Patkant Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 No, no, no co ja widzę :cool1: - moje Siostry z Wyboru postanowiły sobie troszkę publicznie posłodzić. Ach jak miło... :p :diabloti: Justa pamiętaj, że ja na kompie też mam dużo Twoich zdjęć :diabloti: i jesli tylko będziesz niegrzeczna to zrobię tak jak Olaa... (tyle że ona podrzuciła link, a ja gotowe fotki :p) Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Ale wy sie kochacie z Olą :D :multi::loveu: Fajnie mieć siostrę z wyboru :D Ja też mam ale brata :D:D:D (z wyboru) PS daaaawaj foty :diabloti: ( stare sprzed 3 lat nawet, jakiekolwiek) :D:D Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 "Bonsai" napisał(a):Co do gryzienia - urgyzłam tylko jedną osobę, a moje Siostry taką wielką aferę z tego robią. =D Ale jaką osobę... :evil_lol: "wiq" napisał(a):mnie jakieś żule skubnęł dziś rowery, to może Justynie aparat podrzucą..;-) Jakiś fajny rower? Chyba muszę zacząć kręcić się po osiedlu wieczorami ... :cool3: "Dobciu" napisał(a): Ponawiam zaproszenie na spacerek po pięknych terenach i na kawke:cool3:;-):cool3: Dobciu wiesz, że ja bardzo chętnie, ale nie wiem co na to Gizmo, dominant od urodzenia :shake: "Patkant" napisał(a): Justa pamiętaj, że ja na kompie też mam dużo Twoich zdjęć :diabloti: Ale ja przecież grzeczna jestem:lilangel: "Anecioreczek" napisał(a):kto Miał urodziny ?:> No właśnie? :cool3: :cool3: :cool3: "Chiquita" napisał(a):Ale wy sie kochacie z Olą :-D :multi::loveu: Fajnie mieć siostrę z wyboru :-D Ja też mam ale brata :-D:-D:-D (z wyboru) PS daaaawaj foty :diabloti: ( stare sprzed 3 lat nawet, jakiekolwiek) :-D:-D Ja to się doczekałam 2 sióstr z wyboru, 2 córcie z wyboru i jednego synka(też z wyboru :D ) - ale brat ? to musi być interesujące :eviltong: Właśnie w tym problem, że ja już wstawiłam wszystkie stare zdjęcia :shake: Ale przyjechała parę dni temu moja przyjaciółka z Belgii z bardzo ładną cyfrówką, która zna i uwielbia Gizmo od pierwszego dnia, gdy pojawił się w moim domu :siara: A jutro jadę do schroniska :multi: Quote
chihuahua Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Pinczerka , ja zazwyczaj patrze na avatar i myslalam, ze Ty masz nietoperza, a to psior . A swoja droga to sliczniutki psior!!! Quote
Patkant Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Ja to się doczekałam 2 sióstr z wyboru, 2 córcie z wyboru i jednego synka(też z wyboru :D ) - ale brat ? to musi być interesujące :eviltong: No właśnie! :mad::diabloti: Justynko skoro Tobie juz braklo zdjęć, to moze ja cos wrzuce (z Tobą w roli głownej - of course)...? :cool3::cool3: To pozycz od Sary aparat i jutro ncykaj duzo fotek w schronisku!! :multi::multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 "chihuahua" napisał(a):Pinczerka , ja zazwyczaj patrze na avatar i myslalam, ze Ty masz nietoperza, a to psior . A swoja droga to sliczniutki psior!!! Oplułam monitor ze śmiechu :lol: :lol: :lol: Witaj w naszej galerii, dziękuję za odwiedziny :) "Patkant" napisał(a): Justynko skoro Tobie juz braklo zdjęć, to moze ja cos wrzuce (z Tobą w roli głownej - of course)...? :cool3::cool3: To pozycz od Sary aparat i jutro ncykaj duzo fotek w schronisku!! :multi::multi: Tożto galeria psa, nie właścicielki :mad: Do schrona to nie od Sary aparat, a od wujka :p Serka aparat w 100% na Gizmo przeznaczony :diabloti: i na Sylwka :roll: Quote
