KaRa_ Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Wesołych i radosnych świąt dla Ciebie oraz Gizma;) Quote
Kati Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Wesołych i radosnych świąt Bożego Narodzenia życzy Kasia i Rudolf. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Kochani! Ogromnie dziękuję Wam wszystkim za życzenia, kartki, dobre słowa... tak miło było tu zaglądnąć dzisiaj i przeczytać to wszystko :) Dziękuję też tym, którzy pierwszy raz zawitali do naszej galerii, obiecuję, że wpadnę do Was wszystkich, z życzeniami, a później też :cool3: Przygotowania już zapinają się na ostatni guzik, wszystko wysprzątane, stół przygotowany... w ostatniej chwili kupiliśmy rybę i choinkę :roll: Aniołek już musiał wpaść przelotem bo prezenty leżą pod choinką :p A pies razem z nimi, bo wyniuchał prezent dla siebie i trzeba pilnować, żeby go przypadkiem nie zwinął :evil_lol: Wigilia w tym roku skromna, bo bracia rozpanoszyli się po świecie, ale są rodzice i futrzaki - jak zaczną gadać o północy to chyba się nie pozbieram :lol: Szkoda tylko, że nie ma śniegu :( Może przyjdzie na Wielkanoc? Jeszcze raz życzę wszystkim WESOŁYCH ŚWIĄT spędzonych w gronie rodzinnym, w cudownej świątecznej atmosferze. Takie chwile są najważniejsze w życiu :) Quote
Anecioreczek Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 śnieg na wielkanoc..?:lol: Phi..tez mi nowośc..:lol: Było kiedyś u Mnie:lol:' U nas własnie ustawiamy stoły...i Tata zaczyna piec Rybki ;D jA własnie kończe gotować ziemiaczkiw mundurkach i zaraz ide faszerowac Karpia ;D Futrzaki siedzą Przy choince bo czekają..a Tu jesio nic..JESZCZE ;D Wesołych ;* Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 A u mnie o dziwo wszystko gotowe i tylko czeka na pierwszą gwiazdę ;) Limoncia dziękuję i wzajemnie :) I prosze Was raz jeszcze, w miare możliwości o podnoszenie tematu charcicy Leny z Bielska: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2649295#post2649295 Szukamy transportu B-B - Wrocław BARDZO PILNE :( Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Zrodzony na sianie, w półmroku stajenki, śpi w ramionach Marii Jezus malusieńki. Świętą noc złocista gwiazda opromienia. Gromadzą się wokół przyjazne stworzenia. Lulajże Jezuniu snem cichym, szczęśliwym. Obdarz nas radością i szczęściem prawdziwym. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 I jak tam po Wigilii? Co przyniósł Aniołek/Gwiazdka/Gwiazdor Wam i czterołapnym? :) Gizmo jest cały uchachany swoją nową piłeczką, zaraz po dostaniu prezentu najpierw skonsumował krokodylka, a potem bawił się piłeczką aż do momentu jak padł z wywieszonym jęzorem obok niej ;) Jeszcze tylko 1,5 godziny i usłyszę co te zwierzaki mają mi do powiedzenia :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Dobry :) u nas już dawno po.. teraz dorośli sobie siedza i piją :D Tinka ucieszona z szeleczek a ja dostałam sweterek :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 "haska_12" napisał(a):Dobry wieczór :multi: Dobry wieczór! :) Ty już po? :cool3: "Chiquita" napisał(a):Dobry :smile: u nas już dawno po.. teraz dorośli sobie siedza i piją :-D Tinka ucieszona z szeleczek a ja dostałam sweterek :smile: Dorośli jak to dorośli :roll: Ja wprawdzie nie sweterek, ale bluzę z kapturem pod choinką znalazłam :) A psy to są dopiero zwierzaki, obojętne co się im nie kupi, to się będą z tego cieszyć :) I niech tu ktoś śmie zaprzeczyć, że psy są lepsze od ludzi :roll: Jestem taka happy, bo tyle osób rzuciło się do pomocy Lenie ze schroniska w BB :) Chyba uda się ją wyciągnąć i bezpiecznie zawieźć do DT :loveu: Po świętach ruszamy z wszystkimi planami :) Ja zmykam, bo trzeba zbierać się na pasterkę :) Chyba zasnę w tym kościele, już po drugiej kawie jestem :sleeping: Quote
