Kaya Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Drugi raz z rzędu [B][COLOR="red"]Polka wygrała International Junior handling na Cruft[/COLOR][/B]! W tym roku Polskę reprezentowała [COLOR="red"][B]Paulina Lisiak.[/B][/COLOR] Ogromne gratulacje! :) Quote
Kasienkaa214 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 WIEEEELKIE brawa dla Pauliny !!!!!!! :) :) :) Quote
Hawanka Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='Kaya']Drugi raz z rzędu [B][COLOR="red"]Polka wygrała International Junior handling na Cruft[/COLOR][/B]! W tym roku Polskę reprezentowała [COLOR="red"][B]Paulina Lisiak.[/B][/COLOR] Ogromne gratulacje! :)[/QUOTE] Brawooooooooooo dla Pauliny !!!!!!!!!!!!!!!:) Quote
veronika7777 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [B]Wielkie gratulacje dla Pauliny[/B] :multi::multi: Tym bardziej cieszy mnie w dniu dzisiejszym 2ga lokata na finalach w Poznaniu MP mojej uczennicy [B]Gosi Tymczak[/B] :multi: Quote
angineuuka Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [b][color=red]best in show crufts 2011 zdobył flat coated retriver . Drugie miejsce dla petia ;)[/color][/b] Quote
Cockermaniaczka Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 BIS I Flat flat coated retriever- SH CH VBOS THE KENTUCKIAN Retriever (Flat Coated) Dog Owner: MR J M IRVINE II Basset Griffon Vendeen SOLETRADER PEEK A BOO Basset Griffon Vendeen (Petit) Bitch Owner: MRS S ROBERTSON Quote
arayam Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Jak wchodzę na stronę [url]http://www.dfscrufts.tv/[/url] to cały czas, mimo zalogowania, mam informację, że mam wykupić dostęp. Nie wiem gdzie te darmowe filmiki? A jak poszło OLI SZYDŁOWSKIEJ??? Quote
Agasia Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Flat i basset moi faworyci, bardzo sie ciesze ze staneli na podium! [QUOTE]A jak poszło OLI SZYDŁOWSKIEJ??? [/QUOTE] Nie weszla do finalowej grupy. Quote
angineuuka Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='arayam']Jak wchodzę na stronę [url]http://www.dfscrufts.tv/[/url] to cały czas, mimo zalogowania, mam informację, że mam wykupić dostęp[/QUOTE] a ja się nie logowałam i miałam wszystko okej .. :D a dzisaj nie byłam . Flat i basset to też byli moi faworyci , ale ja obstawiałam ze bisa zdobęzie basset a drugie będzie miał flat :] Quote
Bewarka Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Również ogromne gratulacje ode mnie dla Pauliny! :) Jeszcze troche i to będzie coś dziwnego kiedy nie wygra Polka na JH :lol: Quote
weimaranerklub Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Wracając do WDS w Paryżu (swoją droga nie rozumiem co robią moderatorzy, jak można połączyć takie dwie duze wystawy w jeden wątek, to idiotyzm) Czy ktoś rezerwował juz miejsce na dziennym parkingu dla zwykłych samochodów? (nie mówię o camperach) Dostałam internetowo potwierdzenie przeprowadzenia rezerwacji, ale trochę nie ogarniam co dalej? W Bratysławie przysyłali bilety do domu, a tu? Quote
Asiaczek Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 [quote name='weimaranerklub']Wracając do WDS w Paryżu ([B]swoją droga nie rozumiem co robią moderatorzy, jak można połączyć takie dwie duze wystawy w jeden wątek, to idiotyzm) [/B] Czy ktoś rezerwował juz miejsce na dziennym parkingu dla zwykłych samochodów? (nie mówię o camperach) Dostałam internetowo potwierdzenie przeprowadzenia rezerwacji, ale trochę nie ogarniam co dalej? W Bratysławie przysyłali bilety do domu, a tu?[/QUOTE] Pisałam juz na ten temat i prosiłam o kontakt autora wątku z modami (jeżeli sam tego nie potrafi zrobić, tzn. rozdzielić wątek), ale reakcja zerowa... Pzdr. Quote
Gazuś Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 czy ktos kto wystawia sie na swiatowce w piatek ma wolne miejsca w aucie? Quote
Krzak Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Witam wszystkich serdecznie. Poszukuję miejsca dla jednej lub dwojga osób z jednym psem na światówke do Paryża na 10 lipca VI Grupa. Będę bardzo wdzięczny za pełną informacje o kosztach. Przyznam, że od tego uzależniam zgłoszenie psa. Nie wiem czy po prostu w tym momencie będzie mnie na to stać. :-( Quote
Monia85 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Odstąpię miejsce na WDS w Paryżu. Wyjazd jest z Lublina, ale jest możliwość zabrania z innych miejscowości leżących na trasie wyjazdu. Proszę o kontakt na PW lub na e-mail: [email][email protected][/email] Quote
bulina Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Szukam transportu jedna osoba + pies,oczywiście dokładam sie do wszystkich kosztów! Proszę o informacje na maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
Czarne Gwiazdy Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Gratuluję wszystkim, którzy dołożyli polskie ziarenko do wystawy w Anglii :) Mam prośbę do kogoś kto ma katalog. Potrzebuję stawkę sznaucerów miniaturowych i średnich (standard)... może być oczywiście skan lub zdjęcie, lub cokolwiek :) Quote
saluczki Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Czy ktos moze mnie uswiadomic jak zglosic psa na swiatowke przez internet? Chyba slepa jestem bo widze formularz ale jak go przeslac? Quote
z_pastorowej_sfory Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Mam pytanie odnośnie światówki :) czy ktoś z okolic Wrocławia, Opola, Katowic jedzie na światówkę? Poszukuje transportu dla suki gonczej ze Schwyz na sobote i niedziele :) Mozna pisac na PW :) Quote
Monia85 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Przypominam, że już niedługo WDS w Paryżu. Jeśli jeszcze ktoś nie ma załatwionego transportu na wystawę to chętnie odstąpię swoje miejsce. Wyjazd jest z Lublina, ale jest możliwość zabrania osób na trasie. Wyjazd jest na wszystkie dni wystawy. Więcej szczegółów mogę wysłać na e-mail lub proszę o kontakt telefoniczny: [email][email protected][/email] lub 509-900-073 Quote
Shetanka Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Czy ktokolwiek wie jak się zgłosić na Młodego Prezentera na WDS? Czy w ogóle się da, czy tylko reprezentanci mogą czy jak? Bo ja oczywiście nie sprawdziłam pewna że można i już zapłaciłam za to (możecie mi pogratulować głupoty), w dodatku trzeba to wysłać dzisiaj ewentualnie jutro (możecie mi pogratulować głupoty again..) Quote
ajcka Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 [B][COLOR=red]SZUKAMY TRANSPORTU - jedziemy na 2 wystawy NA SOBOTE I NIEDZIELE[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]z WARSZAWY albo ktoś kto może nas zabRAĆ a będzie przez WAWE jechał.[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]2 osoby plus 3 małe psy[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]tel:508761231[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]lub PW :-)[/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts