Madzia_19 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Witaj Justynko :p A gdzie nowe fotki? Ja chcę fotki Gizmusia i już! Nie chowaj psinki w zakamarkach domu tylko pokaż wszystkim :p Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Justyna brat z wyboru też jest fajny :):):):) co tam u was słychać :D bo u nas zimno :D Quote
Samturia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 oj ale dawno u Ciebie nie byłam... piesio kochany :D :loveu: Quote
Patkant Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Siostra to porób jakieś zdjęcia niedługo... I najlepiej zrób ich tyle, by starczylo Ci ich do kolejnego przyjazdu Sary. :evil_lol: Nie zapomnij jutro o sms'ie z informacją jak się układają sprawy w schronisku! :mad: Quote
Anecioreczek Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Justynko...Tyź dobre serducho Masz!:) Ja niemoge iśc do schronu... bo jak wejde sama... to napewno wyjde z psem... :lol: i Mnie rodzice zabiją...:lol::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 A ja do najbliższego schronu mam 55 km :mad: Jeśli byłoby chociaz o połowe mniej to byłabym tam często a tak... :( Quote
bonita Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Mam mało czasu więc tylko tyle:p Wszystkiego Najlepszego z Okazji Zbliżającego się Nowego Roku:loveu: Quote
chihuahua Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Joj, musze sie nauczyc imienia Gizmo, bo ciagle mi sie myli z takim dawnym moim persem Gimzem. Gizmo , tak?? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Cześć everybody! :) Niestety fotek nie ma - aprat nie dotarł :( Jak dobrze pójdzie, będą jutro, jak źle to dopiero w Sylwestra :roll: "chihuahua" napisał(a):A jak sie miewa Gizmo ? Rozrabia czy jest w anielskim nastroju?? Gizmo się okropnie boi :shake: Próbowałam dzisiaj z nim wychodzić na spacer po południu 3 razy - za każdym razem musiało dupnąć i pies zdąrzył się tylko wysikać :( Żeby już się to skończyło :shake: A co do imienia to Gimzo też fajne :diabloti: "B@$!@" napisał(a):Witaj, fajnie by było jakbyśmy poszły kiedyś na taki spacerek razem :cool3: W każdym razie serdecznie zapraszam :) "Anecioreczek" napisał(a):Justynko...Tyź dobre serducho Masz!:smile: Ja niemoge iśc do schronu... bo jak wejde sama... to napewno wyjde z psem... :lol: i Mnie rodzice zabiją...:lol::evil_lol: ":: FiGa ::" napisał(a):A ja do najbliższego schronu mam 55 km :mad: Jeśli byłoby chociaz o połowe mniej to byłabym tam często a tak... :-( Aneta, dwa psy to za mało? :evil_lol: Nie wiecie nawet ile ja o ten wolontariat walczyłam :angryy: Conajmniej 1,5 roku, jeśli nie więcej. Nawet ściągałam wolontariuszki z Nowego Targu i Kalisza :cool3: W końcu przenieśli schronisko i... mogę działać :) Dzisiaj nawet pożyczyłam wrednej kierowniczce "szczęśliwego Nowego Roku" :p :p :p "bonita" napisał(a):Mam mało czasu więc tylko tyle:p Wszystkiego Najlepszego z Okazji Zbliżającego się Nowego Roku:loveu: Bonita!!! :multi: :multi: :multi: Jak miło Cię znów widzieć!!!! Dziękuję za śliczne życzonka i wzajemnie :) A to special for WY, z okazji zbliżającego się Nowego Roku :) Quote
BBeta Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Hello :cool3: Kurcze, znowu mam zaległości :shake: :shake: To dlatego, że nic mi się nie chce. Cały dzień w domu siedze. Kaja strzałów się raczej nie boi. Generalnie w tym roku mało strzelają, w ogóle tegoroczne święta i sylwester jakiś taki dziwny Quote
Anecioreczek Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Aneta, dwa psy to za mało? :evil_lol: jak widzisz za mało:lol: dzisaj bym zaś wyszła z psem!!! apropo wolontariatu..to ja też bym chciała..ale niechce tam wracac bo jeden..miałam zaraz przyjechać ze zgodą rodziców na psa... a teraz jak pojade to bedzie na mnie babka krzywo patrzeć...jesli nie wezme tego szczeniora.. no chyba ze ktoś go już wzioł.. a 3.. zaś wyjde ze szczeniakiem.. ale...wyszłabym bez psa..gdybym nie zoabczyła tego malucha... xD no chyba zębym wzieła tego leonberga co tam był xD Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 "BBeta" napisał(a):Hello :cool3: Kurcze, znowu mam zaległości :shake: :shake: To dlatego, że nic mi się nie chce. Cały dzień w domu siedze. Kaja strzałów się raczej nie boi. Generalnie w tym roku mało strzelają, w ogóle tegoroczne święta i sylwester jakiś taki dziwny Dziwne, bo chciałaś aby się szybko skończyły ;) Aneta powinnaś mieć świadomość, że narazie musisz 'poukładać' wszystko pomiędzy Korą i Atosem, a nie przynosić do domu kolejny 'problem' - ale w przyszłości... :roll: :evil_lol: Quote