Alicja Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 dobry wieczór ....chyba najedzeni dobrociami;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Ja też zamierzam iść na pasterke :) w tatmtym roku nie poszłam bo usnełam przed TV a teraz musze iść :) Oczywiście ze psy są lepsze do ludzi milion razy :) i ciesze sie z powodu suni :) u nas jest też potrzebująca sunia, narazie jest w kojcu na mrozie a ma tylko kilka miesięcy... :( musze sie skontaktowac z pewną osobą dowiedzieć sie wszystkiego i napisze o niej wątek na DGM Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 [quote name='"Alicjarydzewska"']dobry wieczór ....chyba najedzeni dobrociami;-) Aluś i to jak... aż brzuch boli :shake: Dziękuję za pw :* [quote name='"Chiquita"'] u nas jest też potrzebująca sunia, narazie jest w kojcu na mrozie a ma tylko kilka miesięcy... :-( musze sie skontaktowac z pewną osobą dowiedzieć sie wszystkiego i napisze o niej wątek na DGM Ludzie z dogo to naprawdę cudowni ludzie, oni nie tylko obiecują, ale przedewszystkim działają... Działają i dzięki nim tyle psów w całej Polsce znalazło kochających właścicieli :) Więc dowiaduj się o suni i szybko wyciągaj ją z tego zimna! Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Tak wiem ze są wspaniali, ile ja wątków przeczytałam gdzie ludzie razem działali i nawet z drugiego końca polski psy znajdywały swój dom :loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 czesc :) jak tak brzuszki pełne??:evil_lol: ja to sie ruszac nie moge:shake: dawno tak zmeczona nie bylam :razz: trzepnelam drinka i padam na klawiature :razz: zaraz czas do lozeczka(:crazyeye: ) chyba mi sie zegar biologiczny przestawil:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Witam o widze ze na pasterke sie wybieracie, ja nie mam sily:roll: przed chwila wrocilam ze spaceru z psem, a wczesniej od babci z wigilii i nie mam na nic sily:evil_lol: Quote
Patkant Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Ja niestety z dziećmi musze zostać - a tak na pasterke chciałam isc. :diabloti: Ja czekalam az Ika przemówi ludzkim głosem, ale jakies 10 minut przed polnocą zapadla w gleboki sen i spi do teraz. Probowalam ja dobudzic, jednak tylko spojżała na mnie spod oka, poczym przewrocila sie na drugi bok. :angryy::diabloti: Quote
Anecioreczek Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 tpo ja sie nie bede chwalić co dostałam :lol::roll: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Dobry dobry dziewczynki! :cool3: Wyspałam się wyjątkowo - nawet Gizmo zaspał, bo po 9:00 na spacerek poszliśmy ;) "evaxon" napisał(a):czesc :smile: jak tak brzuszki pełne??:evil_lol: ja to sie ruszac nie moge:shake: dawno tak zmeczona nie bylam :razz: trzepnelam drinka i padam na klawiature :razz: zaraz czas do lozeczka(:crazyeye: ) chyba mi sie zegar biologiczny przestawil:evil_lol: O brzuchach nic nawet nie mów, od stycznia jemy same roślinki! :cool3: "Patkant" napisał(a):Ja niestety z dziećmi musze zostać - a tak na pasterke chciałam isc. :diabloti: Padłam jak to przeczytałam, świetnie to zabrzmiało :lol: Ledwo 16 lat ma i już dwójka dzieci? :evil_lol: "Anecioreczek" napisał(a):tpo ja sie nie bede chwalić co dostałam :lol::roll: Zamieniam się w słuch :p :p :p Porobiłam wczoraj Gizmo zdjęcia, ale zwykłym aparatem - jak wycykam cały film to do wywołania, potem na skaner i do galerii :D Quote
Anecioreczek Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 telefon komórkowy:lol: a wczesniej aparat:lol: :P Quote
Patkant Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Anecioreczek napisał(a):telefon komórkowy:lol: a wczesniej aparat:lol: :P Ooo super :) :) Ja to takich wypasionych prezentów nie dostałam... (Pinczerka ciii... :evil_lol::evil_lol:) pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Padłam jak to przeczytałam, świetnie to zabrzmiało :lol: Ledwo 16 lat ma i już dwójka dzieci? :evil_lol: Hehe - no widzisz - swiat się zmienia. Teraz juz nawet 16-latki maja 2 dzieci. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a tak na serio to co - przeciez racje mialam :) bo z dziecmi zostawalam, a nie z psami :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts