Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć wszystkim świętującym!!! :multi: :multi: :multi:

Przepraszam za tą nieobecność, ale widzę, że bezemnie sobie doskonale poradziliście ;) Wiq zostałaś VIPem w mojej galerii za ten 1000 post :razz:

[quote name='"Alicjarydzewska"'] Właścicielka galerii pewno szykuje Lenę do wyjazdu;-)

Dokładnie :)
Wczoraj przyjechała do mnie przyjaciółka(jutro przyjedzie znów, tyle że z aparatem :evil_lol: ) i zżerały mnie nerwy co do Leny, więc nawet nie miałam jak tu zaglądnąć. Dzisiaj o 9:00 spotkałam się z Dorothy i jej mężem i pojechaliśmy do schroniska. Kierowniczki nie było :multi: Lena przywitała nas skacząć, liżąc... taka radosna :) Okazało się tylko, że nie została zaszczepiona w schronie, po wet miał przyjechać po południu a my nie chcieliśmy czekać :shake: Więc wszystko zostanie załatwione już w DT. No cóż, smutno się było z nią rozstać, widziałam ją już prawdopodobnie ostatni raz :( Ale pożegnałyśmy się ładnie, a suczka zamiast jechać w bagażniku, przeniosła się na tylne siedzenie :) Teraz pewnie jest już we Wrocławiu, czekam na informacje z tamtej strony :)

Fotki będą w przyszłym roku( :p ) - jak narazie jedna na pocieszenie wszystkich, robiona komórką:

A to Lena, zdjęcie przed schroniskiem :) (poważna wyszła tylko na fotce, tak to rozpierała ją energia :diabloti: )

pozdrawiam Was wszystkich gorąco i wybawcie się w Sylwestra za wszystkie czasy! :multi:

Posted

BBeta napisał(a):
Więc zaraz w nowym roku sie umówimy na wspólny spacerek :cool3: :diabloti:

Trzymam za słowo! :multi:

"Bonsai" napisał(a):
Ojej! Lenka jest śliczniejsza jka myślałam!
Tylko te kości wystające.... :-(

Ale suuuuper, ze jedzie do domku!! :multi:

A wiesz jaka w realu śliczna :roll: Wygląda o niebo lepiej niż przed świętami, pod koniec stycznia już pewnie będzie zupełnie odmieniona :)

Dziękuję Ci za pomoc :*

Posted

To powspominamy sobie trochę jeszcze ;)

Czasy, kiedy pinczer był jeszcze podrostkiem...

...kiedy zaczynał rozumieć, że trzeba wybierać sobie tylko oryginalne zabawki...

...kiedy poznawał sam siebie, z naszą pomocą...

...próbował swoich sił...

...i kiedy było dużo śniegu :placz:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']

Nie przesadzaj już z tym śniegiem :shake: Jeszcze nam bokiem wyjdzie tak jak w zeszłym roku

Posted

BBeta napisał(a):
Nie przesadzaj już z tym śniegiem :shake: Jeszcze nam bokiem wyjdzie tak jak w zeszłym roku

Oj w zeszłym roku było go zdecydowanie za dużo :shake: I za zimno :shake:
Ale nie moja wina, że my z Gizmo szalejemy za śniegiem i śnieżnymi gonitwami ;)

Posted

[quote name='Anecioreczek']u nas też duzio sniegu Było..
Było ;(
w zeszłym roku ;(
Oh Oh ;(
a teraz? ni hu hu ;(
jak Tam przygotowanka na Sylwka? ;D:razz:to nie było w zeszłym to było jeszcze w tym ...2006 roku:p

Śliczna Lena i dobrze ze już pojechała do DT ...żal się żagnać ale ile radości jak takie cudo na wolności biega:loveu:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Czasy, kiedy pinczer był jeszcze podrostkiem...

...kiedy zaczynał rozumieć, że trzeba wybierać sobie tylko oryginalne zabawki...

...kiedy poznawał sam siebie, z naszą pomocą...

...próbował swoich sił...

to ostatnie stwierdzenie było boskie :roflt:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']

Witam ślicznego zakopanego Gizmunia:loveu: I pancie;)

Donoszę, że spadł śnieg...:siara:i i że chyba nie zdążycie z odwiedzinkami, bo już topnieje:evil_lol:

Ale takiej zimy jak w zeszłym roku to bym szybko nie chciała.... śniegu ponad płot... autem wyjechać się nie dało.... do sklepu tunelem chodziłam... eh....:roll:

Posted

[quote name='chihuahua']Dla mnie moglby byc nawet pol roku, a potem drugie pol roku upaly
Pół roku ??!! :shake: Zdecydowanie za długo, nie lubie zimna wole ciepło i słońce