Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 610
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ludwa napisał(a):
Byleby jej się poprawilo. I tak już cudu nie będzie ale chociaż komfort życia;)

Pewnie że cudów nikt się nie spodziewa. Starosć dotyka wszystkich, ale moze być godna, tak jak teraz u Grizuni.

Posted

ludwa napisał(a):
Byleby jej się poprawilo. I tak już cudu nie będzie ale chociaż komfort życia;)

Dobrze mówisz Ciocia Ludwa :lol:
Przekochaną tą mordkę ma nie można się napatrzeć :lol:

Posted

ludwa napisał(a):
Orzechy są już w drodze:)

Bardzo dziekuję !!!!!!!!
Ja dokończę pisemko i na pocztę z przekazikami :)
35 za orzechy i 20 za bazarek różności dla Gryzi :)
Najlepszego dziewczynko :)

Posted

A właśnie ps zapomniałam dodać : :diabloti: bazarek rózności prowadzony przez Ciocię Myszkę2 :loveu: którego beneficjentką jest między innymi Gryzia :multi:

Dziękujemy Cioteczko i bardzo dziękujemy Cioci Ludwie za byskawiczną wysykę orzechów :loveu:

Posted

Wpłynęło na konto 300 zł od migdaleny :Rose:

Megii1, podaj proszę na pw konto, na które mam wpłacić 90 zł (60 - badanie krwi i 30 - wizyta domowa weta) - żebym znowu nie pomyliła kont.

Posted

ludwa napisał(a):
Twoje chyba w czwartek poszły:)

CIotki, umyjcie jeszcze raz te orzechy i wysuszcie, one mokre byly zbierane i w zimnym pomieszczeniu potem stały

Jasne dziękujemy Cioteczko :loveu:

Posted

Megii, jak się czuje Griza? Widać choć trochę poprawę? Jak z oddychaniem, antybiotyk działa? No i jak zniosła odstawienie przeciwzapalnych (Carprodyl), nie pogorszyło się jej z chodzeniem?

Z bazarków będzie ładna sumka, będe mogła choć częściowo uregulować za hotel.

Posted

Grizka oddycha już normalnie, humorek ma nie najgorszy i moim zdaniem na razie nie musi dostawać leków na stawy - chodzi jak chodziła. A kiedy będzie karma dla niej?

Posted

Dziś dzwonił do mnie kurier, dałam tel do Ciebie, megii1. rozumiem, że wreszcie dotarło? Nie spieszyli się...

kwl dokupił dziś antybiotyk (Griza miała dostać od razu na 4 tygodnie, ale dostała połowę, bo jakby nie było poprawy, to by trzeba było zmienić); jutro wyślemy

Posted

morisowa napisał(a):
Dziś dzwonił do mnie kurier, dałam tel do Ciebie, megii1. rozumiem, że wreszcie dotarło? Nie spieszyli się...

kwl dokupił dziś antybiotyk (Griza miała dostać od razu na 4 tygodnie, ale dostała połowę, bo jakby nie było poprawy, to by trzeba było zmienić); jutro wyślemy

Karma doszła:) Grizka zjadła juz ją wczoraj na kolację. Magda, ja będę w sobotę w Warszawie także jakby co moge podjechac po leki dla Grizki - nie wiem jak sytuacja z ilością antybiotyku bo zastrzyki ogarnia mój Darek.

Posted

Orzechy od Cioci Ludwy dotarły :loveu::loveu::loveu:
Bardzo dziękuję :lol:
Jakby jeszcze były bazarki orzechowe albo Ciocia Ludwa miała jeszcze jakieś orzechowe zapasy to ja bardzo chętnie się pisze w dalszym ciągu :cool3:

Posted

megii1 napisał(a):
Karma doszła:) Grizka zjadła już ją wczoraj na kolację. Magda, ja będę w sobotę w Warszawie także jakby co mogę podjechać po leki dla Grizki - nie wiem jak sytuacja z ilością antybiotyku bo zastrzyki ogarnia mój Darek.

Jeśli dobrze pamiętam to Griza ma zapas właśnie do niedzieli, więc spoko, u nas już czeka zapasik na kolejne dwa tygodnie, tym razem nabyty w Boliłapce, więc dużo taniej - za 50 zł.

ewa36 napisał(a):
Jakby jeszcze były bazarki orzechowe albo Ciocia Ludwa miała jeszcze jakieś orzechowe zapasy to ja bardzo chętnie się pisze w dalszym ciągu :cool3:

Na bazarku jest chyba jeszcze jeden kg z ekstra dostawy morisowej - przyjechało 6 zamiast 4.

Posted

KWL napisał(a):
Jeśli dobrze pamiętam to Griza ma zapas właśnie do niedzieli, więc spoko, u nas już czeka zapasik na kolejne dwa tygodnie, tym razem nabyty w Boliłapce, więc dużo taniej - za 50 zł.

Na bazarku jest chyba jeszcze jeden kg z ekstra dostawy morisowej - przyjechało 6 zamiast 4.

Już lecę :)