Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dolcio miał dzisiaj oczyszczone oczka, garść zaschniętej ropy mu usunął Doktor. Jak jego to musiało uwierać i męczyć...... Dostał antybiotyk, jutro badanie krwi.

Był bardzo dzielny, nie mruknął, nie pokazał zębów, wszystko bez kagańca!

Posted

na pewno będzie ulubieńcem, Dolcia nie da się nie lubić, to kochany pies, mozna z nim zrobic wszystko. w schronisku zakraplałam mu oczy a on wykręcał głowę, nie chcial że ktos mu grzebal w oczach ale nawet nie pisnął a potem to przytulal sie na calego :)

Posted

tego niestety nie dowiemy się pewnie nigdy. ale teraz niema co sie zastanawiać, najwazniejsze jest zdrowie Dolcia!!! jeśli ktoś chciałby wspomóc finansowo DOLARA to dajcie znać. ja daję 50zl miesięcznie (a może uda się trochę więcej)

Posted

ooooo fioneczka pamietasz ten kubrak który podarowałas Sarze ze schroniska? Sara juz w nowym domu a kubrak nosi astka Sabinka (Sabinka jest po operacji , miała ropomacicze i strasznie schudła) w piatek zrobię jej fotki to przeslę do ciebie. DZIEKI!

Posted

[quote name='agaga21']pierścień już osiągnął cenę minimalną! mogłam "kup teraz" zrobić 400zł;):evil_lol:

freya, dziękujemy. zdradzisz rąbek tajemnicy co planujesz?

Tak oczywiscie. Wszystko do ust, w wiekszosci blyszczyki do ust Fake Bake, dosc znanej firmy w UK. U mnie w cenach adekwatnie nizszych.;)

Stronka: http://www.fakebake.co.uk/index1.html

Posted

[quote name='MARGOL']ooooo fioneczka pamietasz ten kubrak który podarowałas Sarze ze schroniska? Sara juz w nowym domu a kubrak nosi astka Sabinka (Sabinka jest po operacji , miała ropomacicze i strasznie schudła) w piatek zrobię jej fotki to przeslę do ciebie. DZIEKI![/QUOTE]

cieszę się że inna bidula "odziedziczyła" kubraczek ... może przyniósł szczęście Sarze ... może i Sabince przyniesie

będę czekała na fotki ... oby niunia doszła szybko do siebie

Posted

Danusia jestes wspaniała!!! jak bedziesz mogła pozkazać za jakis czas fotki Dolcia to bede wdzięczna. daj znac jaka kwota potrzebna bedzie na operacje entropium u Dolcia.

Posted

Moje wolontariuszki uwielbiają kąpać psy.Tylko chodzą i proszę, który może znowu się pluskać.

Mam już wyniki krwi Dolcia - jak powiedziła Karolina - rewelacja. Wątroba w porządku, klisze z goowna mi wyrzucili , więc jutro powtarzam.

Został jeszcze cukier.