Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KWL - przyjedziemy dziś po Grizkę:) A tu wklejam zaległe badania krwi - Sunia miała je robione w zeszłym tygodniu - koszt 80 zł (chyba ostatnio było 90 zł ale jak wetka powiedziała tyle to ja tyle piszę:))

• Replies 610
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sprawdziłam stan konta, dopisałam dwie wpłaty:
82,50 - bazarek od bela51
30 - mysza1

Dziękuję :)

Muszę jeszcze podliczyć wydatki na badania i leki, ale to musze dopytać kwla, bo to on jeździł z Grizą.

Posted

Dostaje witaminki (zostało jeszcze chyba na 3 dni) na sierść, nie pamiętam w tej chwili nazwy.

A co do kaszlu, to z Grizą pod względem płuc, jak z moją babcią - różne stare sprawy, cześć płuc wyłączona z użytku i skutek podobny u obu...

Posted

Tym razem była całkowita cisza na wątku i ... nie zapeszyliśmy :cool3:

W środę do Megii zadzwoniła Pani zainteresowana adopcją Grizabelli.
Czwartek, piątek trwały rozmowy i przepytywanie pani przeze mnie i Megii.
A dziś kwl zawiózł Grizę do nowego, stałego DOMU !!!

Posted

morisowa napisał(a):
Tym razem była całkowita cisza na wątku i ... nie zapeszyliśmy :cool3:

W środę do Megii zadzwoniła Pani zainteresowana adopcją Grizabelli.
Czwartek, piątek trwały rozmowy i przepytywanie pani przeze mnie i Megii.
A dziś kwl zawiózł Grizę do nowego, stałego DOMU !!!

SUUUPER !
no to kochani, stawiacie mi wódkę za zdjecia i ogłoszenia :D

Posted

Domek pod Łodzią, do towarzystwa dwie sunie - jedna znajda, druga adoptowana ze schroniska; Pani, Pan i 1,5 - roczny synek:) Pani bardzo zależało na Gryzi, dzwoniła, nie dała się zniechęcić i...sunia ma domek.

Posted

idusiek napisał(a):
SUUUPER !

Twoje ogłoszenia, Twój tekst do allegro ale konto na allegro moje także dla nas obu wódka:)

Posted

Sunia została wypatrzona na allegro Megii i Idusiek :)

Rzeczywiście, nie dała się zniechęcić, przyjęła Grizkę ze wszystkimi jej dolegliwościami, listą leków, badaniami kontrolnymi i niepewną przyszłością zdrowotną.
Dom na wsi godzinę samochodem od Łodzi. Dwie suczki mieszkają na podwórku (ale mają też wstęp do domu) i pierwotnie Pani miała taki sam plan wobec Grizy. Jednak wszystko zostało przegadane i jak kwl dotarł z Grizą, posłanko w domu już czekało :) Pani już wysłała mi fotkę mms'em, dzwoniła i wysyłała sms'y :) Obiecała też zdjęcia na maila.

Nasza Griza ma swój, własny, stały dom :D

Posted

Do Mikołaja jeszcze trochę czasu, a tu już taki prezent:multi::multi::multi:
Dziewczyny od allegro- brawo,brawo.
Już z tego miejsca zapowiadam,że będę prosić o takie samo allegro dla Lady.
STRACIŁAM SPONSORKI ZOSTAŁAM SAMA:placz:HOTEL 400 zł.

Posted

[FONT=Arial]Grizabella pojechała do swojego własnego domu... [/FONT][FONT=Wingdings]:-)[/FONT]
[FONT=Arial]Czasem zdarza się że stara schorowana suka mimo wszystko znajduje dom... Tak było kilka miesięcy temu z koleżanką Grizabelli z boksu, tak dziś stało się z Grizą.[/FONT]
[FONT=Arial]Griza wpadła swej nowej pani w oko i głęboko zapadła w serce. To było widać od pierwszej chwili. Griza będzie bardzo kochanym psem.[/FONT]
[FONT=Arial]Grizabella ma dom, ma także teren dookoła domu, będzie miała także długie (oczywiście na miarę jej zdrowia) spacery w pięknej okolicy. Opiekę będzie także miała dobrą. Jej nowa pani miała już starsze psy wymagające troski, starsza z obecnych rezydentek, wprawdzie młodsza znacznie od Grizy jest dość chorowita i ma nawracające problemy z uszami.[/FONT]
[FONT=Arial]Nowe koleżanki które powitały Grizę mocno jazgotliwie, ale bez agresji. Po prostu krzyczały – pańcia, pańcia obcy pies na terenie ! Griza jak na damę przystało dostojnie je zignorowała.

Pierwsze zdjęcie od nowego domu :-)

[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial]
[/FONT]

Posted

Jaka miła niespodzianka :):):) oby takich jak najwięcej.
Może jak Grizabella znalazła super domek to jak Megii się zgodzi i deklarowicze to wziąść z ,,koszyczka" następną bidę np Szafirka??

Posted

idusiek napisał(a):
SUUUPER !

Dobrze, że ja mam tylko czekoladę kupić ;)
megii1 napisał(a):
Domek pod Łodzią, do towarzystwa dwie sunie - jedna znajda, druga adoptowana ze schroniska; Pani, Pan i 1,5 - roczny synek:) Pani bardzo zależało na Gryzi, dzwoniła, nie dała się zniechęcić i...sunia ma domek.

Fantastycznie, ogromnie się cieszę :loveu:

Posted

Diegula napisał(a):

Może jak Grizabella znalazła super domek to jak Megii się zgodzi i deklarowicze to wziąść z ,,koszyczka" następną bidę np Szafirka??

Jak Melba Myszy znajdzie dom chętnie zajmiemy się staruszkiem ale suczką, bo dziadków nie lubi nasz Miszka:( Psy panach pozostaje tylko kojec.
Ciekawe co tam u Grizki, jak jej minął pierwszy dzień w domu.