi, ona podała mi numer do Karoliny i wysłałam smsa z moim adresem mailowym.

Edited by Syla
Posted

[quote name='Syla']Chętnie zapłacę za ogłoszenia tego pieska, sznaucera Maxa. Dzwoniłam i poprosiłam o konto, do wpłaty.Dzwoniłam do wolontariuszki Kasi, ona podała mi numer do Karoliny i wysłałam smsa z moim adresem mailowym.[/QUOTE]
i wysłany i wielkie dzięki Syla :)

Posted (edited)

wczoraj na wybiegu przy geriatrii były takie super pieski, pewnie APSA zna je i więcej napisze, przytykały łebki do siatki, aby tylko poczuć dotknięcie ludzkiej ręki, mały czarny był waleczny, jak do siatki podchodził jakiś mój spacerowicz to go strasznie oszczekiwał-bronił swojej geriatrii :)

mały waleczny

nowy labcio, strasznie mnie ujął za serce, garnął się do tej siatki.... nr 1187/13

a tu jeszcze labcio, fajny trzyłapek i siwo-beżowy w tle ( na pierszym zdjęciu beżowego pół łba, na ostatnim pół tyłu-czyli jest cały bezowy na zdjęciach), wszystkie bardzo fajne

Edited by Beat2010
Posted

[quote name='Syla']Chętnie zapłacę za ogłoszenia tego pieska, sznaucera Maxa. Dzwoniłam i poprosiłam o konto, do wpłaty.Dzwoniłam do wolontariuszki Kasi, ona podała mi numer do Karoliny i wysłałam smsa z moim adresem mailowym.[/QUOTE]
Syla, dzięki, dostałam30zł, zamówiłam już 1 pakiet za 6zł. Zostało 24zł. Gdzie mam się rozliczać?

Posted

śliczne wieści :-).

mam mozliwość załatwienia darmowych usg jamy brzusznej w ramach warsztatów dla wetów. 23-24 listopada, w sękocinie (aleja krakowska).moga być psy bezdomne, z dt moga być psy prywtane. koty ew. też, ale takie, co zdzierżą dłuższe badanie w grupie ludzi no i spora ilość psów dookoła.
jeśli jesteście zainteresowani, dajcie mi znać.

Posted

[quote name='malagos']A te małe starowinki, jak ta ratlereczka, siedzą na geriatrii, czy w biurze, pomieszczeniu itp?[/QUOTE]

Dużo tam jest takich małych biedaków? A ta sunia, moze jednak znalazł się jej własciciel?....

Posted

Beat2010 wydaj na inne pieski, jakimś starym kup ogłoszenia.Mogę Maxowi wysyłać, aż do skutku, w razie czego się przypomnij kochana.Skontaktuj się z APSA, żeby nie powielać piesków.Dla Santosa też jeden pakiet.

Posted

[quote name='Beat2010']Syla, dzięki, dostałam30zł, zamówiłam już 1 pakiet za 6zł.
Podasz linka do bazarku?

Przy okazji, Kajtek - adoptowany już jakiś czas temu, zapodział się przy aktualizacji

Kajtek - NUMER EWIDENCJI: 3137/11

Posted

Ratlerka chyba jest w biurze, w każdym razie nie w geriatrium.

Nie żyją:

Jadźwing - link

Filcon - link

Murzyn - link

A Zgredek umiera :(

Szarusia - taka mała szara z bardzo smutną mordką sprzed kilku(nastu) stron jest chyba na innym rejonie. Oby ktoś ją tam wypatrzył.

Labradorka (1187/13) ma na imię Harpia. Do ludzi jest przemiła, z psami się dogaduje, ale jest w boksie sama, bo miska jest jej i już.
Beata, czy można ją ogłosić z Twoim telefonem?

Posted

A to labkowaty samiec z sali obok

Labek, Łoza i Karo

Karo, labek, Wredoć, Rudi i Łoza

I kolejna sala: coś czarne, czarny Dzikus, z tyłu Jack/Thor, z przodu suczka, Blue, Twix

Inna sala: Blanka i nowy trójłapek

Jednak go znam (z kącika adopcji) - to Tonik: