:: FiGa :: Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 No i gdzie te zdjęcia Justyna co?? [:lol:] :mad: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Sylwuś jak tak ładnie po imieniu prosisz to będzie... ale tylko jedno, przedstawiające Gizmo w swoim nowym nabytku :eviltong: Quote
Anecioreczek Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 a Atos i Kora niemają chusteczki ;( Quote
BBeta Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Do twarzy mu w niebieskim :cool3: :loveu: ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Anecioreczek ja na swoją musiałam czekać dość długo. Zresztą teraz zawieszono sprzedaż chust. Ale doczekacie się, doczekacie ;) BBeta, dziękuję, też tak uważam ;) Quote
Anecioreczek Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 za rok moze dwa... sama sobie swoja uszyje:lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Aneta, będziesz przynajmniej oryginalna :) Ja idę myć głowę i spać, a na koniec z okazji nadchodzących świąt... ( nie mogłam pozbyć się białego tła :shake: ) Quote
Anecioreczek Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 nawzajem ;* ale z białym tłem tez jest ślicznie::loveu: Quote
Marta_Ares Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 ale sliczna karteczka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
BBeta Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Piekna kartka ;) :) Nawzajem oczywiście :calus: Quote
Dobcia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Dziękujemy i nawzajem:loveu: śliczna kartka:) Żałuje, że odwiedzinki nie wypaliły, ale mam nadzieje, że to tylko chwilowo;) i że nam się w końcu uda, może i psiaki będą mieć okazje na bliższą znajomość?:cool3: Aparat już mam, tylko obsługi się jeszcze ucze, ale to przejściowe trudności:razz: Quote
BooBC Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: Wesołych Świąt :loveu: :loveu: :loveu: Quote
wiq Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='*luthien*']Hej:) i święta:razz: Ale tylko 10 dni:-( jakbym miała 10 dni wolnego, to bym dostała do głowy ze szczęścia:evil_lol::evil_lol: śliczna karteczka:p Quote
:: FiGa :: Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Piękna ta kartka :loveu: Szkoda że jestem zielona w sprawach obróbki obrazów bo też z chęcia bym dla Was coś zrobiła :) Quote
KaRa_ Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Sylwuś jak tak ładnie po imieniu prosisz to będzie... ale tylko jedno, przedstawiające Gizmo w swoim nowym nabytku :eviltong: Bardzo ładnie mu w nowym nabytku nawet gdy śpi:lol: Quote
Behemot Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 A skąd masz taką fajną chustę? Ja też chcę! :placz: Kartka śliczna :loveu: Quote
Patkant Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Cześć Siostra! Śliczna kartka! :* Życzę wszystkim wesołych Świąt! :) Quote
:: FiGa :: Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Chyba Ci tę bandankę ukradnę :loveu: Skąd masz?? :cool3: Quote
Madzia_19 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Wesołych Świąt Justynko :p Wymiziaj Gizmusia ode mnie :) :) :) :loveu: Quote
Anecioreczek Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 PInczerka zrób mi też taką ładną kartke bo ja nie umiem ;( :placz: u mnie perzygotowanie do świat? xD wsyztko robi sie na ostatnia chwile hehehe xD nowe fotki dałam^^ :P ze spacerku z Asiunia i Ambra.. i jesio z Mateuszem(kolega) i jakims Kolesiem z Dobkiem młodym xD Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 HEY! Przepraszam, że wczoraj już nic nie napisałam, ale tak mnie wciągnął wir tych świątecznych przygotowań, że nie mogłam się z niego wydostać :placz: Dzisiaj zrobiłam zakupy dla zwierzaków - dla psa dodatkowe 1,5kg Puriny na święta, mięsnego krokodylka do obgryzania i piłkę piszczącą do zabawy. Dla koszy tradycyjnie poidełko i ziółka Herbal Pets ;) Dziękuję wszystkim za kartki i życzenia, jesteście kochani :loveu: "Dobcia" napisał(a): Żałuje, że odwiedzinki nie wypaliły, ale mam nadzieje, że to tylko chwilowo;) i że nam się w końcu uda, może i psiaki będą mieć okazje na bliższą znajomość?:cool3: Aparat już mam, tylko obsługi się jeszcze ucze, ale to przejściowe trudności:razz: Ja również mam nadzieję, że w końcu uda nam się spotkać :) A aparat w ruch i rób jak najwięcej fotek Negrusiowi! ;) ":: FiGa ::" napisał(a): Szkoda że jestem zielona w sprawach obróbki obrazów bo też z chęcia bym dla Was coś zrobiła :smile: Wiesz, że liczą się przedewszystkim dobre chęci i to, że nas odwiedzasz :* "Behemot" napisał(a): A skąd masz taką fajną chustę? Ja też chcę! :placz: A od Diany14 :) Bo parę latek temu jeszcze były sprzedawane dogomaniackie chusty. Ale teraz wszystko upadło i nie ma ich :-( Udało nam się cudem trafić na jedną z ostatnich sztuk. ":: FiGa ::" napisał(a):Chyba Ci tę bandankę ukradnę :loveu: Nie oddamy, nasze i już! :diabloti: :diabloti: :diabloti: Dzisiaj jak zwykle byłam w schronisku. Tylko przyczepiła się do mnie i pracownika kierowniczka, ciągle sprawdzała kociarnię i szczeniakarnię czy aby napewno nie będzie się miała do czego doczepić :angryy: Spacery nadal niemożliwe. Wyżełka już została zabrana - okazało się, że uciekła właścicielowi. Z tych boksów, które zdąrzyłam oblookać zauważyłam, że doszedł jeden PONopodobny psiak, jeden mieszaniec z zabandażowaną łapką i jeden roczny ONek, którego właścicielka oddała, bo sobie z nim nie radziła. Szczeniaków przybyło bardzo dużo :shake: W szczeniakarni jest ich 5 w boksie (ok. 3 miesięczne), w klatce obok boksu 3 maluchy zbyt wcześnie odebrane matce - 3 trzęsące się kuleczki i wtulone w siebie :-( Byłam też dzisiaj pierwszy raz u szczeniaków na kwarantannie. 2 suczki, 2 psy. Ale w kuchni schroniska mieszka sobie teraz młoda charcica Lena. Charty w swojej urodzie są psami szczupłymi, ale jej można policzyć wszystkie kości. Jest ponoć bardzo chora, ma coś z jelitami, wszystko co zje to odrazu wymiotuje :( Na początku stycznia mają rozstrzygnąć, czy zrobią operację czy ją uśpią :( Sunia jest śliczna, chyba dam ogłoszenia na necie, bo wierzę, że suńka jest do odratowania :( No cóż, ja wracam do świątecznych porządków... miłego dnia! :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Anecioreczek napisał(a):PInczerka zrób mi też taką ładną kartke bo ja nie umiem ;( :placz: u mnie perzygotowanie do świat? xD wsyztko robi sie na ostatnia chwile hehehe xD nowe fotki dałam^^ :P ze spacerku z Asiunia i Ambra.. i jesio z Mateuszem(kolega) i jakims Kolesiem z Dobkiem młodym xD Zaglądnij na off topic tam dużo osób robi kartki i to ładniejsze od mojej :) Później oglądnę fotki, napewno prezentują się świetnie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
haska_12 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Ale śliczna karteczka :loveu: Wesołych Świąt :cool3: Quote
Recommended Posts