Tina.Sara Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Anecioreczek - to były świąteczne spóźnione!! Quote
Anecioreczek Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 No tO Karolina :) Sto lat również!:):: Justyna...a po co do Schrosniska?:> (Gdzies wyczytałam ze masz tak na imie :cool3:) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 "Vectra" napisał(a):cześć gaduły :evil_lol: Cześć! :multi: Odezwała się ta, co nic nie gada :p "Anecioreczek" napisał(a): Justyna...a po co do Schrosniska?:> Anetko(też wyczytałam :cool3: ) - po pierwsze tu jest mnóstwo ludzi (Bonsai, Patkant... :cool3: ) które łakną zdjęć tych wszystkich bid z bielskiego schroniska, poza tym próbuję wyciągnąć wychudzoną i ciężko chorą charcicę stamtąd i muszę jej pilnie porobić zdjęcia i wogóle doweidzieć się czy jeszcze tam jest :shake: Ale zdjecia Gizmo też będą ;) Quote
Patkant Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Oplułam monitor ze śmiechu :lol: :lol: :lol: Witaj w naszej galerii, dziękuję za odwiedziny :) Tożto galeria psa, nie właścicielki :mad: Do schrona to nie od Sary aparat, a od wujka :p Serka aparat w 100% na Gizmo przeznaczony :diabloti: i na Sylwka :roll: Brzydka Justyna! Nie pluj na monitor! :diabloti: Pies i właścicielka to jedność (obydwoje tacy stuknięci - pozytywnie oczywiscie :p) co oznacza, że i Twoje zdjęcia tu być powinny. :cool1: Czyli jutro możemy się spodziewać ogormnej porcji schroniskowych fot? :multi: Quote
Dobcia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Dobciu wiesz, że ja bardzo chętnie, ale nie wiem co na to Gizmo, dominant od urodzenia :shake: To wpadaj kiedy chcesz;) A Gizmo.... hmmmm.... z Azusiem I Haskiem wspólnego języka nie znajdzie, bo to też straszne dominanty, ale Negro da sobie każdemu wejść na głowe, więc nie ma obawy;) W końcu będą zdjęcia... nietoperka:cool3::multi:I wielu psiaków:) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 "Patkant" napisał(a): Pies i właścicielka to jedność (obydwoje tacy stuknięci - pozytywnie oczywiscie :p) co oznacza, że i Twoje zdjęcia tu być powinny. :cool1: Czyli jutro możemy się spodziewać ogormnej porcji schroniskowych fot? :multi: Jak przyjdzie czas to i właścicielka się pokaże :razz: Jeśli uda mi się załatwić aparat i nie będzie kierowniczki(zabrania robić zdjęcia) to będą i zdjęcia Gizmo i Leny i schroniskowych bidoków! :multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Dobcia napisał(a):To wpadaj kiedy chcesz;) A Gizmo.... hmmmm.... z Azusiem I Haskiem wspólnego języka nie znajdzie, bo to też straszne dominanty, ale Negro da sobie każdemu wejść na głowe, więc nie ma obawy;) W końcu będą zdjęcia... nietoperka:cool3::multi:I wielu psiaków:) Muszę to przemyśleć, bo wystarczy jedna nieuważna łapka na kark Gizmulca i ten już się awanturuje :shake: Ja pierwsza zaprosiłam na kawkę :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Dobcia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Muszę to przemyśleć, bo wystarczy jedna nieuważna łapka na kark Gizmulca i ten już się awanturuje :shake: Ja pierwsza zaprosiłam na kawkę :cool3: :cool3: :cool3: Negro łapki trzyma przy sobie;) Wystarczy że pies tylko warknie, a Negro mu zaraz znika z pola widzenia, taki z niego bohater;) Choć to go już nie raz przed zębami uratowało... Naprawdę byłaś pierwsza? Niepamiętam... :oops: Nie będę się spierać, chyba:evil_lol: Może jednak ty/wy wpadniecie?:cool3: Nalegam...:cool3: Quote
