APSA Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 [quote name='Mapet']......................[/QUOTE] Popieram, szkoda słów :shake: Quote
Aryste Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Dziewczyny, dzisiaj jak odprowadzalam psa do klatki, zauwazylam na geriatri malego pieska w typie jamnika, jest tam od niedawna ( na paluch trafil 9/12/2012),wiec miesiac temu.Siedzi w boksie przy wejsciu na geriatrie. Bardzo mnei chwycil za serce bo tak sie łasil i widac bylo ze zupelnie nie rozumial do konca gdzie sie znajduje i dlaczego tam trafil....zupelnie zagubiony...Nie rozumie dlaczego i za co dostal ten bilet w jedna strone.... Ma nr 2815/12 ze strony schroniska wynika ze ma 13 lat....wiec pewnie ktos go oddal na starosc... czy ktoras z was sie opiekuje ta klatka? kojazycie go??? chciala bym mu zrobic zdjecia i ogloszenia. Quote
dziuniek Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 [quote name='Mapet']......................[/QUOTE] A co się dzieje??? Jeszcze parę kątów na koszyczki [B]chcianych[/B] staruszków mam wolnych...Nieeee, to żart, dopóki z Kłębuszkiem nie będzie wszystko w porządku, w miarę stabilnie, muszę odpuścić w adopcjach. Szczególnie, że szykuje się operacja Szafirka na przepuklinę miednicową i zupełnie nie wiem, co zrobić, bo on nie może być usypiany:shake:. Quote
sleepingbyday Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 [quote name='morisowa']Mnie teraz nie będzie ale poproszę Beatę to w sobotę spyta.[/QUOTE] hej! ścigają mnie o info - ta dziewczyna dowiedziała sie jedynie, że nikt sie po psiaka nie zgłosił. nie wiem, co tu robić, bo sznur pośredników będzie, ech... Quote
APSA Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Aryste, spytaj Olę Lis - dziewczyny mają tam tego rudego kudłatka, którego promują (jak nie masz namiarów, jest wizytówka na klatce z kontaktem) - nie wiem, czy wychodzą regularnie z tą klatką i czy znają/promują jamnika. BTW. Nie mogę się zalogować na dogo :shake: Teraz piszę z komputera, gdzie jestem zalogowana permanentnie, ale z żadnego innego nie mogę. Quote
anetek100 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 no niestety od wczoraj są problemy z logowaniem Quote
malawaszka Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 no więcej osób ma z tym problemy dzisiaj Quote
wiosenka Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 U mnie poskutkowało zaznaczenie o zapamiętaniu hasła. I to dopiero za którymś razem. Quote
anetek100 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 u mnie też wczoraj poskutkowało, mimo, że mam ustawione, by hasło zapamiętał wcisnęłam i się udało, ale dzisiaj już nie Quote
wiosenka Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Ja też miałam w akcie desperacji poprosiłam o zmianę, ale udało się po przeszło dobie. Quote
dziuniek Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 A co tam w schronisku, jakieś zmiany na gorsze, bo nikt się nie odzywa? Machnęłam liścik do najwyższej instancji, medal za dyplomację dla obu stron.... Quote
sleepingbyday Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 dziewczyny, wczoraj na paluch trafił dziadek. w towarzystwie młodego kolegi. obydwoje ofiary miłości. jak będe znac ich nr, to podam, chcemy monitorować, czy ew. ktoś go odebrał, czy nie itp. Quote
malagos Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='dziuniek']A co tam w schronisku, jakieś zmiany na gorsze, bo nikt się nie odzywa? Machnęłam liścik do najwyższej instancji, medal za dyplomację dla obu stron....[/QUOTE] Dziuniek, a do kogo ten liscik? pochwal się, coś tam zwojowała :) Quote
malawaszka Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='malagos']Dziuniek, a do kogo ten liscik? pochwal się, coś tam zwojowała :)[/QUOTE] ja też jestem ciekawa... Quote
