paulinken Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Mysza2']Myślę że ma, termin mogę zrobić np do 28.09.2010, zanim pospływa do ciebie kaska to akurat będzie początek września. Co myślicie Cioetczki.[/QUOTE] Jeśli ciotki się zgodzą, to ja mogę wystawić swoje graty. Albo wysłać Tobie foty. A z czym bazarek planujesz? Quote
kaa Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='paulinken']No w sumie też o tym myślałam. Tylko czy to ma sens? Taki długi termin. Bo wracam 4-5 września.[/QUOTE] Paulinken , a może rozdziel rzeczy na pół , i wyślij te mniejsze na razie ? Quote
Diora Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='paulinken']Jeśli ciotki się zgodzą, to ja mogę wystawić swoje graty. Albo wysłać Tobie foty. A z czym bazarek planujesz?[/QUOTE] Lepiej podeślij zdjęcia, bo będzie potem problem z aktualizacją jak wyjedziesz ;) Quote
Akrum Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 ja myślę, że to dobry pomysł. Ostatnio brałam udzial w bazarku, który skończył się w chyba połowie lipca i do tej pory jeszcze nie dostałam pw ile wpłacić i kiedy bedzie wysyłka gratów, bo się ciotki urlopują :) Quote
paulinken Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='kaa']Paulinken , a może rozdziel rzeczy na pół , i wyślij te mniejsze na razie ?[/QUOTE] Małych rzeczy nie mam. Torebki, ciuchy, książki i rzeczy do domu. Quote
paulinken Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Akrum']ja myślę, że to dobry pomysł. Ostatnio brałam udzial w bazarku, który skończył się w chyba połowie lipca i do tej pory jeszcze nie dostałam pw ile wpłacić i kiedy bedzie wysyłka gratów, bo się ciotki urlopują :)[/QUOTE] Ciotka, ale pewnie nie wszystkie są tak wyrozumiałe jak Ty ;) Quote
Mysza2 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='paulinken']Jeśli ciotki się zgodzą, to ja mogę wystawić swoje graty. Albo wysłać Tobie foty. A z czym bazarek planujesz?[/QUOTE] Z tym czego zdjęcia dostanę. Lika1771 na do mnie przesłać paczkę z rzeczami, to też pewnie za jakieś 2 dni dopiero dojdzie (nie pamiętam z czym chyba z ciuszkami bo skrzynkę opróżniłam i nie mogę się doszukać) Lika napisz jakie rzeczy przesyłąsz do mnie:). Quote
kaa Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Dziewczyny kombinujemy z Nikusiem transport, tzn. głównie on kombinuje ;) , niestety ale cena dowozu Bima z Wa-wy do Brodnicy jest spora ok. 210 zł , :( potrzebujemy wpłat nie tylko stałych ale i jednorazowych na pokrycie transportu. Quote
izabela1234 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 dokładam jednorazowo 30 zł niestety tyle moge.... Trzymam kciuki za Bima Quote
izabela1234 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 proszę dane do przelewu na PW bo chyba nie doczytałam sie konta na wątku :) Quote
kaa Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='izabela1234']dokładam jednorazowo 30 zł niestety tyle moge.... Trzymam kciuki za Bima[/QUOTE] Bardzo dziękuję za pomoc , :) wysyłam nr. konta. Quote
memory Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Też poproszę o nr konta, by jak najszybciej wpłacić. Quote
kaa Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='memory']Też poproszę o nr konta, by jak najszybciej wpłacić.[/QUOTE] Memory stałych deklaracji na razie nie wpłacamy bo nawet połowy nie mamy na hotelik, a co będzie jak się nie uzbiera na czas? Pies nigdzie nie pojedzie, żeby wpłacać trzeba mieć przynajmiej prawie całość deklaracji , my nie mamy połowy jeszcze :( Podałam na razie konto do wpłat jednorazowych. Jak będziemy finiszować konto będzie w pierwszym poście. Modlę się żeby nam się to jak najszybciej udało i żeby tak było :-( . Quote
Kroook Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Dziękuję za zaproszenie, ale mogę tylko podnieść. Quote
Akrum Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='kaa']Dziewczyny kombinujemy z Nikusiem transport, tzn. głównie on kombinuje ;) , niestety ale cena dowozu Bima z Wa-wy do Brodnicy jest spora ok. 210 zł , :( potrzebujemy wpłat nie tylko stałych ale i jednorazowych na pokrycie transportu.[/QUOTE] a nie ma ktoś auta na gaz, żeby było taniej-no chyba że to już jest wersja gazowa? Quote
memory Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='kaa']Memory stałych deklaracji na razie nie wpłacamy bo.....( .[/QUOTE] Rozumiem, ale chciałam dorzucić się do transportu :) Quote
Mada:) Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Boże biedactwo... Mam słabość do bitych psów i aż mi serducho drży, bo sama mam bidę, którą bito... ;( Podrzucam! Quote
kaa Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='Akrum']a nie ma ktoś auta na gaz, żeby było taniej-no chyba że to już jest wersja gazowa?[/QUOTE] To i tak mamy taniej bo wujek Nikuś nam podróż do Wa-wy sponsoruje , Brodnica i Ruda to dwa przeciwległe końce Polski. Niestety. Kroook i Anetek100 , witajcie :). Quote
ihabe Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Bidulka straszna,ja na razie nie mam jak wspomóc ale jak tylko coś będę miała to zaraz psince podrzucę. On musi jak najszybciej iść do Hoteliku, zeby mógł żyć;-( Quote
Ghanima Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Witajcie, deklaruję 100 zł na transport. Komu pieniążki, komu? ;) Quote
Nikus Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Ghanima']Witajcie, deklaruję 100 zł na transport. Komu pieniążki, komu? ;)[/QUOTE] dzięki:)Witaj cioteczko:) Quote
Recommended Posts