Tina.Sara Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 :laola: :laola: :laola: :laola: troche spóźniona ale zawsze coś :D Quote
Patkant Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Justyna była na dgm i nawet nie raczyła 'wpaść' na własną imprezę... :mad::mad: Oj będzie się musiała dziewczyna dłuuuugo tłumaczyć... :diabloti::cool3: Quote
chihuahua Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Czemu ja nie zdaze na 100 strone, szkoda ,ze nie masz dalmatynczyka wtedy 101 by cos oznaczala a tak??:placz::placz::placz::angryy: Quote
Anecioreczek Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 ten mi zabardzo nie wyszedł.. bo sie nie starałam :lol::P tzn.wkurzałam sie..bo mi cały czas lasso uciekało:P Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Cześć wszystkim świętującym!!! :multi: :multi: :multi: Przepraszam za tą nieobecność, ale widzę, że bezemnie sobie doskonale poradziliście ;) Wiq zostałaś VIPem w mojej galerii za ten 1000 post :razz: [quote name='"Alicjarydzewska"'] Właścicielka galerii pewno szykuje Lenę do wyjazdu;-) Dokładnie :) Wczoraj przyjechała do mnie przyjaciółka(jutro przyjedzie znów, tyle że z aparatem :evil_lol: ) i zżerały mnie nerwy co do Leny, więc nawet nie miałam jak tu zaglądnąć. Dzisiaj o 9:00 spotkałam się z Dorothy i jej mężem i pojechaliśmy do schroniska. Kierowniczki nie było :multi: Lena przywitała nas skacząć, liżąc... taka radosna :) Okazało się tylko, że nie została zaszczepiona w schronie, po wet miał przyjechać po południu a my nie chcieliśmy czekać :shake: Więc wszystko zostanie załatwione już w DT. No cóż, smutno się było z nią rozstać, widziałam ją już prawdopodobnie ostatni raz :( Ale pożegnałyśmy się ładnie, a suczka zamiast jechać w bagażniku, przeniosła się na tylne siedzenie :) Teraz pewnie jest już we Wrocławiu, czekam na informacje z tamtej strony :) Fotki będą w przyszłym roku( :p ) - jak narazie jedna na pocieszenie wszystkich, robiona komórką: A to Lena, zdjęcie przed schroniskiem :) (poważna wyszła tylko na fotce, tak to rozpierała ją energia :diabloti: ) pozdrawiam Was wszystkich gorąco i wybawcie się w Sylwestra za wszystkie czasy! :multi: Quote
Bonsai Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Ojej! Lenka jest śliczniejsza jka myślałam! Tylko te kości wystające.... :-( Ale suuuuper, ze jedzie do domku!! Quote
BBeta Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Więc zaraz w nowym roku sie umówimy na wspólny spacerek :cool3: :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 BBeta napisał(a):Więc zaraz w nowym roku sie umówimy na wspólny spacerek :cool3: :diabloti: Trzymam za słowo! :multi: "Bonsai" napisał(a):Ojej! Lenka jest śliczniejsza jka myślałam! Tylko te kości wystające.... :-( Ale suuuuper, ze jedzie do domku!! :multi: A wiesz jaka w realu śliczna :roll: Wygląda o niebo lepiej niż przed świętami, pod koniec stycznia już pewnie będzie zupełnie odmieniona :) Dziękuję Ci za pomoc :* Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 To powspominamy sobie trochę jeszcze ;) Czasy, kiedy pinczer był jeszcze podrostkiem... ...kiedy zaczynał rozumieć, że trzeba wybierać sobie tylko oryginalne zabawki... ...kiedy poznawał sam siebie, z naszą pomocą... ...próbował swoich sił... ...i kiedy było dużo śniegu :placz: Quote
BBeta Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] ...i kiedy było dużo śniegu :placz: Nie przesadzaj już z tym śniegiem :shake: Jeszcze nam bokiem wyjdzie tak jak w zeszłym roku Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 BBeta napisał(a):Nie przesadzaj już z tym śniegiem :shake: Jeszcze nam bokiem wyjdzie tak jak w zeszłym roku Oj w zeszłym roku było go zdecydowanie za dużo :shake: I za zimno :shake: Ale nie moja wina, że my z Gizmo szalejemy za śniegiem i śnieżnymi gonitwami ;) Quote
:: FiGa :: Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Cześć :multi: Fotka z tym poznawaniem jest świetna :evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 u nas też duzio sniegu Było.. Było ;( w zeszłym roku ;( Oh Oh ;( a teraz? ni hu hu ;( jak Tam przygotowanka na Sylwka? ;D Quote
Alicja Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Anecioreczek']u nas też duzio sniegu Było.. Było ;( w zeszłym roku ;( Oh Oh ;( a teraz? ni hu hu ;( jak Tam przygotowanka na Sylwka? ;D:razz:to nie było w zeszłym to było jeszcze w tym ...2006 roku:p Śliczna Lena i dobrze ze już pojechała do DT ...żal się żagnać ale ile radości jak takie cudo na wolności biega:loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Dobry ale swietne foteczki :):):loveu::loveu::loveu: Quote
BBeta Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Jak dla mnie to śnieg mógł by być tak przez miesiąc, a potem szybciutko stopnieć :cool3: Quote
Tina.Sara Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Czasy, kiedy pinczer był jeszcze podrostkiem... ...kiedy zaczynał rozumieć, że trzeba wybierać sobie tylko oryginalne zabawki... ...kiedy poznawał sam siebie, z naszą pomocą... ...próbował swoich sił... ...i kiedy było dużo śniegu :placz: to ostatnie stwierdzenie było boskie :roflt: Quote
kacpru Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 my chcemu sniegu,sniegu,sniegu!!! co to za zima bez bialego puchu... :( Quote
Dobcia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] ...i kiedy było dużo śniegu :placz: Witam ślicznego zakopanego Gizmunia:loveu: I pancie;) Donoszę, że spadł śnieg...:siara:i i że chyba nie zdążycie z odwiedzinkami, bo już topnieje:evil_lol: Ale takiej zimy jak w zeszłym roku to bym szybko nie chciała.... śniegu ponad płot... autem wyjechać się nie dało.... do sklepu tunelem chodziłam... eh....:roll: Quote
Patkant Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Siostra - strasznie się cieszę z powodu Leny! :) Wyściskaj siebie ( :evil_lol::evil_lol:), Dragonisława i Sare. :p Quote
chihuahua Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='BBeta']Jak dla mnie to śnieg mógł by być tak przez miesiąc, a potem szybciutko stopnieć :cool3: Dla mnie moglby byc nawet pol roku, a potem drugie pol roku upaly Quote
BBeta Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='chihuahua']Dla mnie moglby byc nawet pol roku, a potem drugie pol roku upaly Pół roku ??!! :shake: Zdecydowanie za długo, nie lubie zimna wole ciepło i słońce Quote
Recommended Posts