:: FiGa :: Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Cześć Justyna :multi: Ale wy wstrętne gaduły jesteście :shake: No ale jak aparat przyjechał to może będa zdjęcia psa i pani z sylwka :cool3: Świetnie sie czyta takie siostrzane sprzeczki :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 "Dobcia" napisał(a): Negro łapki trzyma przy sobie;-) Wystarczy że pies tylko warknie, a Negro mu zaraz znika z pola widzenia, taki z niego bohater;-) Choć to go już nie raz przed zębami uratowało... Jak pies spolegliwy to Gizmo go też zostawi... więc muszę się zastanowić... najwyżej my byśmy się przeszły, a pies jeden z dala od drugiego i co jakiś czas by się tylko niuchały:cool3: ":: FiGa ::" napisał(a):Cześć Justyna :multi: Ale wy wstrętne gaduły jesteście :shake: No ale jak aparat przyjechał to może będa zdjęcia psa i pani z sylwka :cool3: Świetnie sie czyta takie siostrzane sprzeczki :evil_lol: Z Sylwka? Nie ma mowy :evil_lol: Ale te wszystkie sprzeczki to tak z miłości :roll: Quote
Dobcia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Jak pies spolegliwy to Gizmo go też zostawi... więc muszę się zastanowić... najwyżej my byśmy się przeszły, a pies jeden z dala od drugiego i co jakiś czas by się tylko niuchały:cool3: Hura!:multi: To czekam na jakąs wiadomość, kiedy będziecie mogli wpaść;) Quote
basia bonnie Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Witaj Pinczerka_i_Gizmo :cool3: Śliczny psiak!!!!:loveu::loveu::loveu: Pozdrowionko i uściski dla Ciebie i Gizma! P.S. Mieszkamy nie daleko siebie, bo Ty mieszkasz w Bielsku :eviltong: ZAPRASZAM DO MOJEJ GALERII A RACZEJ MOJEGO PSA:eviltong::loveu::lol::cool3: Quote
:: FiGa :: Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 A to czego wstręciuchu nie chcesz dać zdjęć z sylwka?? To KOCHANE siostry z wyboru pewnie dadzą, bo np na tamtych kilka stron wcześniej wyglądałas słodko :evilbat: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 "Dobcia" napisał(a): Hura!:multi: To czekam na jakąs wiadomość, kiedy będziecie mogli wpaść;-) :multi: :multi: :razz: Myślę, że jak już się pogoda ustatkuje - może jak troszkę śniegu przyprószy? :razz: "B@$!@" napisał(a):Witaj Pinczerka_i_Gizmo :cool3: Śliczny psiak!!!!:loveu::loveu::loveu: Pozdrowionko i uściski dla Ciebie i Gizma! P.S. Mieszkamy nie daleko siebie, bo Ty mieszkasz w Bielsku :eviltong: ZAPRASZAM DO MOJEJ GALERII A RACZEJ MOJEGO PSA:eviltong::loveu::lol::cool3: Cześć Basiu! Witam w galerii, Porąbka to prawie jak sąsiedzi :multi: ":: FiGa ::" napisał(a):A to czego wstręciuchu nie chcesz dać zdjęć z sylwka?? To KOCHANE siostry z wyboru pewnie dadzą, bo np na tamtych kilka stron wcześniej wyglądałas słodko :evilbat: NIE!!! :shake: :shake: :shake: One wcale nie mają takich słodkich zdjęć jak tamte. Wcale nie wyglądam na nich jak ja. Wcale a wcale nie wyglądam na nich jak istota zwana człowiekiem. To ja już wole dać zdjęcia, które sama sobie zrobię :evil_lol: Quote
chihuahua Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 W tym nie bylo nic smiesznego:eviltong::eviltong::eviltong:A jak sie miewa Gizmo ? Rozrabia czy jest w anielskim nastroju?? Quote
basia bonnie Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Witaj, fajnie by było jakbyśmy poszły kiedyś na taki spacerek razem :cool3: P.S. MOże pogadamy na gg?? Quote
Recommended Posts