Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale mimo wszystko.... ze wzgledu na Jego wiek i ze względu na bardzo ciężki oddech proponuję zrobić mu podstawowe wyniki.
Mocz, krew z chemią i koniecznie osłuchać serduszko. Wiem,że rany na Jego biednym ciałku były priorytetowe.... ale teraz myślę ,że powinniśmy zająć się całą resztą psiaka. Acha... i jeszcze jedno...Zulek pije ogromne ilości wody....i też bardzo duzo siusia. Trochę mnie to martwi ,bo juz od dawna nie ma gorączki a kiedyś tłumaczyłam to właśnie wysoka temeraturą. Zastanówcie się kochane ciotki i powiedzcie co mam robić.

Posted

[quote name='nescca']........ Zastanówcie się kochane ciotki i powiedzcie co mam robić.[/QUOTE]
no jak dla mnie nie ma nad czym sie zastanawiac:)
robimy mu wszystko co trzeba...kase sie jakos zbierze:)
jest allegro cegielkowe, pomozcie rozglaszac
[url]http://allegro.pl/item1197110892_koszmarnie_pogryziony_zulus_lapy_odgryzione_uszy.html[/url]

Posted

[quote name='UBOCZE']Nescca, głowa do góry i nie przejmuj się jakimś anonimowym babsztylem. Wniosek na przyszłość: nie podejmować rozmowy z osobami, które nie podają swoich personaliów.
To wniosek dla nas wszystkich, ale teraz to pewnie wszyscy bylibyśmy tacy mądrzy...

A to, co robisz dla Zulusa, jest wielką sprawą...:Rose:[/QUOTE]

Zgadzam się w 100% z całą wypowiedzią!! A co do telefonu, to jeśli dzwoniła na komórkę i masz jej numer, proszę, prześlij mi go na PW. Ja chętnie porozmawiam z tą kobietą.

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']no jak dla mnie nie ma nad czym sie zastanawiac:)
robimy mu wszystko co trzeba...kase sie jakos zbierze:)
jest allegro cegielkowe, pomozcie rozglaszac
[url]http://allegro.pl/item1197110892_koszmarnie_pogryziony_zulus_lapy_odgryzione_uszy.html[/url][/QUOTE]

Badania na pewno by nie zaszkodziły. Fundusze na pewno będą. Rozesłałam link do Allegro, zawsze ktoś coś kupi albo dalej roześle. Ja w tym miesiącu poprzestaję na tym jednorazowym 50 zł na konto fundacji (nie ma mnie chyba na liście wpłat, może jeszcze nie doszły), bo i innym psiakom coś dorzuciłam, ale w przyszłym też obiecuję 50 zł. Damy radę!

Posted

[quote name='wawer']Badania na pewno by nie zaszkodziły. Fundusze na pewno będą. Rozesłałam link do Allegro, zawsze ktoś coś kupi albo dalej roześle. Ja w tym miesiącu poprzestaję na tym jednorazowym 50 zł na konto fundacji (nie ma mnie chyba na liście wpłat, może jeszcze nie doszły), bo i innym psiakom coś dorzuciłam, ale w przyszłym też obiecuję 50 zł. Damy radę![/QUOTE]
dzieki wawer:loveu::loveu:
dokladnie, jak kazdy cos pomoze, to sie uzbiera;)
rozsylanie linku do allegro tez jest ogromna pomoca, tu na dogo wszscy podeklarowani, ale Lilka wymyslila by rozsylac do swoich kontaktow mailowych:razz:
nie ma Cie jeszcze na liscie, bo to konto niestety nie jest internetowe i wydruk mamy tylko raz w miesiacu, kazdy dodatkowy wyciag na zyczenie 5zl, w tym miesiacu juz bylam raz brac, wiec chcialam poczekac i wziasc dopiero na poczatku wrzesnia - bo to raptem pare dni....mam nadzieje, ze poczekacie, a chce je przeksztalcic jak sie da w internetowe i wtedy beda na bieżąco wplaty podawane

Posted

Nescca nie przejmuj się glupimi telelfonami, ludzi mocnych w gebie nie brakuje. Cicho siedzą jesli chodzi o pieniądze, o ich pieniądze, cenne jak zloto!! Na glupote nie ma rady.

