Dobcia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Cześć :cool3: Eh... wciąż jeszcze nic niewiem... może jutro będe już lepiej doinformowana;) Psiolubców powiadasz?:evil_lol: Ciekawe co robi... ?:cool3: Quote
Anecioreczek Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 bry^^ co Tam u was?:> oprócz tej kostki... (zdrówka:calus:) Quote
e.v.a Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 eee co tak malo fotkow z tej pozyczonej cyfrowki :mad: Quote
BBeta Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Poza skręconą kostką(moją, nie psa :evil_lol: ) to wszystko okey :) A co się stało ?? Quote
Guffi Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Aj, te wieczory tak wcześnie teraz:mad: . Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Czołem dziewczyny! [quote name='"Kamcia_14"'] To życzymy szybkiego powrotu nogi do zdrowia. Dziękuję za miłe słowa i odwiedziny :) [quote name='"Chiquita"'] Troche mnie nie było i musiałam nadrabiać 4 strony :angryy: ale udało sie :-D mizianko dla Gizmusia :-D :loveu: Gizmuś wymiziany, dziękuję :) [quote name='"Dobcia"']Cześć :cool3: Eh... wciąż jeszcze nic niewiem... może jutro będe już lepiej doinformowana;-) Psiolubców powiadasz?:evil_lol: Ciekawe co robi... ?:cool3: Rozjaśniła się cuś sytuacja? :cool3: A co robi... hm... tajemnica :eviltong: Nie no on jest porządny psiak, raczej do pieszczochów nie należy... za to jak już raz się z nim pobawisz to Ci nie odpuści :) [quote name='"Anecioreczek"']bry^^ co Tam u was?:> oprócz tej kostki... (zdrówka:calus:) Anetko :* U nas śnieg dzisiaj spadł ^^ ale już go nie ma :angryy: [quote name='"Evaxon"']eee co tak malo fotkow z tej pozyczonej cyfrowki :mad: Bo już jej nie ma :evil_lol: [quote name='"BBeta"'] A co się stało ?? Parę stron wcześniej się żaliłam. Niefortunny upadek ze schodów ;) Tylko ja to potrafię się tak załatwić :placz: Jutro idę do chirurga, zobaczymy czy gips dostanę :shake: Powiedzcie mi jedno - boli mnie w lewej nodze lewa kostka - to czy jeżeli przy rentgenie robili mi zdjęcie prawej kostki u lewej nogi, to to jest logiczne? Bo mam iść do chirurga ze zdjęciem, a przecież wg mnie na tym zdjęciu widać nie tą kostkę co trzeba :roll: [quote name='"Bonita"']Dobry, już wieczór :smile: Dobry, dobry Bonita! :loveu: [quote name='"Guffi"']Aj, te wieczory tak wcześnie teraz:mad: . No tak... 16:00 w lecie tożto początek dnia prawie :evil_lol: Chciałam się Wam pochwalić, że właśnie dzisiaj doszła do mnie chusta dogomaniacka :) Zamówiłam ją chyba 2 lata temu i był taki zamęt, że mnie pominięto :evil_lol: Ale się doczekałam, jak znów zwinę komuś aparat to zobaczycie Gizmo z niebieskim logiem dogo na szyi :multi: Quote
Guffi Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): No tak... 16:00 w lecie tożto początek dnia prawie :evil_lol: Dokładnie;):evil_lol:. Quote
BBeta Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Parę stron wcześniej się żaliłam. Niefortunny upadek ze schodów ;) Tylko ja to potrafię się tak załatwić :placz: Jutro idę do chirurga, zobaczymy czy gips dostanę :shake: Aha. Sorry, nie miałam czasu wszystkiego czytać. W takim razie współczuje :calus: Quote
wiq Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 heja:) i jak leci? już prawie weekend:eviltong: Quote
Mi. Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Hej:) [quote name='wiq']heja:) i jak leci? już prawie weekend:eviltong: i święta:razz: Ale tylko 10 dni:-( Quote
BBeta Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='*luthien*'] Ale tylko 10 dni:-( Chyba aż, ja już chce żeby był 31 grudzień :eviltong: Quote
Mi. Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='BBeta']Chyba aż, ja już chce żeby był 31 grudzień :eviltong: hehe czemu ;) A ja chce ferie, albo najlepiej wakacje:evil_lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 BBeta napisał(a):Chyba aż, ja już chce żeby był 31 grudzień :eviltong: A ja nie :evil_lol:. Przecież trzeba jak najlepiej wykorzystać przerwę świąteczną :evil_lol:. Oj lunhienko wakacje by się przydały :roll:. Quote
