Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć moje kochane rozgadane Dogomaniaczki :loveu:
Taka jestem zagoniona od rana, że dopiero teraz znalazłam chwilkę na zaglądnięcie do galerii. Piszę posta i zmykam myć łazienkę :shake:

[quote name='"Bonsai"'] Nie... Kuzynka nie chce Piegusa....

Skąd taka zmiana? Tego psiaka trzeba stamtąd wyciągnąć, ja nadal twierdzę, że najlepiej miałby u Ciebie :)

[quote name='"Bonsai"'] Tylko nie wiem czyj to nochal. :-D Stawiam na... Bulika. :P

Ja też nie wiem :evil_lol:
Zanim kupiłam kosze patrzyłam na zdjęcia innych i aż byłam w szoku jak ludzie mogą je rozpoznawać... ale po prawie 3 latach naszej symbiotycznej miłości już wiem jak te gamonie rozróżnić :roll:

Marta, Pianka, Edyta, Wiq, Haska, Karolina, Dobcia, Gufi cieszę się, że kosze się podobają :)

I WITAM wszystkich, którzy się witali :multi:

[quote name='"Chiquita"'] i jakie one duuuze :-D

Hm... może tak wyszły na tym zdjęciu, koszatniczka spokojnie mieści się w dłoni - tylko ogon wystaje :cool3:

[quote name='"Wiq"'] moze o tych wyżłach napisz na jakieś wyżłowe strony

Nie mogę :angryy: 'Szanowna Pani Kierownik' zabroniła tworzenia stron o schronisku i umieszczania psów proszących o adopcje używając argumentu, że oni nie mają na miejscu internetu i nie wiedzieliby o jakiego psa chodzi, gdyby ktoś zadzwonił. Mogłabym jednak mimo wszystko sunię rozgłosić po internecie, ale, że jestem narazie jedyną wolontariuszką to odrazu poszłoby na mnie i jeszcze by mnie wykopsali stamtąd :roll:

[quote name='"Dobcia"'] Wybieram się w piątek;-)

To może pomóc Ci w wyborze? :cool3: I potem odpoczęłybyśmy sobie u mnie w domku na herbatce? :siara:

[quote name='"Bonita"']O kurka, Ty masz jeszcze takie stworki? fajne :smile:.

No tak jakoś w marcu 2004r. się do mnie przyplątały :) Ale bardzo mądre, cwane i ciekawskie stworzonka - dorównują inteligencji swoim kuzynom - szczurom :) A Gizmo je wprost uwielbia - choć nie ryzykujemy bliższych kontaktów niż przez pręty klatki :roll:

Dzisiaj zdjęć nie będzie, ale jutro postaram się jeszcze wkleić jakąś resztę z zeszłego tygodnia.

Ściskam Was wszystkie baaaardzo mocno! :*

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

To może pomóc Ci w wyborze? :cool3: I potem odpoczęłybyśmy sobie u mnie w domku na herbatce? :siara:

Naprawde????? Byłoby super, tylko model już wybrałam w necie:cool3:
Jest tylko jeden problem-nie mam pojęcia gdzie jest ulica Mickiewicza:oops:

Posted

Dobcia napisał(a):
Naprawde????? Byłoby super, tylko model już wybrałam w necie:cool3:
Jest tylko jeden problem-nie mam pojęcia gdzie jest ulica Mickiewicza:oops:

Hmm pytałam rodziców - to podobno gdzieś koło teatru Banialuki, mniej więcej kojarzę gdzie to może być :roll: A o której się tam wybierasz? Ja od 14:30 mogłabym być do Twojej dyspozycji(co tam, że z kulą, jakoś sobie poradzimy :evil_lol:)a potem zapraszam na zapoznanie się z moim pinczerkiem :) Jeśli oczywiście masz ochotę i czas :)

A to jest jakiś sklep, czy u kogoś prywatnie kupujesz?

Posted

Nie mogę :angryy: 'Szanowna Pani Kierownik' zabroniła tworzenia stron o schronisku i umieszczania psów proszących o adopcje używając argumentu, że oni nie mają na miejscu internetu i nie wiedzieliby o jakiego psa chodzi, gdyby ktoś zadzwonił. Mogłabym jednak mimo wszystko sunię rozgłosić po internecie, ale, że jestem narazie jedyną wolontariuszką to odrazu poszłoby na mnie i jeszcze by mnie wykopsali stamtąd :roll:

Trzeba było użyć innego argumentu. Mianowicie tego, ze nie podajesz kontaktu przy adopcji do schroniska a tylko do siebie. Ja zawsze tak robie:eviltong:

Posted

[quote name='Pianka']Trzeba było użyć innego argumentu. Mianowicie tego, ze nie podajesz kontaktu przy adopcji do schroniska a tylko do siebie. Ja zawsze tak robie:eviltong:

Pianka a wiesz, że na to nie wpadłam? Muszę następnym razem jakoś przemycić tam aparat i faktycznie wezmę się do roboty.

