ludwa Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Byleby jej się poprawilo. I tak już cudu nie będzie ale chociaż komfort życia;) Quote
Mysza2 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 ludwa napisał(a):Byleby jej się poprawilo. I tak już cudu nie będzie ale chociaż komfort życia;) Pewnie że cudów nikt się nie spodziewa. Starosć dotyka wszystkich, ale moze być godna, tak jak teraz u Grizuni. Quote
ewa36 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 ludwa napisał(a):Byleby jej się poprawilo. I tak już cudu nie będzie ale chociaż komfort życia;) Dobrze mówisz Ciocia Ludwa :lol: Przekochaną tą mordkę ma nie można się napatrzeć :lol: Quote
ewa36 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 ludwa napisał(a):Orzechy są już w drodze:) Bardzo dziekuję !!!!!!!! Ja dokończę pisemko i na pocztę z przekazikami :) 35 za orzechy i 20 za bazarek różności dla Gryzi :) Najlepszego dziewczynko :) Quote
ewa36 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 A właśnie ps zapomniałam dodać : :diabloti: bazarek rózności prowadzony przez Ciocię Myszkę2 :loveu: którego beneficjentką jest między innymi Gryzia :multi: Dziękujemy Cioteczko i bardzo dziękujemy Cioci Ludwie za byskawiczną wysykę orzechów :loveu: Quote
beataczl Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Trzymaj sie Gryzuniu i nie daj sie chorobskom ... Mordka przesliczna , cudna :loveu: Quote
morisowa Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Wpłynęło na konto 300 zł od migdaleny :Rose: Megii1, podaj proszę na pw konto, na które mam wpłacić 90 zł (60 - badanie krwi i 30 - wizyta domowa weta) - żebym znowu nie pomyliła kont. Quote
megii1 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Zapraszam na wątek moich tymczasowiczów - szczeniaczków Perełki i Szafirka - warto - są cudne:) Proszę tylko o ogłoszenia: http://www.dogomania.pl/threads/195044-Dwa-pi%C4%99kne-szczeniaki-pere%C5%82ka-i-szafirek-szukaj%C4%85-super-dom%C3%B3w!!!! Quote
ludwa Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Twoje chyba w czwartek poszły:) CIotki, umyjcie jeszcze raz te orzechy i wysuszcie, one mokre byly zbierane i w zimnym pomieszczeniu potem stały Quote
beataczl Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [quote name='APSA']Nasze się suszą :-) I miałam jeszcze przekazać, że są bardzo dobre :) Zważyliśmy je - około 3,5 kilo :) Przy okazji, zapraszam na wyjątkowy bazarek na inną schorowaną poschroniskową staruszkę: Wycieczka do Edynburga - zapraszam! link nie ziala... Quote
ewa36 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 ludwa napisał(a):Twoje chyba w czwartek poszły:) CIotki, umyjcie jeszcze raz te orzechy i wysuszcie, one mokre byly zbierane i w zimnym pomieszczeniu potem stały Jasne dziękujemy Cioteczko :loveu: Quote
megii1 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Nie chce zapeszać ale... nie napisze bo zapeszę - jak będę miała konkrety to napisze:) A teraz zapraszam na wątek dzisiejszego znaleziska:) http://www.dogomania.pl/threads/195166-D%C5%BCeki-jamnikowaty-szczeniaczek-w-lesie-szuka-domu!!! Quote
morisowa Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Megii, jak się czuje Griza? Widać choć trochę poprawę? Jak z oddychaniem, antybiotyk działa? No i jak zniosła odstawienie przeciwzapalnych (Carprodyl), nie pogorszyło się jej z chodzeniem? Z bazarków będzie ładna sumka, będe mogła choć częściowo uregulować za hotel. Quote
megii1 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Grizka oddycha już normalnie, humorek ma nie najgorszy i moim zdaniem na razie nie musi dostawać leków na stawy - chodzi jak chodziła. A kiedy będzie karma dla niej? Quote
megii1 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 morisowa napisał(a):Karma jeszcze nie dotarła? :/ Nie:( A kiedy i gdzie zamawiałaś? W skrzynce tez nie ma awiza. Quote
morisowa Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Dziś dzwonił do mnie kurier, dałam tel do Ciebie, megii1. rozumiem, że wreszcie dotarło? Nie spieszyli się... kwl dokupił dziś antybiotyk (Griza miała dostać od razu na 4 tygodnie, ale dostała połowę, bo jakby nie było poprawy, to by trzeba było zmienić); jutro wyślemy Quote
megii1 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 morisowa napisał(a):Dziś dzwonił do mnie kurier, dałam tel do Ciebie, megii1. rozumiem, że wreszcie dotarło? Nie spieszyli się... kwl dokupił dziś antybiotyk (Griza miała dostać od razu na 4 tygodnie, ale dostała połowę, bo jakby nie było poprawy, to by trzeba było zmienić); jutro wyślemy Karma doszła:) Grizka zjadła juz ją wczoraj na kolację. Magda, ja będę w sobotę w Warszawie także jakby co moge podjechac po leki dla Grizki - nie wiem jak sytuacja z ilością antybiotyku bo zastrzyki ogarnia mój Darek. Quote
ewa36 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Orzechy od Cioci Ludwy dotarły :loveu::loveu::loveu: Bardzo dziękuję :lol: Jakby jeszcze były bazarki orzechowe albo Ciocia Ludwa miała jeszcze jakieś orzechowe zapasy to ja bardzo chętnie się pisze w dalszym ciągu :cool3: Quote
Aimez_moi Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Ciesze sie bardzo, ze Griza ma sie dobrze...... Quote
KWL Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 megii1 napisał(a):Karma doszła:) Grizka zjadła już ją wczoraj na kolację. Magda, ja będę w sobotę w Warszawie także jakby co mogę podjechać po leki dla Grizki - nie wiem jak sytuacja z ilością antybiotyku bo zastrzyki ogarnia mój Darek. Jeśli dobrze pamiętam to Griza ma zapas właśnie do niedzieli, więc spoko, u nas już czeka zapasik na kolejne dwa tygodnie, tym razem nabyty w Boliłapce, więc dużo taniej - za 50 zł. ewa36 napisał(a):Jakby jeszcze były bazarki orzechowe albo Ciocia Ludwa miała jeszcze jakieś orzechowe zapasy to ja bardzo chętnie się pisze w dalszym ciągu :cool3: Na bazarku jest chyba jeszcze jeden kg z ekstra dostawy morisowej - przyjechało 6 zamiast 4. Quote
ewa36 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 KWL napisał(a):Jeśli dobrze pamiętam to Griza ma zapas właśnie do niedzieli, więc spoko, u nas już czeka zapasik na kolejne dwa tygodnie, tym razem nabyty w Boliłapce, więc dużo taniej - za 50 zł. Na bazarku jest chyba jeszcze jeden kg z ekstra dostawy morisowej - przyjechało 6 zamiast 4. Już lecę :) Quote
Recommended Posts