Jump to content
Dogomania

Bim- bity przez ludzi, gryziony przez psy, nareszcie w domu :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='malibo57']O, to żadna niespodzianka! Wszystko wiem i bardzo się cieszę, choć brak czasu na wyrażenie tej radości na piśmie:)[/QUOTE]

no to się cieszę:)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='danka4u1']Nocy marku dogo, cioteczko RenW, czyżbyś dziś też zamierzała pełnić wartę u Bimusia " na wylocie" ?
Chyba pożegnam się dziś wcześniej z Bimem i wszystkimi buszującymi po rozległym Dogo, bo prawdopodobnie wczoraj zaaplikowałaś mi jakiś narkotyczno- hipnotyczny środrk- wirtualnie zresztą- i zasypiam nad klawiaturą.
Jeszcze sprawdzę, czy wszystkie moje pieski już śpią i dobranoc.[/QUOTE]
Nie, minionej nocy nie łazikowalam, nie pełniłam warty... w domku miałam mały problemik, dziecięcie moje dojrzewające jest i wywinęło mi taki numer po którym całą noc dochodziłam do siebie..:nonono2::sadCyber:
:mad:Mówiłaś, ze się wcześniej pożegnasz, a widzę żeś buszowała po Dogo.. nie wyprzesz się bo ślady są;):evil_lol::evil_lol:
Nie Kochana, ja Ci niczego nie zaaplikowałam, w niczym nie maczałam paluszków..:diabloti:

Posted

Bimek jutro do hoteliku, a Brutusek do domku stałego!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::laugh2_2::laugh2_2::bigcool::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::klacz::klacz:

Posted

[quote name='RenW']Bimek jutro do hoteliku, a Brutusek do domku stałego!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::laugh2_2::laugh2_2::bigcool::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::klacz::klacz:[/QUOTE]
Jutro mamy radosny dzień :laola::cunao::laola::cunao:

Posted

[quote name='AlfaLS']Jutro mamy radosny dzień :laola::cunao::laola::cunao:[/QUOTE]
Super fala mundialowa!!!:multi: To prawda, jutro znamienny dzień dla obu psiaków.. dzień, który przyniesie wiele wrażeń, przeżyć.. kolejny dzień, który utwierdzi nas w przekonaniu, że warto, warto pomagać, bo dla takich chwil warto przecież żyć..:lol::lol:

Posted

[quote name='Nikus']to jeszcze mało info i tutaj:) Livka odstąpiła miejsce w autku Kaa i to ona jutro ze mną pojedzie po oba psiaki:) Bim będzie się czuł pewniej:)[/QUOTE]
Ale Wujaszek cedzi wiadomości.. to tu, to tam..trza skakać z wątku na wątek..;):diabloti:

Posted

[quote name='Nikus']no to zróbmy jeden wspólny wątek....w końcu oba psiaki na B:)[/QUOTE]
Hehe.. dobry pomysł, w końcu ich drogi się skrzyżują..:)

Posted

[quote name='Nikus']to jeszcze mało info i tutaj:) Livka odstąpiła miejsce w autku Kaa i to ona jutro ze mną pojedzie po oba psiaki:) Bim będzie się czuł pewniej:)[/QUOTE]

To się nazywa ,,nieoczekiwana zmiana miejsc " , dziękuję Ci Livka :) Bimek będzie ciut ,,uspokojony ,, przed podróżą więc mam nadzieję że większość drogi prześpi smacznie. Przynajmniej mu czas szybko upłynie . Dostał dziś odemnie w prezencie bardzo ładna zielono-niebieską nową obroże . Świetnie mu ten kolor pasuje . :) Bagaże mamy spakowane, dokumenty przygotowane . Teraz tylko czekamy na jutrzejszy dzień :)

Posted

[quote name='Livka']Cieszę się , że Bimuś będzie podróżował z kimś kogo zna:loveu:
Śpijcie dobrze - długi dzień przed Wami :)[/QUOTE]

dokladnie ,dzisiaj darujcie sobie juz nocne czuwanie :)

Bimus ,a Ty nawet nie wiesz co jutro Cie czeka bidulku..

