Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Erko, miałam prawie identyczną sunię 1,5 r. na DT i też miała na imie Sara. Mam więc ogromny sentyment. Sara przeżyła nieudaną adopcje, ale w końcu znalazła swój idealny dom.

Dla mnie starsze onowate psy są tymczasowiczami idealnymi. No, oprócz Oskara, który wczoraj wieczorem bał się wyjść na spacer, bo wcześniej była burza i jak wszystkie psy wyszły, to wylał mi cały pęcherz w pokoju. Myślałam, że go uduszę. Za karę wyleciał do ogrodu, bo już nam wchodzi całkiem na głowę i robi , co chce. Ciekawa jestem, co bedzie zimą, skoro w środku ata nie jest łaskawy wychodzić.

Posted

Jasne, ale poskarżyć na niego mogę :eviltong:. on tak bardzo boi się burzy, że jak tylko pogoda nie taka, to woli na wszelki wypadek nie wychodzic z domu.

Posted

Jaaga napisał(a):
Jasne, ale poskarżyć na niego mogę :eviltong:. on tak bardzo boi się burzy, że jak tylko pogoda nie taka, to woli na wszelki wypadek nie wychodzic z domu.

Jak on sobie radził przez tyle lat. Przecież erka nie dawała rady przyjeżdżać do niego podczas każdej burzy;).

Posted

Zapraszam serdecznie na bazarki

Zabawki i nie tylko dla psików z dworca (grozi im śmierć na torach )
http://www.dogomania.pl/threads/211274-Dzieciowe-zabawki-dla-psik%C3%B3w-z-dworca-do-30.07-do-godziny-20-00?p=17266527#post17266527

I

Książki , poradniki , kurs angielskiego dla Ciapka i Alty (oba od lat na łańcuchach , Ciapuś potrzebuje kasy na wizytę wet , ma chorą skórę )
http://www.dogomania.pl/threads/211266-Ksi%C4%85%C5%BCki-poradniki-gry-i-kurs-angielskieg-ESKK-dla-Alty-i-Ciapka-do-20.07-22-00-!

Oraz

Kawa i herbata dla zagłodzonej suni CC
http://www.dogomania.pl/threads/210957-Kawa-i-herbata-dla-Kory-i-Fionki-do-17.07-do-godziny-22-00

Posted

Jaaga napisał(a):
No, oprócz Oskara, który wczoraj wieczorem bał się wyjść na spacer, bo wcześniej była burza

Jakbym swoją kochaną Saruśkę widział:) Na szczęście Sara jak nie wychodzi to wstrzymuje;)

Posted

Wpłyneło 30 zł dla Oskarka z bazarku Agaty P, wpłata Ulvhedinn. Bardzo serdecznie dziękujemy:):).

Jaaga, kiedy przymierzamy sie do tej operacji Oskara?
Może , jak nie bedzie tak burzowo, bo pewnie dziadunio cały czas zestresowany.

Posted

Erko, na razie to mam Gine po operacji glowy z 20 cm cięciem i rurka, z której spływa to, co się zbiera w srodku. Oskar musi poczekac, bo nijak sobie nie poradzę.
Poprosilabyś ewab o pozyczenie i przesłanie tego super kołnierza pooperacyjnego?

Posted

W przyszlym tygodniu przeleje spadek po Benie, to pare groszy wpadnie dla Oskarka :) Za tydzien konczy sie tez bazarek, wiec mam nadzieje ze tez cos wspomoze nasz budzet...

Posted

Mam na każdym chyba wątku zaległe rachunki do wstawienia.
Erko na leki wydałam 41.84 zł z tych 50 zł, które mi przesłałaś wczesniej.
Jutro musze pouzupełniać to wszystko w końcu.

Posted

Eee tam, pamiętają tylko na urlopie byli i mieli kiepski dostęp do internetu:)
W przyszłym tygodniu pójdzie moja deklaracja za sierpień.

Posted

Do miłośników zwierząt w całym kraju!

Nadszedł moment, gdy polskie psy razem ze swoimi opiekunami pójdą pod Sejm RP, aby wspomóc Posłów w walce o zmianę Ustawy o ochronie zwierząt.

Nasz wyjątkowy marsz pod hasłem:

â��Polskie zwierzęta proszą o głos na TAKâ��

odbędzie się 18.08.2011 r.

18 sierpnia w Sejmie odbywać się będzie debata nad naszą nowelizacją,
na 19 sierpnia przewidziane jest głosowanie nad projektem.

http://www.dogomania.pl/threads/2121...0#post17358410

Posted

Radek, dostaniesz chyba dyplom dla największego i najwierniejszego fana Oskara :evil_lol:. Dziekuję oczywiście w imieniu oskara.

Tak nieśmiało zapytam, czy nie znalazłby się ktos chętny do prowazenia bazarku dla naszego dziada :oops:? mam trochę fantów, ostatnio erka przysłała kolejne opakowanie srodka na grzyba, ale cierpie na chroniczny brak czasu i umiejętności tworzenia bazarków.