Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mój bazarek niestety idzie jak krew z nosa. mam nadzieje że jednak do tego 5 listopada cos sie ruszy.

Freya jeszcze raz DZIĘKUJE w imieniu swoim i Dolcia :)

• 4 weeks later...
Posted

agaga21 napisał(a):
danusia specjalnie wrzuciła zdjęcia w pianie, żeby nie było widać jaki dolar jest gruby!:evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: I się wymigała od dalszych zdjęć tłumacząc się szwankującym imageshackiem :diabloti::diabloti::diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

rozliczenie jest zaktualizowane w 2 poście: [url]http://www.dogomania.pl/threads/140610-wAE-tek-BB-UWAGA-ab-agnieszka-chce-naprawiAE-szkody-PIERWSZA-RATA-DO-15-KWIETNIA-CZEKAMY[/url]

jutro zadzwonię do mariamc i zapytam o zdrowie dolcia jeśli głos mi pozwoli, bo znów mi gardło wysiada.

• 3 weeks later...
Posted

danusia mówiła mi ostatnio, że z dolciem to taka huśtawka. raz jest lepiej a raz gorzej. jak się nie drapie to jest dobrze ale co jakiś czas potrafi się mocno rozdrapać. to jakieś grzybicze zmiany, jest wciąż leczony.

Posted

agata daj znac jesli potrzeba będzie kasy na jakies leki dla Dolara. Ja nadal traktuje go jak swojego podopiecznego i wystarczy slowo a pomogę jak bede potrafiła najlepiej.

• 2 weeks later...
Posted

dostałam ostatnio informacje od pani danuty na temat DOLARA:

"Dolar b. żle reaguje na leki.
Przy pierwszej kuracji na grzyba zasłabł.
Musieliśmy przerwać,teraz czekamy na wyniki badań zeskrobin i sierści , zeby ułożyć mu kolejne leczenie.
Z oczami jest w porządku, nie możemy opanować świadu.
Jest codziennie kąpany w clorexydermie i po kąpieli jeszcze pryskany clorexydermem.
Postaram sie zrobić zdjęcia ale nie wygląda to najlepiej".