Jump to content
Dogomania

Bim- bity przez ludzi, gryziony przez psy, nareszcie w domu :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mysza2']Myślę że ma, termin mogę zrobić np do 28.09.2010, zanim pospływa do ciebie kaska to akurat będzie początek września. Co myślicie Cioetczki.[/QUOTE]

Jeśli ciotki się zgodzą, to ja mogę wystawić swoje graty. Albo wysłać Tobie foty. A z czym bazarek planujesz?

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paulinken']No w sumie też o tym myślałam. Tylko czy to ma sens? Taki długi termin. Bo wracam 4-5 września.[/QUOTE]

Paulinken , a może rozdziel rzeczy na pół , i wyślij te mniejsze na razie ?

Posted

[quote name='paulinken']Jeśli ciotki się zgodzą, to ja mogę wystawić swoje graty. Albo wysłać Tobie foty. A z czym bazarek planujesz?[/QUOTE]

Lepiej podeślij zdjęcia, bo będzie potem problem z aktualizacją jak wyjedziesz ;)

Posted

ja myślę, że to dobry pomysł.
Ostatnio brałam udzial w bazarku, który skończył się w chyba połowie lipca i do tej pory jeszcze nie dostałam pw ile wpłacić i kiedy bedzie wysyłka gratów, bo się ciotki urlopują :)

Posted

[quote name='Akrum']ja myślę, że to dobry pomysł.
Ostatnio brałam udzial w bazarku, który skończył się w chyba połowie lipca i do tej pory jeszcze nie dostałam pw ile wpłacić i kiedy bedzie wysyłka gratów, bo się ciotki urlopują :)[/QUOTE]

Ciotka, ale pewnie nie wszystkie są tak wyrozumiałe jak Ty ;)

Posted

[quote name='paulinken']Jeśli ciotki się zgodzą, to ja mogę wystawić swoje graty. Albo wysłać Tobie foty. A z czym bazarek planujesz?[/QUOTE]
Z tym czego zdjęcia dostanę. Lika1771 na do mnie przesłać paczkę z rzeczami, to też pewnie za jakieś 2 dni dopiero dojdzie (nie pamiętam z czym chyba z ciuszkami bo skrzynkę opróżniłam i nie mogę się doszukać) Lika napisz jakie rzeczy przesyłąsz do mnie:).

Posted

Dziewczyny kombinujemy z Nikusiem transport, tzn. głównie on kombinuje ;) , niestety ale cena dowozu Bima z Wa-wy do Brodnicy jest spora ok. 210 zł , :( potrzebujemy wpłat nie tylko stałych ale i jednorazowych na pokrycie transportu.

Posted

[quote name='izabela1234']dokładam jednorazowo 30 zł niestety tyle moge.... Trzymam kciuki za Bima[/QUOTE]

Bardzo dziękuję za pomoc , :) wysyłam nr. konta.

Posted

[quote name='memory']Też poproszę o nr konta, by jak najszybciej wpłacić.[/QUOTE]

Memory stałych deklaracji na razie nie wpłacamy bo nawet połowy nie mamy na hotelik, a co będzie jak się nie uzbiera na czas? Pies nigdzie nie pojedzie, żeby wpłacać trzeba mieć przynajmiej prawie całość deklaracji , my nie mamy połowy jeszcze :( Podałam na razie konto do wpłat jednorazowych. Jak będziemy finiszować konto będzie w pierwszym poście. Modlę się żeby nam się to jak najszybciej udało i żeby tak było :-( .

Posted

[quote name='kaa']Dziewczyny kombinujemy z Nikusiem transport, tzn. głównie on kombinuje ;) , niestety ale cena dowozu Bima z Wa-wy do Brodnicy jest spora ok. 210 zł , :( potrzebujemy wpłat nie tylko stałych ale i jednorazowych na pokrycie transportu.[/QUOTE]
a nie ma ktoś auta na gaz, żeby było taniej-no chyba że to już jest wersja gazowa?

Posted

[quote name='Akrum']a nie ma ktoś auta na gaz, żeby było taniej-no chyba że to już jest wersja gazowa?[/QUOTE]

To i tak mamy taniej bo wujek Nikuś nam podróż do Wa-wy sponsoruje , Brodnica i Ruda to dwa przeciwległe końce Polski. Niestety.

Kroook i Anetek100 , witajcie :).

Posted

Bidulka straszna,ja na razie nie mam jak wspomóc ale jak tylko coś będę miała to zaraz psince podrzucę. On musi jak najszybciej iść do Hoteliku, zeby mógł żyć;-(