dziuniek Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='malagos']Dziuniek, a do kogo ten liscik? pochwal się, coś tam zwojowała :)[/QUOTE] Ja nie wiem, czy coś zwojowałam...Liścik do Najwyższej Instancji...Napisałam otwarcie, chociaż oględnie, co sadzę o doprowadzaniu psów do stanu agonalnego, poinformowałam o Sajgonku, a nawet wysłałam zdjęcia moich paluchowych nabytków. Odpowiedź była oczywista, makiawelistyczna, ale lekarze mają zbadać powtórnie całą geriatrię(!) i złożyć raport o stanie psów. Nie wiem, co z tego wyszło, wolontariusze lepiej wiedzą, wolę nie myśleć, że wyszło to psom na gorsze. Quote
Beat2010 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='dziuniek']Ja nie wiem, czy coś zwojowałam...Liścik do Najwyższej Instancji...Napisałam otwarcie, chociaż oględnie, co sadzę o doprowadzaniu psów do stanu agonalnego, poinformowałam o Sajgonku, a nawet wysłałam zdjęcia moich paluchowych nabytków. Odpowiedź była oczywista, makiawelistyczna, ale lekarze mają zbadać powtórnie całą geriatrię(!) i złożyć raport o stanie psów. Nie wiem, co z tego wyszło, wolontariusze lepiej wiedzą, wolę nie myśleć, że wyszło to psom na gorsze.[/QUOTE] wyszło..... Quote
lika1771 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Beat2010']wyszło.....[/QUOTE]Slyszalam,ze byla w schronie Krupa jak tak czesto odwiedza paluch to trzeba zaprosic modelke na geriatrie....Albo napisac do Niej maila z fotkami i opisem psiakow? Quote
Aryste Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 ja widzilam zdjecia krupy na pudelku. w obcasach, bialych spodniach i płaszczyku siedziala z pieskiem na smyczy w kawiarni i pila kawke... podpis "krupa w sobote na paluchu"... nie wiem gdzie byly zrobione te zdjecia ale na 100% nie w schronisku. [URL]http://www.pudelek.pl/artykul/49260/krupa_w_schronisku_dla_psow_zdjecia/[/URL] Quote
lika1771 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Aryste']ja widzilam zdjecia krupy na pudelku. w obcasach, bialych spodniach i płaszczyku siedziala z pieskiem na smyczy w kawiarni i pila kawke... podpis "krupa w sobote na paluchu"... nie wiem gdzie byly zrobione te zdjecia ale na 100% nie w schronisku.paluch to nie kawiarnia.[url]http://www.pudelek.pl/artykul/49260/krupa_w_schronisku_dla_psow_zdjecia/[/url][/QUOTE]Wlasnie tez to widzialam napisalam komentarz,ale zostal usuniety..... Quote
malagos Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Beat2010']wyszło.....[/QUOTE] o cholera, ale jak to?...... Co się stało? Quote
morisowa Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Beat2010']wyszło.....[/QUOTE] można choć na pw o co chodzi? Quote
dziuniek Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='morisowa']można choć na pw o co chodzi?[/QUOTE] To może i ja dostanę na pw. jakieś wieści? Quote
Aryste Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 oni sa zdolni do wsystkiego... nawet do zablokowania adopcji z geriatri, zeby potem sie nikt nie czepial ze pies wydany w satnei agonalnym. Quote
dziuniek Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Aryste']oni sa zdolni do wsystkiego... nawet do zablokowania adopcji z geriatri, zeby potem sie nikt nie czepial ze pies wydany w satnei agonalnym.[/QUOTE] Ja się nie czepiałam, dyrektorka sama się przeraziła widokiem Sajgonka, w końcu chyba jest weterynarzem... Mówiłam parę miesięcy temu:wyadoptować całą geriatrię, jakbyśmy się przymusili, każdy jakoś by dopchnął sobie jednego psa...A może założyć koszyczkową fundację, datki można zbierać i adopcje organizować do domów tymczasowych. Mówię to wszystko nie na serio, ale może... Ale a propos: kiedy wczytałam się w moją umowę adopcyjną, co powinnam zrobić, to stoi czarno na białym (dopisane długopisem): doprowadzić zwierzęta [B]do właściwej masy ciała.[/B] No coś takiego! Quote
Recommended Posts