BBeta Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Chciałam i na szczęście już się skończyły :cool3: Teraz jeszcze tylko sylwester. Wybierasz się gdzieś ?? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 BBeta napisał(a):Chciałam i na szczęście już się skończyły :cool3: Teraz jeszcze tylko sylwester. Wybierasz się gdzieś ?? Ale Ty wreda jesteś :eviltong: Na Sylwester zaciągam do siebie przyjaciółkę i chłopaka i wspinamy się na Dębowiec (szkoda, że nie ma śniegu). Rodzice zobowiązali się zostać z psem w domu :) A Ty? :) Quote
BBeta Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ale Ty wreda jesteś :eviltong: Na Sylwester zaciągam do siebie przyjaciółkę i chłopaka i wspinamy się na Dębowiec (szkoda, że nie ma śniegu). Rodzice zobowiązali się zostać z psem w domu :) A Ty? :) Wredna ?? No co Ty... :cool3: A ja pewnie jakies "pochlejparty" :cool3: :eviltong: ;) Quote
Marta_Ares Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 oo widze e tu romowy o sylwku:evil_lol: :evil_lol: chyba bede musiala baner zmienic Quote
Dobcia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a)::multi: :multi: :razz: Myślę, że jak już się pogoda ustatkuje - może jak troszkę śniegu przyprószy? :razz: Co za wymagania...:p;) pinczerka_i_Gizmo;2669106 Gizmo się okropnie boi :shake: Próbowałam dzisiaj z nim wychodzić na spacer po południu 3 razy - za każdym razem musiało dupnąć i pies zdąrzył się tylko wysikać :( Żeby już się to skończyło :shake: [IMG napisał(a):http://images1.fotosik.pl/320/86e3cf3416468f88.jpg Dziękujemy:loveu: Prześliczna:loveu: Biedny Gizmunio... A do Nowego Roku jeszcze kilka dni męczarni:roll: Też nie mam wesoło, bo Haska wogóle nie jestem teraz w stanie namówić na spacer, tylko tyle co po ogrodzie pochodzi:roll: Za to Negro nic sobie ze szczałów nie robi, nawet we wigilie, jak myśliwych było słychać z każdej strony:multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 "BBeta" napisał(a): A ja pewnie jakies "pochlejparty" :cool3: :eviltong: ;-) Nie wiesz, że takie najlepsze? :diabloti: "Dobcia" napisał(a): Co za wymagania...:p;-) Wiesz... ja jeszcze muszę do tych Waszych terenków jakoś dotrzeć :razz: Quote
Dobcia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Wiesz... ja jeszcze muszę do tych Waszych terenków jakoś dotrzeć :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: na sankach?:cool3: Quote
BBeta Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Nie wiesz, że takie najlepsze? :diabloti: Vodka connecting people :evil_lol: :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Dobcia napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: na sankach?:cool3: Ale tylko pod warunkiem, że to ja będę ciągnąć psa, nie pies mnie :lol: "BBeta" napisał(a): Vodka connecting people :evil_lol: :diabloti: Ty pijaku wredny :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Nie wiecie nawet ile ja o ten wolontariat walczyłam :angryy: Conajmniej 1,5 roku, jeśli nie więcej. Nawet ściągałam wolontariuszki z Nowego Targu i Kalisza :cool3: W końcu przenieśli schronisko i... mogę działać :) Dzisiaj nawet pożyczyłam wrednej kierowniczce "szczęśliwego Nowego Roku" :p :p :p Ja o wolontariacie mogę pomarzyć :shake: Ale może kiedyś, jak juz wyfrunę z gniazda i w pełni rozwine skrzydła... :cool3: Świetna karteczka :multi: Sama robiłas? :razz: Quote
BBeta Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Ty pijaku wredny :eviltong: A kto napisał, że takie najlepsze ?? :eviltong: Quote
kacpru Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 lacze sie w bolu,moja Nuria rowniez panicznie boi sie wystrzalow, z tym ,ze jak na poczatku spaceru strzeli to sie nawet raz nie wysika :roll: Gucio tez sie zawsze bal ale teraz to juz stary wyjadacz,chyba sie przyzwyczail bo o dziwo nie zwraca narazie na huki uwagi ;) Quote
Recommended Posts