MARGOL Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Pani Danuto (a może Danusiu) bardzo dziekuje za opieke nad Dolciem. Jak beda wyniki badań to prosze dac znać. Quote
ania z poznania Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Dolcio miał dzisiaj oczyszczone oczka, garść zaschniętej ropy mu usunął Doktor. Jak jego to musiało uwierać i męczyć...... Dostał antybiotyk, jutro badanie krwi. Był bardzo dzielny, nie mruknął, nie pokazał zębów, wszystko bez kagańca! Quote
fioneczka Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 super chłopak ... czuję że będzie ulubieńcem naszej Danusi ... znaczy takim "naj" ulubieńcem ze wszystkich ulubieńców ;) Quote
MARGOL Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 na pewno będzie ulubieńcem, Dolcia nie da się nie lubić, to kochany pies, mozna z nim zrobic wszystko. w schronisku zakraplałam mu oczy a on wykręcał głowę, nie chcial że ktos mu grzebal w oczach ale nawet nie pisnął a potem to przytulal sie na calego :) Quote
ania z poznania Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Jego nie da się nie lubić! jestem pod olbrzymim wrażeniem tego psa, to jest taki typ Prawdziwy Przyjaciel, na całe życie. Quote
fioneczka Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 szkoda tylko że jego "pan" :angryy: nie był tego samego zdania może był dla niego zbyt łagodny jak na psa w typie rasy Quote
ania z poznania Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Asiu, a może dziecko miało alergię...? Albo było w drodze....? :angryy: Quote
MARGOL Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 tego niestety nie dowiemy się pewnie nigdy. ale teraz niema co sie zastanawiać, najwazniejsze jest zdrowie Dolcia!!! jeśli ktoś chciałby wspomóc finansowo DOLARA to dajcie znać. ja daję 50zl miesięcznie (a może uda się trochę więcej) Quote
agaga21 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 dolar użyczył swojej mordeńki do promowania pięknego klejnociku, który przekazała na sprzedaż fioneczka :) http://allegro.onet.pl/prawdziwy-klejnot-bursztyn-w-srebrze-cudo-i1271727385.html dochód ze sprzedaży zasili skarpete BB wielkie dzięki asiu!:loveu: Quote
MARGOL Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 ooooo fioneczka pamietasz ten kubrak który podarowałas Sarze ze schroniska? Sara juz w nowym domu a kubrak nosi astka Sabinka (Sabinka jest po operacji , miała ropomacicze i strasznie schudła) w piatek zrobię jej fotki to przeslę do ciebie. DZIEKI! Quote
MARGOL Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 fioneczka piekny ten pierścionek!!!! zaraz prześle koleżankom które lubia takie rzeczy :) Quote
ania z poznania Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Jaki piękny!!!!! Żałuję, że mam takie chude palce...............:placz: Quote
MARGOL Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 polecilam znajomym pierscionek i twoje szaliki ANIU - jestem pod wrażeniem twojego talentu!!! Quote
Freya73 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Niebawem bazarek na Dolara & BB. Juz teraz serdecznie zapraszam. Nie bylam aktywna na watku Dolara, co nie znaczy, ze nie czytam i nie sledze watku. :P Quote
agaga21 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 pierścień już osiągnął cenę minimalną! mogłam "kup teraz" zrobić 400zł;):evil_lol: freya, dziękujemy. zdradzisz rąbek tajemnicy co planujesz?:) Quote
ania z poznania Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='MARGOL']polecilam znajomym pierscionek i twoje szaliki ANIU - jestem pod wrażeniem twojego talentu!!![/QUOTE] Dzięki :) :) Quote
Freya73 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='agaga21']pierścień już osiągnął cenę minimalną! mogłam "kup teraz" zrobić 400zł;):evil_lol: freya, dziękujemy. zdradzisz rąbek tajemnicy co planujesz? Tak oczywiscie. Wszystko do ust, w wiekszosci blyszczyki do ust Fake Bake, dosc znanej firmy w UK. U mnie w cenach adekwatnie nizszych.;) Stronka: http://www.fakebake.co.uk/index1.html Quote
agaga21 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='Freya73']Tak oczywiscie. Wszystko do ust, w wiekszosci blyszczyki do ust Fake Bake, dosc znanej firmy w UK. U mnie w cenach adekwatnie nizszych.;) Stronka: http://www.fakebake.co.uk/index1.html super :) :) Quote
fioneczka Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='MARGOL']ooooo fioneczka pamietasz ten kubrak który podarowałas Sarze ze schroniska? Sara juz w nowym domu a kubrak nosi astka Sabinka (Sabinka jest po operacji , miała ropomacicze i strasznie schudła) w piatek zrobię jej fotki to przeslę do ciebie. DZIEKI![/QUOTE] cieszę się że inna bidula "odziedziczyła" kubraczek ... może przyniósł szczęście Sarze ... może i Sabince przyniesie będę czekała na fotki ... oby niunia doszła szybko do siebie Quote
agaga21 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 dolara czeka operacja. ma paskudne entropium. póki co cała reszta jest badana, psisko musi nabrać ciałka przed zabiegiem. od razu tez zostanie wykastrowany. Quote
MARGOL Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 pewnie potrzebne pieniążki. w piatek zrobie przelew dla Dolarka i dla BAko. Kto może pomóc Dolciowi finansowo prosimy o POMOC!!! Quote
mariamc Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Docio wykąpany w mydle laurowym i w liściach neem. Śliczny i pachnący. Quote
MARGOL Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Danusia jestes wspaniała!!! jak bedziesz mogła pozkazać za jakis czas fotki Dolcia to bede wdzięczna. daj znac jaka kwota potrzebna bedzie na operacje entropium u Dolcia. Quote
mariamc Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Moje wolontariuszki uwielbiają kąpać psy.Tylko chodzą i proszę, który może znowu się pluskać. Mam już wyniki krwi Dolcia - jak powiedziła Karolina - rewelacja. Wątroba w porządku, klisze z goowna mi wyrzucili , więc jutro powtarzam. Został jeszcze cukier. Quote
Recommended Posts