Anecioreczek Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 U nas też dzisaj śnieg rano spadł.... było dużo. o godzxinie 6.00 ale o 7.00 kiedy wyszłam z Atosem żeby mu pokzać śnieg to go WCIEłO... (śnieg nie Atosa xD) Quote
KaRa_ Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Taki przystojniak i spi na podlodze?no nie:lol: :lol: :lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 [quote name='"wiq"'] i jak leci? już prawie weekend:eviltong: No wiem, wiem... choć wyjątkowo tego weekendu nie chcę, jeszcze nic w domu wysprzątane poza oknami nie jest :shake: [quote name='"Luthien"']Ale tylko 10 dni:-( Ale niedługo ferie ;) [quote name='"BBeta"'] Chyba aż, ja już chce żeby był 31 grudzień :eviltong: A Ty dziwna jesteś, przerwy od nauki nie chcesz, świąt nie chcesz, dzieci nie lubisz... :shake: :cool3: [quote name='"Anecioreczek"']U nas też dzisaj śnieg rano spadł.... było dużo. o godzxinie 6.00 ale o 7.00 kiedy wyszłam z Atosem żeby mu pokzać śnieg to go WCIEłO... (śnieg nie Atosa xD) Ahaaa... to Atos jeszcze nie widział nigdy w życiu śniegu? :) Gizmo szaleje na pierwszym śniegu co roku, ale nie zapomnę ile radości było za pierwszym razem :lol: [quote name='"KaRa_TC"'] Taki przystojniak i spi na podlodze?no nie:lol: :lol: :lol: Dla piękna trzeba cierpieć :evil_lol: Zdecydowanie bardziej podobała mi się nazwa 'galeria' ^^ Foto blogi mi się z dziećmi NEO kojarzą :D Ja wyruszam do chirurga, zobaczymy co z tego wyniknie :roll: Quote
Marta_Ares Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Witam i oz dorwie pytam:evil_lol: Jak tam swiatezne zakupy i porzadki??? Quote
Mi. Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Ale niedługo ferie ;) A w ferie do ciepłych krai:p Quote
Anecioreczek Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Podobnoz śniegu nie bedzie na święta ;( a tak chciałam zobvaczyć jak Atos bedzie szalał..:placz: Jak Miną ferie..?:placz: to nie wyjce z nim na taki duzzyy spacer np.rano..żeby sie wyszalał :placz: hce tak śnieg :placz: i zobaczyć jego radośc..:loveu::loveu: Kora dostała prawie zawału jak zobaczyła nagle biały dwór:lol: Quote
e.v.a Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 czesc :) a u nas niema sniegu i bardzo mine to cieszy :cool3: Quote
bonita Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 U nas też śniegu niet. Dobrywieczór :). Quote
:: FiGa :: Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 U nas również, śniegu zero :evil: Dzień dobry :calus: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Z nogą PODOBNO nic mi nie jest, chirurg stwierdził, że jak chodze z bolącą nogą zamiast siedzieć w domu to niech się nie dziwię, że mnie boli :roll: został więc tylko bandaż elastyczny. "Marta_Ares" napisał(a):Witam i oz dorwie pytam:evil_lol: Jak tam swiatezne zakupy i porzadki??? Nawet mi nie mów :angryy: Nic jeszcze nie posprzątane, jutro biorę się za jakieś porządki, nie wiem jak się z tym wyrobię :shake: A co do prezentów to jeszcze animalsy zostały do uszczęśliwienia :razz: Tylko jutro mam Wigilię w szkole, zamówiłam dla koleżanki, którą wylosowałam kubek z Pink Floyd na Allegro priorytetem w PON i nie doszedł :angryy: Bo jest taki zamęt na Poczcie, normalnie zapadnę się pod ziemię jutro :placz: "Anecioreczek" napisał(a):Podobnoz śniegu nie bedzie na święta ;( a tak chciałam zobvaczyć jak Atos bedzie szalał..:placz: Nie martw się, jeszcze się doczekasz śniegu :) choćby na Wielkanoc :evil_lol: Dobry wieczór witaczki :) Zaraz wkleję dwa(normalnie można paść z wrażenia ilości fotek :diabloti: ) zdjecia Gizmo, które robiłam na komórce, żebyście zbytnio nie narzekały :) Quote
Anecioreczek Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 mnie najbardziej interere żeby Atos to zobaczył a nie Ja:evil_lol: Quote
Recommended Posts