Posted

[B]Bimuś[/B] jak ja się cieszę, że już jutro[B] Twój [/B]wielki dzień:multi:[B]Ty[/B] rybko nawet jeszcze nie wiesz, że jutro odmieni się [B]Twoje [/B]życie:loveu:

Mam tylko nadzieję, że niedługo moją stałą deklarację będę mogła przekazać na innego piesia, bo do [B]Ciebie[/B] domki będą się ustawiać w kolejce. Czekam z niecierpliwością na jutrzejsze niusy.

Posted

Bimuś pewnie wypoczywa przed drogą do szczęśliwego życia. Jutro wielki dzień i od rana trzymać będziemy kciuki za powodzenia " akcji".
Dzisiejszej straży nocnej prawdopodobnie nie będę pełnić- ale tyle kochających strażniczek ma pies, że pewnie nie zauważy różnicy- bo nieco mnie zmogło jakieś choróbsko...[B]RenW[/B], czy to nie skutek tych hipnotycznych balang nocnych? :evil_lol: Nie wiesz, kto maczał w tym palce? :evil_lol:
Tak na marginesie, jestem zadowolona, że moje dziecię jest już w wieku mocno, bardzo mocno dojrzałym, ale wiem, jakich atrakcji mogą dostarczać osóbki małoletnie :evil_lol:

Posted

[quote name='danka4u1']Bimuś pewnie wypoczywa przed drogą do szczęśliwego życia. Jutro wielki dzień i od rana trzymać będziemy kciuki za powodzenia " akcji".
Dzisiejszej straży nocnej prawdopodobnie nie będę pełnić- ale tyle kochających strażniczek ma pies, że pewnie nie zauważy różnicy- bo nieco mnie zmogło jakieś choróbsko...[B]RenW[/B], [B]czy[/B] [B]to nie skutek tych hipnotycznych balang nocnych? [/B]:evil_lol: Nie wiesz, kto maczał w tym palce? :evil_lol:
Tak na marginesie, jestem zadowolona, że moje dziecię jest już w wieku mocno, bardzo mocno dojrzałym, ale wiem, jakich atrakcji mogą dostarczać osóbki małoletnie :evil_lol:[/QUOTE]
Dzisiaj nocne mary pójdą spać, by rankiem zjawić się w pełnej gotowości..;)realnym przedsięwzięciom będziemy sekundować wirtualnie i trzymać kciuki by akcja zakończyła się pełnym powodzeniem..;) Mentalnie i duchowo się z Wami łącząc życzymy - szczęśliwej drogi!!:loveu:
Cioteczko.. hmmm.. ja nie wiem, gdzie Ty się nocnie poniewierasz...:errrr::megagrin::megagrin::megagrin: Hipnoza i percepcja zaburzona..:roll: do tego niemoc zwala z nóg..niedobrze. Wracaj do zdrowia!!:) No, jeszcze parę lat i ja będę wiedziała jak to jest mieć dziecię w wieku dojrzałym..;)

Posted

[quote name='RenW']Dzisiaj nocne mary pójdą spać, by rankiem zjawić się w pełnej gotowości..;)realnym przedsięwzięciom będziemy sekundować wirtualnie i trzymać kciuki by akcja zakończyła się pełnym powodzeniem..;) Mentalnie i duchowo się z Wami łącząc życzymy - szczęśliwej drogi!!:loveu:

No, jeszcze parę lat i ja będę wiedziała jak to jest mieć dziecię w wieku dojrzałym..;)[/QUOTE]
Nocna mara ciotka D. też wspiera Was duchowo i mentalnie.
Nieźle, trzeba wziąć na" przetrzymanie"...:evil_lol:

Posted

[quote name='danka4u1']wiadomo, że Ty...nie ma innej możliwości.[/QUOTE]
Masz rację - niewprawiony rodzic nie polegnie i nie ulegnie..;) Tak nam dopomóż..:p

Posted

[quote name='RenW']Bimek, to już dzisiaj wyruszasz po swoją szansę.. bywaj; miej się 'chłopcze'. Sprawuj się. Bądź dzielny i nie zawiedź Cioteczek! ;)[/QUOTE]

[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/7/7_6_5v.gif[/IMG] kaa, wymiziaj ode mnie wszystkie. Wysłałam dziś za VIII. IX.