Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Drugi raz z rzędu [B][COLOR="red"]Polka wygrała International Junior handling na Cruft[/COLOR][/B]! W tym roku Polskę reprezentowała [COLOR="red"][B]Paulina Lisiak.[/B][/COLOR] Ogromne gratulacje! :)

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kaya']Drugi raz z rzędu [B][COLOR="red"]Polka wygrała International Junior handling na Cruft[/COLOR][/B]! W tym roku Polskę reprezentowała [COLOR="red"][B]Paulina Lisiak.[/B][/COLOR] Ogromne gratulacje! :)[/QUOTE]
Brawooooooooooo dla Pauliny !!!!!!!!!!!!!!!:)

Posted

BIS
I Flat flat coated retriever-
SH CH VBOS THE KENTUCKIAN
Retriever (Flat Coated)
Dog
Owner: MR J M IRVINE

II Basset Griffon Vendeen
SOLETRADER PEEK A BOO
Basset Griffon Vendeen (Petit)
Bitch
Owner: MRS S ROBERTSON

Posted

Jak wchodzę na stronę [url]http://www.dfscrufts.tv/[/url] to cały czas, mimo zalogowania, mam informację, że mam wykupić dostęp. Nie wiem gdzie te darmowe filmiki?

A jak poszło OLI SZYDŁOWSKIEJ???

Posted

[quote name='arayam']Jak wchodzę na stronę [url]http://www.dfscrufts.tv/[/url] to cały czas, mimo zalogowania, mam informację, że mam wykupić dostęp[/QUOTE]

a ja się nie logowałam i miałam wszystko okej .. :D
a dzisaj nie byłam .

Flat i basset to też byli moi faworyci , ale ja obstawiałam ze bisa zdobęzie basset a drugie będzie miał flat :]

• 2 weeks later...
Posted

Wracając do WDS w Paryżu (swoją droga nie rozumiem co robią moderatorzy, jak można połączyć takie dwie duze wystawy w jeden wątek, to idiotyzm)
Czy ktoś rezerwował juz miejsce na dziennym parkingu dla zwykłych samochodów? (nie mówię o camperach)
Dostałam internetowo potwierdzenie przeprowadzenia rezerwacji, ale trochę nie ogarniam co dalej? W Bratysławie przysyłali bilety do domu, a tu?

Posted

[quote name='weimaranerklub']Wracając do WDS w Paryżu ([B]swoją droga nie rozumiem co robią moderatorzy, jak można połączyć takie dwie duze wystawy w jeden wątek, to idiotyzm) [/B]
Czy ktoś rezerwował juz miejsce na dziennym parkingu dla zwykłych samochodów? (nie mówię o camperach)
Dostałam internetowo potwierdzenie przeprowadzenia rezerwacji, ale trochę nie ogarniam co dalej? W Bratysławie przysyłali bilety do domu, a tu?[/QUOTE]
Pisałam juz na ten temat i prosiłam o kontakt autora wątku z modami (jeżeli sam tego nie potrafi zrobić, tzn. rozdzielić wątek), ale reakcja zerowa...

Pzdr.

Posted

Witam wszystkich serdecznie. Poszukuję miejsca dla jednej lub dwojga osób z jednym psem na światówke do Paryża na 10 lipca VI Grupa. Będę bardzo wdzięczny za pełną informacje o kosztach. Przyznam, że od tego uzależniam zgłoszenie psa. Nie wiem czy po prostu w tym momencie będzie mnie na to stać. :-(

Posted

Gratuluję wszystkim, którzy dołożyli polskie ziarenko do wystawy w Anglii :)

Mam prośbę do kogoś kto ma katalog.
Potrzebuję stawkę sznaucerów miniaturowych i średnich (standard)...
może być oczywiście skan lub zdjęcie, lub cokolwiek :)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Przypominam, że już niedługo WDS w Paryżu. Jeśli jeszcze ktoś nie ma załatwionego transportu na wystawę to chętnie odstąpię swoje miejsce. Wyjazd jest z Lublina, ale jest możliwość zabrania osób na trasie. Wyjazd jest na wszystkie dni wystawy. Więcej szczegółów mogę wysłać na e-mail lub proszę o kontakt telefoniczny: [email][email protected][/email] lub 509-900-073

Posted

Czy ktokolwiek wie jak się zgłosić na Młodego Prezentera na WDS? Czy w ogóle się da, czy tylko reprezentanci mogą czy jak? Bo ja oczywiście nie sprawdziłam pewna że można i już zapłaciłam za to (możecie mi pogratulować głupoty), w dodatku trzeba to wysłać dzisiaj ewentualnie jutro (możecie mi pogratulować głupoty again..)

Posted

[B][COLOR=red]SZUKAMY TRANSPORTU - jedziemy na 2 wystawy NA SOBOTE I NIEDZIELE[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]z WARSZAWY albo ktoś kto może nas zabRAĆ a będzie przez WAWE jechał.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]2 osoby plus 3 małe psy[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]tel:508761231[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]lub PW :-)[/COLOR][/B]