Zuluś na zdjęciach wyglada swietnie, te jego rany to juz ranki! I to wszystko dzięki Waszej opiece dziewczny ! :)))

Co do togo jego picia, to moja jedna suczka, ktora też duzo pila, i taka grubiutka się zrobia nagle oslepła! Okazało się, ze ma zacmę oczu spowodowaną cukrzycą! Więc popatrzcie dokladnie na jego oczy czy nie robią się takie mgliste, szare. I oczywiscie trzeba tez zbadac cukier! Na czczo - więc albo rano albo wieczorem przed posiłkiem. Albo mocz. Zależy co bedzie latwiejsze. Z krwią to musiala by wetka do Was przyjechac.

Ja coś wyslę na poczatku września, w koncu do pracy idę więc podliczę zyski/wydaki a nastepnie przelwy na dogo :)))

Posted

Fajnie ,że widzicie zmiany na uszkach mojego Zulka..... tak sie cieszę kiedy co dzień z rana ,myjąc Jego rany widzę gołym okiem poprawę. To niewiarygodne co septyka i antybiotyk oraz MAŚĆ OD ANETT.... mogą zdziałać. Dziś Go nie widziałam. ALE JUTRO JUŻ JADĘ..... i zdjecia obiecuję. :)

Posted

Nescca teraz dopiero przeczytałam o tym telefonie do Ciebie. Proszę bardzo niech ta pani weżmie sie za "idiotki" na dogo. ja mogę być pierwsza! Kochana Ty się nie przejmuj takimi zwyrodnialcami bo to co robisz nie jedna osoba nie zrobiła by za grube pieniądze. Jestes wspaniałą osobą, oby takich więcej i uszy do góry kochana.

Posted

[quote name='wiking042'].....A co do telefonu, to jeśli dzwoniła na komórkę i masz jej numer, proszę, prześlij mi go na PW. Ja chętnie porozmawiam z tą kobietą.[/QUOTE]
nesca daj wikingowi ten numer:cool3::cool3::evil_lol:

Posted

Ta pani dzwoniła tez do moich przelozonych i skarżyła sie na mnie. Ale dzieki Bogu już wiem kim jest..... i teraz splywa to po mnie jak po kaczce. I jeszcze tylko żaluję ,że nie powiedziałam jej, iż szkoda ,że nie jest "idiotką" :evil_lol:

Posted

[quote name='moni12']A ja dałam historię Zuluska na śledzia na nk. Może ktoś sie zainteresuje i kupi cegiełke.[/QUOTE]
ekstra:)
trza jakos ruszyc to allegro bo jakos stanelo w miejscu

Posted

bo trzeba faktycznie wysłać na wszystkie adresy mailowe które macie na poczcie zaproszenia , ja miałam pięć odpowiedzi że wpłacił ktoś , bądz wpłaci .... faktem jest że wysłałam do blisko 80 osób ale jakiś tam odzew jest ;)
kto jeszcze nie wysłał ? :)

Posted

[quote name='nescca']Ta pani dzwoniła tez do moich przelozonych i skarżyła sie na mnie. Ale dzieki Bogu już wiem kim jest..... i teraz splywa to po mnie jak po kaczce. I jeszcze tylko żaluję ,że nie powiedziałam jej, iż szkoda ,że nie jest "idiotką" :evil_lol:[/QUOTE]
boze, co za ludzie! jaki osli upor i zaslepienie;
swoja droga kiedy powiedziala, ze na dogo same idiotki to trzeba ja bylo tym bardziej zaprosic i powiedziec, ze w takim razie w sam raz sie nada do towarzystwa ;)
mam nadzieje, ze nie mialas przez nia zadnych nieprzyjemnosci w pracy...?

Posted

[quote name='kakadu']boze, co za ludzie! jaki osli upor i zaslepienie;
swoja droga kiedy powiedziala, ze na dogo same idiotki to trzeba ja bylo tym bardziej zaprosic i powiedziec, ze w takim razie w sam raz sie nada do towarzystwa ;)
mam nadzieje, ze nie mialas przez nia zadnych nieprzyjemnosci w pracy...?[/QUOTE]

spokojnie....to ''przelozeni'' w organizacji prozwierzecej :)...nie w pracy zawodowej.

Posted

[quote name='nescca']spokojnie....to ''przelozeni'' w organizacji prozwierzecej :)...nie w pracy zawodowej.[/QUOTE]

Tyle przynajmniej dobrze, znają sytuację i nie muszą robić "wszystkiego dla dobra klienta, bo klient nasz pan". Co to za wredne babsko jakieś?