Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak Dolar? Nowa kuracja podziałała na psiaka? Pokazałam Dolcia na stronie www naszego schroniska i na NK, mam nadzieje że ktos wesprze psiaka, jakoś wspomoże.

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agata mam tylko te stare zdjęcia psiaka ale spróbuje skontaktowac sie z danusia może będzie miala chilkę żeby zrobic fotki. Jedna dziewczyny zobaczyła dolcia na NK i poruszył ją jego los, wpłaciła pieniążki na Dolarka!!!!

• 2 weeks later...
Posted

Kana napisał(a):
Co się dzieje z psem ? Żadnych info... ?

nie ma info, bo nie ma dobrych informacji. dolcio źle reaguje na leki. cały czas ma leczoną grzybicę i gronkowca. dziadostwa ciągle nawracają, biedak się drapie, chodzi w kloszu... jest biedny i strasznie kochany ale póki co nie można go ogłaszać. poprosiłam własnie danusię o zdjęcia, obiecała porobić i wstawić.

Posted

O nie :(
Biedny Dolcio :( Tak życie go skrzywdziło i jeszcze daje mu dalej popalić.
Trzymam bardo mocno kciuki za psiaka.
Danusiu wycałuj ode mnie Dolcia.

• 2 weeks later...
Posted

Dolar jest kochany, planuje sobie tak po cichu i jeszcze nie na 100% - może uda mi się zawiezc osobiście do szczecinka Dixona, wtedy będę mogła spotkać sie dolarem, zrobiłabym fotki Dorci, może mogłabym w czymś pomóc, odwdzięczyc się za wszystko co w szczecinku zrobiono dla DOLARA.

Posted

Danusiu a może szczepienie na grzyby by pomogło ?

to fragment maila od dr Popiela w czasie kiedy Fionusia chorowała
my też przerabialiśmy grzyby i gronkowca ... tyle ze u nas obeszło się bez szczepionki (pomógł orungal podawany przez 21 dni)

"...istnieją jeszcze szczepionki: szczepionki p/grzybicze stosuje się
głównie do leczenia a nie uodparniania jak inne szczepionki
większość krajowych jest jednak na innego grzyba -mikrosporum i tutaj
będzie słabo działać. Jest dostępna austriacka szczepionka wet INSOL ale
droga (koszt około 100 euro)..."

jaki grzyb wyszedł w posiewie u niego?

• 4 weeks later...
Posted

a jak biega!!!! oj dużo bym dała żeby móc wyściskać Dolcia! mam nadzieje że uda mi się zrealizowac to marzenie - moze w przeciągu kilku miesięcy pojade w koncu do szczecinka i bede mogła osobiście podziękowac za DOlara.