A to fotki z ukochaną gizmową zabawką:

A to moja mama z Gizmo, zdjęcie beznadziejne, ale psu się fajnie latarki świecą :cool3:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']

Jakie zawzięcie:cool3:

Jaki on jest kochaniutki:loveu:
Ty go lepiej schowaj przedemną, bo go zapucze:evil_lol: Mam tylko nadzieje, że nie zrobi ze mną tego, co z węzełkiem...:roll:

P.S. Dam znać;)

Posted

"Behemot" napisał(a):
U prząśniczki siedzą jak anioł dzieweczki.... :evil_lol:

Ty to zawsze trafisz w dziesiątkę z komentarzem :lol:

"Dobcia" napisał(a):
Jakie zawzięcie:cool3:

Jaki on jest kochaniutki:loveu:
Ty go lepiej schowaj przedemną, bo go zapucze:evil_lol: Mam tylko nadzieje, że nie zrobi ze mną tego, co z węzełkiem...:roll:

P.S. Dam znać;)

Przyda mu się trochę rozpieszczenia "zzewnątrz" :razz: Zapytaj się Bonsai jak to z nią w sierpniu "robił to co z węzełkiem" - Gizmo ma nosa do psiolubców ;)

P.S. Czekam ;)

"Guffi" napisał(a):
Dzień dobry! Tu chyba jeszcze dzisiaj nie zawitałam:roll::evil_lol:.

Dobry wieczór :multi:

"Anecioreczek" napisał(a):
baaa xD to na meczyk kiedy?:evil_lol:

Ale zawzięty kibic z Ciebie :diabloti:

No nic, to ja zmykam z rudzielcem na spacerek - miłego wieczoru!

A wogóle muszę się pochwalić, że dzisiaj u mnie padał śnieg :multi: Ale już go nie ma :watpliwy:

Posted

[quote name='"Alicjarydzewska"']:multi:jakie fantastyczne koszaty

Dziękujemy :)

[quote name='"BBeta"']Niczego nie unikam poprostu mnie nie było ;-) :eviltong:

Wprost oczom nie wierzę :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Beatka! :multi: :multi: :multi: Jak miło Cię tu zobaczyć!!!!! :) Co słychać? Mam nadzieję, że już nie uciekniesz na tak długo :)

Posted

Wprost oczom nie wierzę :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Beatka! :multi: :multi: :multi: Jak miło Cię tu zobaczyć!!!!! :) Co słychać? Mam nadzieję, że już nie uciekniesz na tak długo :)

Narazie się nigdzie nie wybieram ;) U mnie wszystko OK. Chociaż szczerze mówiąc mogło by być juz po świętach ;) :eviltong:

Posted

Ty to zawsze trafisz w dziesiątkę z komentarzem :lol:

W dziesiątkę, mówisz? :cool3: W liceum na przysposobieniu obronnym (teraz chyba już nie ma tego przedmiotu?), ze strzelania z broni pneumatycznej miałam słabą trójeczkę :cool3: Za to kiedyś na strzelnicy w wesołym miasteczku ustrzeliłam zapalniczkę z gołą babą :evil_lol:

Posted

"BBeta" napisał(a):
Narazie się nigdzie nie wybieram ;-) U mnie wszystko OK. Chociaż szczerze mówiąc mogło by być juz po świętach ;-) :eviltong:

To dobrze ;) A jak tam Kaja?
A cóż tak już świąt masz dość, choć jeszcze się nie zaczęły? :cool3:

"Behemot" napisał(a):
Za to kiedyś na strzelnicy w wesołym miasteczku ustrzeliłam zapalniczkę z gołą babą :evil_lol:

I to jest naaaajlepszy dowód, że strzelasz w samą dziesiątkę :diabloti:

Posted

To dobrze ;) A jak tam Kaja?
A cóż tak już świąt masz dość, choć jeszcze się nie zaczęły? :cool3:

Właściwie to nie wiem :razz: Kaja w porządku, a co u Was ??

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']
Przyda mu się trochę rozpieszczenia "zzewnątrz" :razz: Zapytaj się Bonsai jak to z nią w sierpniu "robił to co z węzełkiem" - Gizmo ma nosa do psiolubców ;)

Oj, zabawa z Gizmo i z węzełkiem była przednia. :D

[quote name='behemot']W liceum na przysposobieniu obronnym (teraz chyba już nie ma tego przedmiotu?)
Jeszcze Giertych nie zdjął :evil_lol:
A tak korzystając z okazji - jeśli mogę się zapytać, bo zawsze mnie to ciekawiło - czy Twój nick ma jakiś związek z najfajniejszym bohaterem Mistrza i Małgorzaty? :D

Posted

[quote name='"BBeta"'] Właściwie to nie wiem :razz: Kaja w porządku, a co u Was ??

Poza skręconą kostką(moją, nie psa :evil_lol: ) to wszystko okey :) Dzisiaj Gizmo dostał połowę pizzy, bo koleżanka nie mogła ulec jego 'cierpiącym' oczom i raz po raz rzucała mu salami :roll:

[quote name='"haska_12"']Dobry wieczór :smile: Przyszłam się przywitać i lece na kolejne galerie :lol:

Cześć! :loveu:

Jak tak będziesz się tylko witać i uciekać to niedługo ogników dla Ciebie zabraknie :diabloti:

Dwie ostatnie fotki z pożyczonej cyfrówki:

Guest Kamcia_14
Posted

Dwie ostatnie fotki z pożyczonej cyfrówki:
Ja też niestety poznaje uroki pożyczonych cyfrówek :mad:.

Poza skręconą kostką(moją, nie psa ) to wszystko okey

To życzymy szybkiego powrotu nogi do zdrowia.

Ale fotki Cudniaste. :loveu:.