Asiaczek Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 [quote name='IwonaN']U mnie wielka radość. Mastif tybetański -Chenporewa Hum HARISHANKAR , Multichampion , Zwycięzca Swiata 2010 , , Zwycięzca Europy 2010 . W tym roku wygrał na CRUFT - CAC , CACIB , BOB 2011 . Jedyny z Polski zdobył BOBa. W Dortmundzie dwa dni BOB w tym na jubileuszowej BOG - I miejsce. A Paryż też super . Ponownie Zwycięzca Świata 2011 i BOB. Byliśmy tylko na Światówce. Pozdrawiam www.dokhyi.pl Rany!!!! Ależ super wyniki:) gratulacje!!!! pzdr. Quote
Tascha Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 A ja sie przypominam- niektórzy wiedza o czym i do kogo to skierowane nie bede czekac w nieskończonośc,a na razie koperty nie ma w skrzynce Quote
marider Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Heja, widze ze Asiaczki znowu poszalaly - gratsiki! Mysmy tez nie w kijek dmuchani - Owczarki szetlandzkie melduja: 1. Klasa championow - Int Ch itd BEAUTIFUL MARVELLOUS MAN Asketila czyli Nasz "Magik" -miejsce 3cie na swiatowce z ocena doskonala + miejsce 4te na wystawie francuskiej w piatek 2. Klasa otwarta - Ch Pl itd ( + 3/4 intera hehe) Nobel z Puli Szczescia - miejsce 3cie na swiatowce z ocena doskonala + na wystawie francuskiej w piatek zszedl z ringu 8 zostawiajac 7 psow w ostatniej turze losowania na pudlo - [BTW to juz Nobla 3cia wystawa swiatowa i 3cia ocena doskonala, tymbardziej cieszy ze poszedl na nie "prosto z pola" nawet nie kapany ani przepajacowany kosmetykami tylko szczotka i spryskiwacz z woda w ostatniej chwili niemalze ] 3. Klasa mlodziezy - suki - You Are My Biggest Dream Ventora czyli "Dalima" w klasie mlodziezy na obu wystawach dosonala ale bezlokatowa bo lysa latem ;) W krocie - same oceny doskonale. kilka fotek tutaj: http://fotki.yandex.ru/users/cherry32/album/147069/?p=1 Moje i inne beda do obejrzenia na forum little-star.pl jak juz odespimy wycieczki :D Generalnie wypad do Paryza bardzo udany i wystawowo i turystycznie. Pozdrowienia i do zobaczenia moze za rok w Austrii :) Quote
Asiaczek Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='marider']Heja, widze ze Asiaczki znowu poszalaly - gratsiki! Mysmy tez nie w kijek dmuchani - Owczarki szetlandzkie melduja: 1. Klasa championow - Int Ch itd BEAUTIFUL MARVELLOUS MAN Asketila czyli Nasz "Magik" -miejsce 3cie na swiatowce z ocena doskonala + miejsce 4te na wystawie francuskiej w piatek 2. Klasa otwarta - Ch Pl itd ( + 3/4 intera hehe) Nobel z Puli Szczescia - miejsce 3cie na swiatowce z ocena doskonala + na wystawie francuskiej w piatek zszedl z ringu 8 zostawiajac 7 psow w ostatniej turze losowania na pudlo - [BTW to juz Nobla 3cia wystawa swiatowa i 3cia ocena doskonala, tymbardziej cieszy ze poszedl na nie "prosto z pola" nawet nie kapany ani przepajacowany kosmetykami tylko szczotka i spryskiwacz z woda w ostatniej chwili niemalze ] 3. Klasa mlodziezy - suki - You Are My Biggest Dream Ventora czyli "Dalima" w klasie mlodziezy na obu wystawach dosonala ale bezlokatowa bo lysa latem ;) W krocie - same oceny doskonale. kilka fotek tutaj: http://fotki.yandex.ru/users/cherry32/album/147069/?p=1 Moje i inne beda do obejrzenia na forum little-star.pl jak juz odespimy wycieczki :D Generalnie wypad do Paryza bardzo udany i wystawowo i turystycznie. Pozdrowienia i do zobaczenia moze za rok w Austrii :) Hohoho, faktycznie, było ostro i mocno:) Gratulacje! [quote name='Angi']kto zgarnął bis'a?:???: :lol::lol::lol: Nie mam pojęcia... Pzdr. Quote
IwonaN Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Dziękujemy bardzo. Właśnie doczytałam , że skoro Chenporewa Hum HARISHANKAR wygrał CACIB na FCI Centenary dog Show i otrzymał tytuł FCI Centenary Winner oraz wygrał BOB i CACIB na Światówce to jest tym który ma zgodnie z regulaminem FCI tytuł FCI Centenary Champion, Pozdrawiam IwonaN www.dokhyi.pl Quote
angineuuka Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 3 miejsce - foksterier szorstkowłosy 2 miejsce - mops 1 miejsce - akita amerykańska !!! :D filmik - http://www.youtube.com/watch?v=0vdBWvCZHVE Quote
angineuuka Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='IwonaN']Dziękujemy bardzo. Właśnie doczytałam , że skoro Chenporewa Hum HARISHANKAR wygrał CACIB na FCI Centenary dog Show i otrzymał tytuł FCI Centenary Winner oraz wygrał BOB i CACIB na Światówce to jest tym który ma zgodnie z regulaminem FCI tytuł FCI Centenary Champion, Pozdrawiam IwonaN www.dokhyi.pl gratuluje :) Quote
z_pastorowej_sfory Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 IwonaN, gartuluje :) No to moja Elka ma tak samo :) A doczytalas, gdzie sie sklada wnioski o certyfikat tego tytulu, czy moze to bezpapierowy tytul? Quote
IwonaN Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Super. Zapytam się na EDS. Teraz wysyłam dokumenty do Warszawy i do Belgii. Pozdrawiam IwonaN Quote
z_pastorowej_sfory Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Ja dostalem odpowiedz z Belgii: [FONT=Calibri]Dear Sir,[/FONT] [FONT=Calibri]I have send today the new formulary to all the natioanl kennel Club for applying for this title.[/FONT] [FONT=Calibri]You can find the regulations for obtain this title on our internet site: www.fci.be/anniversary.aspx[/FONT] [FONT=Calibri] [/FONT] [FONT=Arial]Dortmund, Paris and Leeuwarden: any dog winner of either 2 CACIB or 1 CACIB + 2 RCACIB at these shows will get the title of FCI-Centenary Show Champion, which will in addition make it eligible for the Champion Class in any future international FCI dog show[/FONT][FONT=Arial].[/FONT][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Calibri]I hope that will help you.[/FONT] [FONT=Calibri]Regards[/FONT] [FONT=Bookman Old Style]DECOSTER Alexandra[/FONT] Dzis dzwonilem tez do ZG i uslyszalem, ze dostane od nich maila z formularzem. Pani, z ktora rozmawialem zarzekala sie, ze dokumenty dojda jeszcze dzis, tymczasem w skrzynce pustka... Pewnikiem zalatwia sie to tak samo jak Intera. [FONT=Bookman Old Style][/FONT] Quote
Floo Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 BOG VII filmik: http://www.youtube.com/watch?v=DbGuRayoLQA Quote
Recommended Posts