Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
Posted

Mordulka to mu się chyba nie zamyka :)

STARSZY AMSTAFF DO ADOPCJI. CZY MA SZANSĘ NA DOM?
Dolar to ok 9 letni pies w typie amstffa. Został znaleziony jako szkielet psa błąkający się po ulicach, z bardzo chorymi oczami i skórą. Po wielomiesięcznej kuracji, operacji oczów, dolar w końcu wygląda jak pies a nie obraz nędzy i rozpaczy! Jest to wspaniały, przyjazny i spokojny psiak, dogadujący się z łagodnymi suczkami, kochający ludzi. Dolar szuka człowieka, który da mu ciepłe, spokojne miejsce u swego boku i troskliwą opiekę na stare lata. Dolar zasługuje na to, by ostatnie lata swego życia spędzić z rodziną, która go pokocha. On odwdzięczy się wiernością i miłością, na jaką tylko pies potrafi się zdobyć...

Pies przebywa w Szczecinku. Jest wykastrowany.
Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przed i po adopcyjną.

Kontakt w sprawie adopcji:
Agata 694390951
Ania 602688847

bardzo proszę o ogłoszenia dla dolcia! im więcej tym lepiej!
ja postaram się machnąć mu dziś allegro.

Posted

dziekii dziewczyny, ja zaczynam przesyłac gdzie się da ogłoszenia o Dolarze. a w schronisku u nas oczywiście kolejne bidy przybywają i nie wiadomo w co włozyć ręce :(

• 1 month later...
Posted

ROZLICZENIE OD 26 SIERPNIA DO 26 WRZEŚNIA
http://www.dogomania.pl/threads/140610-UWAGA!-ab-agnieszka-z-Gliwic-to-oszustka!-okrad%C5%82a-bezdomne-psiaki!NIE-MO%C5%BBNA-JEJ-UFA%C4%86!?p=17706194&viewfull=1#post17706194

wydatki:
-800zł za hotel lali, azy, dolara, simensa
-400zł za hotel marsa
-300zł za hotel dalii
---------------------------------
razem -1500zł

wpłaty:
50zł bira
80zł randall(bazarek dla azy)
150zł donvitow
25zł martens (dalia)
20zł gryf80 (mars)
15zł izabela1234 (dalia)
20zł bazyli3101 (dalia)
20zł emma53 (lala)
40zł ms_arwi (dalia za 2 miesiące)
40zł pyrdka i hania (lala)
20zł aniao (dalia)
20zł amazonka71 (mars)
20zł sasha (aza)
20zł sasha (dalia)
50zł akrum (lala za 2 miesiące)
--------------------------------
razem: 580zł

JA ROZUMIEM, ŻE KAŻDY Z NAS MA SWOJE SPRAWY, ŻE NIE ZAWSZE SIĘ PAMIĘTA O WPŁATACH ALE JAK SIĘ ZAPOMINA WCIĄŻ, TO ZAWSZE MOŻNA ZROBIĆ ZLECENIE STAŁE.

NIE WIEM CO NAPISAĆ....DEKLAROWALIŚCIE SIĘ WPŁACAĆ NA TE PSY A TERAZ OKAZUJE SIĘ, ŻE ZOSTAJĄ NA LODZIE????
NIEKTÓRZY WPŁACAJĄ CO 2 MIESIĄCE, NIEKTÓRZY RZADZIEJ, ZOSTAJE GARSTKA OSÓB, KTÓRE WPŁACAJĄ REGULARNIE. JA NIE JESTEM W STANIE WYSYŁAĆ DO WSZYSTKICH PRZYPOMNIENIA, MUSZĘ OGARNĄĆ ROZLICZENIE WSZYSTKICH NASZYCH PSÓW. BARDZO TO PRZYKRE....:shake:

BARDZO WAS PROSZĘ, BY OSOBY, KTÓRE MAJĄ ZALEGŁOŚCI W PŁATNOŚCIACH OKREŚLIŁY MI SIĘ, CZY NADAL CHCĄ WPŁACAĆ NA NASZE PSY. JEŚLI TAK, TO PROSZĘ O UZUPEŁNIENIE ZALEGŁYCH WPŁAT, JEŚLI NIE......TO PRZYNAJMNIEJ BĘDĘ WIEDZIAŁA NA CZYM STOIMY....

Posted

dolcio ma dom!

dziś pojechał. pokochała go rodzina spod szczecinka. dolar zamieszkał w domu z ogrodem, będzie mógł wygrzewać na słońcu stare kości a zimą grzać się pod kołderką w łóżku swojego nowego pana. razem z nim do towarzystwa pojechała mała biała szczeniorka, która będzie jego towarzyszką, bo dolar bardzo lubi towarzystwo miłych suczek
danusia wstawi zdjęcia jak dostanie się do kompa

Posted

od kiedy Ania przekazala mi informacje o adopcji Dolcia czyli od wczoraj, siedziałam jak na szpilkach i co chwila będąc w pracy sprawdzałam info na wątku. Teraz az mi się łezka w oku kręci. DZIĘKUJĘ wszystkim osobom które wspierały Dolara a szczególnie Agacie ANi i pani Danucie!

Posted

[quote name='chita']boze jakie cudowne wiesci:multi: jednak cuda sie zdarzaja...:loveu:

btw przyjechali po dolcia a sunia byla w pakiecie czy na odwrot:cool3:[/QUOTE]
chłopak zakochał sie w dolciu a suńkę dobrali do towarzystwa. był casting która z młodych suczek będzie najmilsza dla naszego weterana :D

• 2 weeks later...
Posted

u dolara wszystko ok. nowa rodzina jest w nim zakochana, dolcio śpi w łóżku pod kołderką ze swoim ulubionym domownikiem- 18 letnim chłopakiem, który zabiera dolcia na spacerki i o niego dba. dolar potrafi ładnie się w domu zachować, nie brudzi, jest grzeczny, wyleguje się w ogrodzie na słoneczku. mam nadzieję że doczekamy się zdjęć :smile:

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Odszedł nasz Dolcio (*) (*) (*)
Dolcio odszedł za Tęczowy Most w Wigilijną Noc......
Kiedy o 5h rano w pierwszy dzień świąt zadzwonił telefon , od razu wiedziałam,że stało się coś złe.Uslyszałam w słuchawce straszny szloch i po chwili dotarło do mnie ,że to nasz Dolcio ...
Pamiętam jak do nas trafił, stary , chory....
Leczenie trwało długo ale się udało . Przeżył operację ratującą wzrok. Jak zwykle pomogli dobrzy ludzie.
I dobrzy ludzie wzięli Go domu i pokochali mocno a On odpłacił im też wielką miłością.
Był w domu tylko trzy miesiące, dla nas to "tylko" ale dla tego psa to były najlepsze chwile w jego życiu . To cała wieczność. Jemu się udało , nie odchodził w zimnie i w samotności.
W Wigilię do każdego w domu się łasił , każdego polizał , śmieli się ,że pewnie chce im coś powiedzieć..
A Dolcio dziękował i się żegnał.....
żegnaj piesku :(:(