Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 288
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:terazpol::terazpol::terazpol::terazpol::terazpol:Poniewaz juz zaczynają się wyjazdy na WDS, to ja trzymam kciuki za:terazpol::terazpol::terazpol::terazpol::terazpol:
I nie martwmy się - zawsze jakoś będzie:)

Pzdr.

Posted

Witam, sprawa pilna! Z powodu choroby szukam zyczliwej duszy, ktora by mogla zabrac na WDS (niedziela) moja suczke interchampionkę weteranke (bloodhounda). jest jedyna w klasie, bardzo grzeczna i swietnie sie wystawia. Oczywiscie za zwrotem wszelkich kosztow. Kontakt: telefon 22 673 50 89 in 608 264 386

Posted

[quote name='QUEEN GINEVRA']Witam, sprawa pilna! Z powodu choroby szukam zyczliwej duszy, ktora by mogla zabrac na WDS (niedziela) moja suczke interchampionkę weteranke (bloodhounda). jest jedyna w klasie, bardzo grzeczna i swietnie sie wystawia. Oczywiscie za zwrotem wszelkich kosztow. Kontakt: telefon 22 673 50 89 in 608 264 386[/QUOTE]
Oby się udało!!!!

Pzdr.

Posted

[B]Zuzka [/B]wraz z 2 baskami dojechała wczoraj ok. 16.30 do hotelu w Paryżu. To znaczy bus ze wszystkimi jadącymi dojechał:)
W Paryżu ciepło, pokoje w hotelu niezbyt duże...
Jutro Championat Francji a w sobotę - WDS:)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja bym raczej napisała: Allez! Allez! Allez!!!!!

Pzd.

Asiaczku Droga ! De facto masz rację, ale psy nie umieją czytać, a słyszą, więc ja dlatego fonetycznie... ;)
Pozdrówka wielkie i mocne trzymanie kciuków !!
Czyli poplatania ringówki !

Posted

Pochwalę się wynikami z WDS 2011...

WDS 2011 Paryż
OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - dosk.2 w kl. pośredniej!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:
Kanibaru FROMAJE FRAIS - dosk.1 w kl. otwartej!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:

Gratuluję Zuzi, że zdecydowała się pojechać na WDS i pięknie zaprezentowała Ofika!!!!
Dziękuję ciepło i gratuluję Ali Nowak za piękne zaprezentowanie Serka. Nie mam słów, aby wyrazić moją radość z wyników....

Pzdr.
Pzdr.

Posted

Ja tez się cieszę.... ciut-ciut zabrakło...
Caciba i r.Caciba w psach wzięły 2 psy z kl. championów. W tym rezerwę chyba Zwyc. Świata z Bratysławy.
Tyle wiem z nasłuchu:)

Pzdr.