Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czołem dziewczyny!

[quote name='"Kamcia_14"'] To życzymy szybkiego powrotu nogi do zdrowia.

Dziękuję za miłe słowa i odwiedziny :)

[quote name='"Chiquita"'] Troche mnie nie było i musiałam nadrabiać 4 strony :angryy:
ale udało sie :-D
mizianko dla Gizmusia :-D :loveu:

Gizmuś wymiziany, dziękuję :)

[quote name='"Dobcia"']Cześć :cool3:

Eh... wciąż jeszcze nic niewiem... może jutro będe już lepiej doinformowana;-)

Psiolubców powiadasz?:evil_lol: Ciekawe co robi... ?:cool3:

Rozjaśniła się cuś sytuacja? :cool3:

A co robi... hm... tajemnica :eviltong: Nie no on jest porządny psiak, raczej do pieszczochów nie należy... za to jak już raz się z nim pobawisz to Ci nie odpuści :)

[quote name='"Anecioreczek"']bry^^
co Tam u was?:>
oprócz tej kostki...
(zdrówka:calus:)

Anetko :*
U nas śnieg dzisiaj spadł ^^ ale już go nie ma :angryy:

[quote name='"Evaxon"']eee co tak malo fotkow z tej pozyczonej cyfrowki :mad:

Bo już jej nie ma :evil_lol:

[quote name='"BBeta"'] A co się stało ??

Parę stron wcześniej się żaliłam. Niefortunny upadek ze schodów ;) Tylko ja to potrafię się tak załatwić :placz: Jutro idę do chirurga, zobaczymy czy gips dostanę :shake:

Powiedzcie mi jedno - boli mnie w lewej nodze lewa kostka - to czy jeżeli przy rentgenie robili mi zdjęcie prawej kostki u lewej nogi, to to jest logiczne? Bo mam iść do chirurga ze zdjęciem, a przecież wg mnie na tym zdjęciu widać nie tą kostkę co trzeba :roll:

[quote name='"Bonita"']Dobry, już wieczór :smile:

Dobry, dobry Bonita! :loveu:

[quote name='"Guffi"']Aj, te wieczory tak wcześnie teraz:mad: .

No tak... 16:00 w lecie tożto początek dnia prawie :evil_lol:

Chciałam się Wam pochwalić, że właśnie dzisiaj doszła do mnie chusta dogomaniacka :) Zamówiłam ją chyba 2 lata temu i był taki zamęt, że mnie pominięto :evil_lol: Ale się doczekałam, jak znów zwinę komuś aparat to zobaczycie Gizmo z niebieskim logiem dogo na szyi :multi:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

Parę stron wcześniej się żaliłam. Niefortunny upadek ze schodów ;) Tylko ja to potrafię się tak załatwić :placz: Jutro idę do chirurga, zobaczymy czy gips dostanę :shake:

Aha. Sorry, nie miałam czasu wszystkiego czytać. W takim razie współczuje :calus:

Posted

[quote name='BBeta']Chyba aż, ja już chce żeby był 31 grudzień :eviltong:
hehe czemu ;)

A ja chce ferie, albo najlepiej wakacje:evil_lol:

Guest Kamcia_14
Posted

BBeta napisał(a):
Chyba aż, ja już chce żeby był 31 grudzień :eviltong:

A ja nie :evil_lol:. Przecież trzeba jak najlepiej wykorzystać przerwę świąteczną :evil_lol:.
Oj lunhienko wakacje by się przydały :roll:.

Posted

[quote name='"wiq"'] i jak leci? już prawie weekend:eviltong:

No wiem, wiem... choć wyjątkowo tego weekendu nie chcę, jeszcze nic w domu wysprzątane poza oknami nie jest :shake:

[quote name='"Luthien"']Ale tylko 10 dni:-(

Ale niedługo ferie ;)

[quote name='"BBeta"'] Chyba aż, ja już chce żeby był 31 grudzień :eviltong:

A Ty dziwna jesteś, przerwy od nauki nie chcesz, świąt nie chcesz, dzieci nie lubisz... :shake: :cool3:

[quote name='"Anecioreczek"']U nas też dzisaj śnieg rano spadł.... było dużo. o godzxinie 6.00
ale o 7.00 kiedy wyszłam z Atosem żeby mu pokzać śnieg to go WCIEłO...
(śnieg nie Atosa xD)

Ahaaa... to Atos jeszcze nie widział nigdy w życiu śniegu? :) Gizmo szaleje na pierwszym śniegu co roku, ale nie zapomnę ile radości było za pierwszym razem :lol:

[quote name='"KaRa_TC"'] Taki przystojniak i spi na podlodze?no nie:lol: :lol: :lol:

Dla piękna trzeba cierpieć :evil_lol:

Zdecydowanie bardziej podobała mi się nazwa 'galeria' ^^ Foto blogi mi się z dziećmi NEO kojarzą :D

Ja wyruszam do chirurga, zobaczymy co z tego wyniknie :roll:

Posted

Podobnoz śniegu nie bedzie na święta ;(
a tak chciałam zobvaczyć jak Atos bedzie szalał..:placz:
Jak Miną ferie..?:placz: to nie wyjce z nim na taki duzzyy spacer np.rano..żeby sie wyszalał :placz:

hce tak śnieg :placz:
i zobaczyć jego radośc..:loveu::loveu:
Kora dostała prawie zawału jak zobaczyła nagle biały dwór:lol:

Posted

Z nogą PODOBNO nic mi nie jest, chirurg stwierdził, że jak chodze z bolącą nogą zamiast siedzieć w domu to niech się nie dziwię, że mnie boli :roll: został więc tylko bandaż elastyczny.

"Marta_Ares" napisał(a):
Witam i oz dorwie pytam:evil_lol: Jak tam swiatezne zakupy i porzadki???

Nawet mi nie mów :angryy: Nic jeszcze nie posprzątane, jutro biorę się za jakieś porządki, nie wiem jak się z tym wyrobię :shake: A co do prezentów to jeszcze animalsy zostały do uszczęśliwienia :razz: Tylko jutro mam Wigilię w szkole, zamówiłam dla koleżanki, którą wylosowałam kubek z Pink Floyd na Allegro priorytetem w PON i nie doszedł :angryy: Bo jest taki zamęt na Poczcie, normalnie zapadnę się pod ziemię jutro :placz:

"Anecioreczek" napisał(a):
Podobnoz śniegu nie bedzie na święta ;(
a tak chciałam zobvaczyć jak Atos bedzie szalał..:placz:

Nie martw się, jeszcze się doczekasz śniegu :) choćby na Wielkanoc :evil_lol:

Dobry wieczór witaczki :)

Zaraz wkleję dwa(normalnie można paść z wrażenia ilości fotek :diabloti: ) zdjecia Gizmo, które robiłam na komórce, żebyście zbytnio nie narzekały :)