Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Każdy z tych preparatów ogólnie rzecz biorąc "na stawy"ma główny składnik taki sam w tym przypadku ta glukozamina .
Pozostałe składniki troszkę się różnią .Ja sądzę ,że można ten Athroblock spróbować ,on zawiera imbir który działa przeciwbólowo ,przeciwzapalnie a ten Conguer z kolei zawiera enzym z ananasa ,który ma działać przeciwbólowo ,przeciwzapalnie.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na stawy glikozamina się dobrze sprawdza, wiem to nie tylko na przykładzie Saruśki, ale i swoim gdy leczyłem kolano po kontuzji:)
O deklaracji pamiętam, jeszcze nie doszła wypłata na konto zaraz jak dojdzie zrobię przelew.

Posted

Wstawiam zaległe rachunki za leki:

Hepatil 16,20 zł
Essentiale 25,75, razem 41,95 zł

Bardzo słabo wydrukowany, mam nadzieję, ze jednak jest widoczny

Posted

Elka_Ka to preparat weterynaryjny, nie dla ludzi.
Hebanowa, chętnie. Czy podawałam Ci adres? Chyba, że można odebrac gdzies w Katowicach, to Andrzej odebrałby.

Posted

Przeczytałam parę pierwszych stron wątku i wyczytałam że Oskar je RC hepatic (?) , mam około 3 kg próbek tej karmy , mogła bym wysłać Oskarowi bo u mnie leży i się marnuje .

Posted

Anja2201 napisał(a):
Przeczytałam parę pierwszych stron wątku i wyczytałam że Oskar je RC hepatic (?) , mam około 3 kg próbek tej karmy , mogła bym wysłać Oskarowi bo u mnie leży i się marnuje .

Anja2201, to by było świetnie:), Oskarek już do końca życia musi byc na Hepaticu.
To jezeli bys mogła, to Jaaga poda Ci adres na pw.

Posted

erka napisał(a):
Anja2201, to by było świetnie:), Oskarek już do końca życia musi byc na Hepaticu.
To jezeli bys mogła, to Jaaga poda Ci adres na pw.

Poproszę o adres na pw , karmy jest około 3 kg w próbkach po 100 g :), a czy Oskar szuka domu ? Czy zostaje na stałe u Jaagi ?

Posted

Pewnie przydałby się, ale na 40kg psa dawkowanie jest gigantyczne, bo wg ulotki 6 tabletek na dobę. Tez już o tym myślałam. Ważniejsza jest jednak dieta, bo przez przerwy w jej stosowaniu czuje się gorzej.

Oskar gorzej się czuje i popiskuje przy dotykaniu czy głaskaniu go po głowie. Uszy są zdrowe, nic nie widać.
Może to coś od zębów, tak mi przyszło do głowy? Nie ma raczej kamienia, ale może coś w środku się dzieje.