Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Anecioreczek']Patkant

niby takk,k:P
ale pod choinką wczoraj miałam tylko czekolade xD
Ooo czyli to dzisiaj - jako taki nieprzedwidywalny bonus - dostałaś telefon? Widać bardzo grzeczna byłaś, że Aniołek tak o Ciebie dba. ;) Może jutro samochód dostaniesz. :evil_lol:

Posted

Aaaa :D sorry niedoczytałam :evil_lol:
Ja moj prezent tez dostalam jakis tydzien wczesniej, bo tata ponoc nie mogł sie doczekac mojej reakcji. :evil_lol::evil_lol:

U nas (Nowy Targ, między Krk a Zakopanem) cały czas sypie śnieg... :shake:

Posted

Bonsai napisał(a):
Biedna Patka . :-( Aniołeczek obdarował ją zaledwie nowiuśkim, wypasionym laptopem.
:)

Jakim laptopem?:-o :hmmmm: Ja nic o tym nie wiem. :siara::evil_lol:

Ola :mad:

Posted

Ale mi chołotre do galerii przywiało :evil_lol:

Komórki, aparaty, laptopy... ja też chcę :placz: Ja to się dowiedziałam, że laptop dostanę jak się do Krk na studia dostanę :razz:

"Patkant" napisał(a):
Hehe - no widzisz - swiat się zmienia. Teraz juz nawet 16-latki maja 2 dzieci. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a tak na serio to co - przeciez racje mialam :smile: bo z dziecmi zostawalam, a nie z psami :evil_lol::evil_lol:

Tylko dziwne, że ojcem jest Twój tata :roll: :lol:
Jak nie z psami? Wiesz co, jak ja tylko do Ciebie przyjadę to poskarżę się Ice jak Ty ją zaniedbujesz :p

"Patkant" napisał(a):
Siostra a dlaczego nie pozyczysz aparatu od Dragona i nie porobisz nim fotek? :mad:

Hmm... bo to nie Dragona aparat, a jego taty, a jego tata robi fochy i nie chce dać aparatu :shake:
Zresztą odezwała się ta, co już od paru tygodni nie 'wsadziła' ani jednego zdjęcia do galerii Ikusi :diabloti:

"Patkant" napisał(a):
U nas (Nowy Targ, między Krk a Zakopanem) cały czas sypie śnieg... :shake:

A u mnie deszcz :placz: A wczoraj była pogoda jak na wiosnę :roll: Słoneczko świeciło, chodziłam w jesiennej kurtce... nie ma to jak iście zimowa Wigilia :roll:

"Madzia_19" napisał(a):
Chcemy więcej fotek Gizmusia! :mad:

Będą pod paroma warunkami:
1)gdy załatwię sobie kabelek do komórki i będę mogła robić aparatem w telefonie dużo zdjęć i spokojnie ściągać je na kompiter
2)gdy ktoś weźmie moją cyfrówkę do serwisu Canona w Warszawie do naprawy :evil_lol:
3)gdy wujek pożyczy mi aparat, ale on teraz pojechał na święta do rodziny
4)gdy pożyczę od kogoś innego aparat, ale to graniczy z cudem
5)gdy ktoś będzie tak łaskaw i kupi mi cyfrówkę :p

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Ale mi chołotre do galerii przywiało :evil_lol:

Komórki, aparaty, laptopy... ja też chcę :placz: Ja to się dowiedziałam, że laptop dostanę jak się do Krk na studia dostanę :razz:

Tylko dziwne, że ojcem jest Twój tata :roll: :lol:
Jak nie z psami? Wiesz co, jak ja tylko do Ciebie przyjadę to poskarżę się Ice jak Ty ją zaniedbujesz :p

Ja Ci dam chołotre! :mad:

Kochana - to już całkiem niedługo! Jeszcze tylko 3 (no dobra - 4) lata i idziesz na studia. :evil_lol::evil_lol: Przynajmniej będziesz miała motywacje. :cool3::cool3:

A czy ja napisala, że to moje dzieci? :shake: Bracia też ludzie, a że malutcy to ich dziećmi można w skrócie określać. :eviltong:

Siostra, Ty już się tyle nie tłumacz tylko zalatwiaj zdjęcia i wrzucaj coś. :mad: (a co do mojej galerii... wolę egzystować w Twojej bądź Bonsai'owej, dlatego też nie dbam o moją :p)

Posted

Bonsai cofnij te słowa bo Ci się nazbiera u mnie i będziesz mieć przekichane :mad:

To macie parę zdjęć jeszcze z pożyczonej cyfrówki... Moje zdjęcie z Gizmo(twarz tym razem zamazana, bo pancia wyszła okropnie :evil_lol:) i monotonne zdjęcia kopiącego pinczera :roll:

Posted

Witaj Justyna :multi:
No nieładnie że się przed nami ukrywasz :evil_lol: Ale z ta niebieską twarzyczką też nie jest Ci źle :evil_lol:

Gizmo odkrył gdzie pancia schowala jego prezent świąteczny i go wykopał? :lol:

Co do prezentów - ja nie dostałam nic :shake:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Witaj Justyna :multi:
No nieładnie że się przed nami ukrywasz :evil_lol: Ale z ta niebieską twarzyczką też nie jest Ci źle :evil_lol:

Gizmo odkrył gdzie pancia schowala jego prezent świąteczny i go wykopał? :lol:

Co do prezentów - ja nie dostałam nic :shake:

Odsłoniłam swoje oblicze ileśtam stron wcześniej, nie będę Was narażać na kolejny szok :evil_lol:

A czemużto nic? Czyżbyś nie zasłużyła? :roll:

Choć w zasadzie liczy się rodzinna atmosfera, nie prezenty :)

Posted

wiq napisał(a):
nie no,z tym brakiem aparatu coś trzeba zrobic.. nie masz kolegów w dresach, którzy mogliby coś szybko załatwić?..:evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: aż sie poplułam ze śmiechu :evil_lol::evil_lol: