Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

No to sobie nadrobiłam zaległości, cos dawno mnie tu nie było :cool1:

Już się nie mogę doczekać odpicowanego garbuska :loveu:

Fajnie masz z tym centrum szkoleniowym, pod samym nosem ;)

Tak w ogóle to gdzieś Ty?

• 4 weeks later...
Posted

Witajcie :)
No ostatnio tak tu zaglądacie, że aż mnie zmotywowałyście :evil_lol:

W wielkim skrócie - na dogo bywam codziennie, ale więcej zobaczycie mnie w PwP i bazarkach niż w Fotoblogach ;) udało nam się założyć Stowarzyszenie "Dla Braci Mniejszych" i teraz usilnie staramy się zasłużyć sobie na możliwość przekazania nam 1% :) Wciąż przybywa psów i kotów do leczenia, nie mówiąc o tych czekających w schronisku na nowy dom...

Całe moje zwierzęce stado jak najbardziej w porządku :) Gizmuś szaleje, łapa nie dokucza, ostatnio zaczepiła nas jakaś Pani na spacerze pytając się, czy ten pies ma 4 lata :razz: Syriusz, Bajka i Anuk również w jak najlepszym zdrowiu, zwłaszcza mój dziadziuś Syriuszek :)

Wibrys TŻ to prawdziwy kocur, wciąż nieśmiały, ale z cudownym spojrzeniem :loveu: dodatkowo od 3 tygodni TŻ gości u siebie w domu tymczasowym 3-miesięczną kotkę Pysię z wrzodem na oku, kropla w kroplę jak Wibrys ;)

Garbusek odżył na całego :) Został ochrzczony dumnym imieniem Bazyl. Jeździmy na zloty, na spacery, ogółem gdzie się da... ;) Na wspomnianym przez Bonsai zlocie w Kryspinowie otrzymaliśmy nawet nagrode za Najbardziej Pechowego Garbusa Zlotu, bo psuje się na okrągło :evil_lol: ale ja zawsze wiedziałam, że te samochody żyją własnym życiem :diabloti:

Wakacje wciąż jeszcze MIJAJĄ bardzo pozytywnie, była Belgia, Francja, był Kraków, weekendowe wypady nad jeziora, w góry, na karaoke.. :cool3: W ostatni weekend planujemy jeszcze ostatni wakacyjny zlot niedaleko Bochni k/Krakowa.
Przede mną wizja klasy maturalnej, która bAAArdzo mi się nie podoba :shake: Muszę przekonać TŻta żeby został milionerem, a ja poswięcę się zwierzetom i domowi :loveu: :evil_lol:

A tu parę urywków z ostatnich 2 miesięcy, żebyście nie zapomnieli jak wyglądamy... ;)

Posted

Cześć dziewczyny :)

Fajnie, że jeszcze pamiętacie ;)

Ja cały czas zaglądam do paru galerii, z którymi jestem związana emocjonalnie - jak do Aresa i Majki, Sary, Piegusa, Negro, Kaji i Mutu, Ozziego, czy innych :) Tylko jakoś pisać nie ma czasu :oops:

Zaraz poszukam jeszcze paru zdjęć Gizmusia :)

Posted

Jesteś :multi:
Bazylek fantastyczny, super odżył :loveu::loveu: Zrobiliście kawał dobrej roboty.

Z Wibryska to kawał kota się zrobił :crazyeye: Gizmo super wygląda :loveu: