agata51 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 [quote name='Ania+Milva i Ulver']No tak- ja kiepski matematyk:) Dobrze,że trzymasz rękę na pulsie:) Miałm wczoraj tel o Bimka z Bydgoszczy, ale pani szukałą spokojnego pieska do bloku, z 6 letnim chłopcem. Bimek do spokojnych to nie nalezy...[/QUOTE] Miałaś jakiś zamiennik? Jak nie, to mogę Pani swojego tymczasika zaproponować. Spokojny, a jakże, w bloku chętnie, 6-latek jak najbardziej. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Zamienniki, to ja zawsze mam:) Spodobał im się Shadow- po świętach mają się odezwać.... Quote
kaa Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 No Bimek, Schadow już na swoich śmieciach a kiedy Twoja kolej piesku. ? Też marzy mi się dla Ciebie domek z ogrodem :( Quote
Poker Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Bimku , no kiedy ktoś pozna się na Tobie? Quote
Mani2000 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Bimku czas na ciebie przecież całe życie nie musisz sie bać;) musisz byc otwarty na nowe znajomośći;) Quote
kado Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Nasz Bimek jest tak piękny i kochany, że na pewno trafi na wspaniałego Swojego Ludzia....cierpliwości:) Quote
Mani2000 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 tak wiem ten czas nadejdzie.....!!!!!!!!!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 [SIZE=3][COLOR=red][B]WESOŁYCH ŚWIĄT!:tree1: I domku dla Bimka w tym Nowym Roku[/B][/COLOR][/SIZE]:x-mas: [IMG]http://lh5.ggpht.com/_GGUIRc7XF7o/TRIv6uEoQ5I/AAAAAAAAAU4/hUU0TpQsdjw/s512/bim.JPG[/IMG] [IMG]http://lh5.ggpht.com/_GGUIRc7XF7o/TRIv-K02LfI/AAAAAAAAAU8/Jh2cEPJVNOE/s512/bim1.JPG[/IMG] [IMG]http://lh3.ggpht.com/_GGUIRc7XF7o/TRIwC2QhUgI/AAAAAAAAAVA/mpxE62-V17I/s576/bim2.JPG[/IMG] Quote
kado Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [FONT=Century Gothic][SIZE=3][B][COLOR=red]Wszystkim kochanym Cioteczkom życzę zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia. Wspaniałych chwil spędzonych w gronie najbliższych osób i futrzastych przyjaciół. Niechaj ten radosny czas skłoni nas do refleksji i uczyni nasze serduszka jeszcze bardziej wrażliwe na krzywdę i cierpienie Naszych Braci Mniejszych. Naszemu :loveu: [/COLOR][I][COLOR=red]Bimusiowi :loveu: [/COLOR][/I][COLOR=red]życzę przede wszystkim wspaniałego własnego domu i Swojego Ludzia !!!!! [/COLOR][/B][SIZE=2][COLOR=red][COLOR=black][IMG]http://img153.imageshack.us/img153/1180/mikolaj7.gif[/IMG][/COLOR] [/COLOR][/SIZE][B][COLOR=red][SIZE=2] [/SIZE] [/COLOR][/B][B][COLOR=red] [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT] Quote
AlfaLS Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 :x-mas:Wszystkim miłośnikom zwierzaków życzę wesołych świąt i wszystkiego co najlepsze w nowym roku:tree1: A wszystkim bezdomnym psiakom, kociakom i innym stworom życzę żeby w tym nowym 2011 roku znalazły swoje ciepłe kąciki i swoich ukochanych opiekunów. Takich na zawsze:tree1:. Quote
kaa Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 Przyłączam się do pięknych świątecznych życzeń ,:x-mas: życząc wszystkim zdrowych, spokojnych i wesołych świąt,:tree1: , a Bimkowi życzę wspaniałego domku i przekazuję świateczne uściski. Quote
Livka Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Bimuś wszystkiego dobrego w Nowym Roku :) może wreszcie się doczekasz własnego domu :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Witajcie w nowym roku:) Wstawiam rozliczenie za grudzień. 21 stycznia kończy się zapas karmy Bimka. Opłata za hotel zostaje wtedy zwiększona do 400zł. Bimek jest wesoły, skacze, biega i szaleje. Uwielbia się przytulać, rozdawać całusy. Jest psem bardzo energicznym i silnym, do obcych nadal na dystans -ostro szczeka , po wypuszczeniu ok- już się nie interesuje...tzn mężczyznami tak:)Z pewnoscią potrzebny ktoś , kto się go nie wystraszy, a będzie wszystko ok. Wpłaty: +40zł Baldek2 za II m. +20zł Kaa +20zł Jolanta W. +20zł Majka 12741 +10zł Kociabanda2 +10zł Maruda Wydatki: -300zł hotel grudzień. [COLOR=teal][B]Zostaje + 1160zł[/B][/COLOR] Quote
Havanka Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Grudniowa moja wplata jest już ostatnią zadeklarowaną na Bimka. Od stycznia wpłaty obiecała Justyna85. Będę jednak zaglądać dalej do Bima i trzymać kciuki za cudowny DOM !!! Bimuś - powodzenia !!! Quote
jusstyna85 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Przykro mi,ale u mnie sytuacja finansowa nie pozwala nawet na 5 zł deklaracji Quote
jadwiga Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 pozdrawiam w nowym roku.Przepraszam,że się wtrącam,ale sądzę,że należy trochę zmienić tytuł,jest mylący - przecież Bim dalej szuka domu? w pierwszej chwili po przeczytaniu w tytule o podziękowaniach miałam nadzieję,że to już koniec tułaczki tego pięknego psa... Quote
Kociabanda2 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Jadwiga ma rację :) Podziękujesz jak Bimek będzie w DS :) Przepraszam Cioteczki za offa... Kubuś jest w rozpaczliwej sytuacji. Zajrzyjcie proszę do niego: [url]http://www.dogomania.pl/threads/199667-Kubu%C5%9B-%E2%80%93-jego-Pani-jest-ci%C4%99%C5%BCko-chora-%28%28-Rozpaczliwa-sytuacja-DT-DS-na-CITO[/url]! Quote
Mani2000 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 ja też sie na poczatku pomyliłam bimek jest na stronie schroniska [url]http://www.fauna.rsl.pl/podstrona.php?s=nasi_podopieczni[/url] czerwone na dole:( Quote
kado Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [B]Bimuś[/B] wpłaciłam Ci deklarację za I kwartał 2011 roku:) ( 30,00 zł) Ciotki księgowe zróbcie jakąś aktualizacje deklaracji, bo czytam,że niektóre DS się wykruszają i może się stać najgorsze...braknie któregoś miesiąca kaski... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Wpłaty do wczoraj na moim koncie: +5zł obraczus 87 +30zł malibo57 +30zł memory za I kwartał [B]Razem jest : +1225zł[/B] Dopadło mnie przeziębienie od tych zmian pogody.....Bimek szaleje, nie straszny mu mróz ani topniejący śnieg. Apetyt wielki. Tak jak pisałam, karma się skończyła...Bimek zacznie teraz barfować, zobaczymy co z tego wyjdzie, ale widzę jak mu się oczy na widok kostki świecą:) Quote
Recommended Posts