Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']

Dziękujemy i nawzajem:loveu:
śliczna kartka:)

Żałuje, że odwiedzinki nie wypaliły, ale mam nadzieje, że to tylko chwilowo;) i że nam się w końcu uda, może i psiaki będą mieć okazje na bliższą znajomość?:cool3:
Aparat już mam, tylko obsługi się jeszcze ucze, ale to przejściowe trudności:razz:

Posted

[quote name='*luthien*']Hej:)

i święta:razz:

Ale tylko 10 dni:-(

jakbym miała 10 dni wolnego, to bym dostała do głowy ze szczęścia:evil_lol::evil_lol:

śliczna karteczka:p

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Sylwuś jak tak ładnie po imieniu prosisz to będzie... ale tylko jedno, przedstawiające Gizmo w swoim nowym nabytku :eviltong:

Bardzo ładnie mu w nowym nabytku nawet gdy śpi:lol:

Posted

PInczerka zrób mi też taką ładną kartke bo ja nie umiem ;( :placz:
u mnie perzygotowanie do świat? xD
wsyztko robi sie na ostatnia chwile hehehe xD
nowe fotki dałam^^ :P ze spacerku z Asiunia i Ambra.. i jesio z Mateuszem(kolega) i jakims Kolesiem z Dobkiem młodym xD

Posted

HEY!

Przepraszam, że wczoraj już nic nie napisałam, ale tak mnie wciągnął wir tych świątecznych przygotowań, że nie mogłam się z niego wydostać :placz: Dzisiaj zrobiłam zakupy dla zwierzaków - dla psa dodatkowe 1,5kg Puriny na święta, mięsnego krokodylka do obgryzania i piłkę piszczącą do zabawy. Dla koszy tradycyjnie poidełko i ziółka Herbal Pets ;)

Dziękuję wszystkim za kartki i życzenia, jesteście kochani :loveu:

"Dobcia" napisał(a):
Żałuje, że odwiedzinki nie wypaliły, ale mam nadzieje, że to tylko chwilowo;) i że nam się w końcu uda, może i psiaki będą mieć okazje na bliższą znajomość?:cool3:
Aparat już mam, tylko obsługi się jeszcze ucze, ale to przejściowe trudności:razz:

Ja również mam nadzieję, że w końcu uda nam się spotkać :) A aparat w ruch i rób jak najwięcej fotek Negrusiowi! ;)

":: FiGa ::" napisał(a):
Szkoda że jestem zielona w sprawach obróbki obrazów bo też z chęcia bym dla Was coś zrobiła :smile:

Wiesz, że liczą się przedewszystkim dobre chęci i to, że nas odwiedzasz :*

"Behemot" napisał(a):
A skąd masz taką fajną chustę? Ja też chcę! :placz:

A od Diany14 :) Bo parę latek temu jeszcze były sprzedawane dogomaniackie chusty. Ale teraz wszystko upadło i nie ma ich :-( Udało nam się cudem trafić na jedną z ostatnich sztuk.

":: FiGa ::" napisał(a):
Chyba Ci tę bandankę ukradnę :loveu:

Nie oddamy, nasze i już! :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Dzisiaj jak zwykle byłam w schronisku. Tylko przyczepiła się do mnie i pracownika kierowniczka, ciągle sprawdzała kociarnię i szczeniakarnię czy aby napewno nie będzie się miała do czego doczepić :angryy: Spacery nadal niemożliwe. Wyżełka już została zabrana - okazało się, że uciekła właścicielowi. Z tych boksów, które zdąrzyłam oblookać zauważyłam, że doszedł jeden PONopodobny psiak, jeden mieszaniec z zabandażowaną łapką i jeden roczny ONek, którego właścicielka oddała, bo sobie z nim nie radziła.
Szczeniaków przybyło bardzo dużo :shake: W szczeniakarni jest ich 5 w boksie (ok. 3 miesięczne), w klatce obok boksu 3 maluchy zbyt wcześnie odebrane matce - 3 trzęsące się kuleczki i wtulone w siebie :-( Byłam też dzisiaj pierwszy raz u szczeniaków na kwarantannie. 2 suczki, 2 psy.
Ale w kuchni schroniska mieszka sobie teraz młoda charcica Lena. Charty w swojej urodzie są psami szczupłymi, ale jej można policzyć wszystkie kości. Jest ponoć bardzo chora, ma coś z jelitami, wszystko co zje to odrazu wymiotuje :( Na początku stycznia mają rozstrzygnąć, czy zrobią operację czy ją uśpią :( Sunia jest śliczna, chyba dam ogłoszenia na necie, bo wierzę, że suńka jest do odratowania :(

No cóż, ja wracam do świątecznych porządków... miłego dnia! :)

Posted

Anecioreczek napisał(a):
PInczerka zrób mi też taką ładną kartke bo ja nie umiem ;( :placz:
u mnie perzygotowanie do świat? xD
wsyztko robi sie na ostatnia chwile hehehe xD
nowe fotki dałam^^ :P ze spacerku z Asiunia i Ambra.. i jesio z Mateuszem(kolega) i jakims Kolesiem z Dobkiem młodym xD

Zaglądnij na off topic tam dużo osób robi kartki i to ładniejsze od mojej :)
Później oglądnę fotki, napewno prezentują się świetnie :loveu: :loveu: :loveu: