Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Szarik']Wiśta wio? :evil_lol:

Moja mama jak zobaczyła to zdjęcie spytała "a co, ty psa na pastwisko wyprowadziłaś?" :evil_lol:

[quote name='aleb']Ale super fotki :loveu:

http://images30.fotosik.pl/257/a352d790493ec777.jpg
Hahah, a to co miało być? :evil_lol:

To miało być "ej stary przestań kopać, bo ja mam patyka"

...nie poskutkowało :evil_lol:

Posted

Dzień dobry :)

[quote name='Dobcia']...a może raczej 'pancia ja kopie, a Ty odganiaj ode mnie komary!':evil_lol:

[quote name='Alicja']kop tam ...tam mieszka jakaś gadzina a ja się jej boję :cool1:....moja wersja tytułowa do foty :evil_lol:...

dzień doberek :multi::multi::multi:

Się uwzięły na mnie... :mad: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Dzisiaj jadę działkować z Szarikiem i jego podopieczną pancią :evil_lol: Będą fotki i będzie zabawa :loveu: A na razie czeka mnie wizja sklepu meblowego, pracy, pracy i jeszcze raz pracy... :shake:

Zaraz wstawię zdjęcia Syriusza, Anuka i Bajka - żebyście w końcu dobrze się im przyjrzeli :)

Posted

[quote name='Szarik']No to mamy juz 7 tytułów :evil_lol: Może urządźmy jakis konkurs DGM na najciekawszy komentarz do zdjęcia? :diabloti:

Lepiej nie :evil_lol:

A więc czas na zdjęcia :)

Anuka jest tu bardzo mało,bo się tak chłopak onieśmielił, że wszedł za łóżko i wyszedł dopiero, jak nastąpił czas zaganiania do klatki :) Za to Syriusz z Bajkiem ganiali po całym pokoju - pozując do fotek ;)

Anuk

Syriusz

Posted

Moje Koszowe zdjęcia. ;) Na początek powiem tylko, że moją twierdzą było wysokie łóżko, na które wstęp miał tylko Syriusz, więc czułam sie w miarę komfortowo... Ale zdjęcia sa jakie są.

Syriusz z pańcią :loveu:

Syriusz i Bajek, si? :roll:

eee... nie mam pojęcia który to :evil_lol:

A to chyba Syriusz :hmmmm:

Posted

Hej hej :). Tak patrzyłam na te zdjęcia i się zastanawiałam, czy ja niedowidzę, czy może Bajek jednak jest innym gatunkiem ;). Bo to myszoskoczek, co nie?

Posted

Szarikowa, Ty debilu :evil_lol: Ten, co nie wiesz, który to - to właśnie Syriusz :) A na klatce siedzi Bajek :evil_lol: Łatwo ich rozróżnić, Syriusz jest duży i ciemniejszy - maluchy są takie "liskowate" i mają mniej puszyste futerko :)

Ale dziękuję za zdjęcia - są świetne :loveu: :loveu: :loveu: Najbardziej podoba mi się Bajek zwiewający do dziury :evil_lol: Nie mówiąc o ich wspólnej kąpieli w piasku, bo to zdjęcie to już w ogóle bomba!

Ah, co ja bym bez Ciebie zrobiła :loveu:

Eriu witaj :loveu: Dawno Cię tu nie było :)
Wszystkie trzy to koszatniczki :) Tylko, że Syriusz ma już 4,5 roku, a Anuk z Bajkiem dopiero 2 miesiące - stąd taka różnica w wyglądzie :)

Myszoskoczki są mniejsze i mają inne ogonki :)

Posted

[quote name='basia bonnie']http://i38.tinypic.com/2qnr621.jpg
Hehe jak broją :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu:

:hand:

Wariaty :diabloti:

[quote name='Dobcia']Cześć:)

Szkoda, że moich chomisi nie mogę wypuszczać /jeszcze/ z klatki;)

http://i35.tinypic.com/307rnu9.jpg
to mi się bardzo podoba:loveu:
Różnice między Bajkiem z Syriuszem są oczywiste, ale maluchy jak dla mnie się bardzo podobne;)

Miłego wypadu na działkę!

Właśnie Jadziu - jeszcze :) A ile będzie radości, jak w końcu nadejdzie ten moment! :loveu: Tylko plusem koszy jest to, że są ogromnie ciekawskie - nie posiedzą długo w ukryciu :) natomiast taki chomiś to mógłby wleźć za szafę i pójść spać ;)

Jak już pisałam wcześniej - Anuka z Bajkiem rozpoznaję po... uszach :razz: które Bajek ma na boki, zamiast pionowo do góry ;)

Dziękuję! Właśnie wyruszam do pracy, a potem balować do Wilkowic ;) Pozdrawiam, pojawię się jutro :loveu:

Posted

Oj nie było nie było, ale w końcu mam tu w Anglii internet, więc będę nawiedzać :diabloti:
No to walnęłam z tym myszoskoczkiem :D. Kiedyś miałam parkę, ale to już dawno było :).
Wygłaskaj Gizmucha :loveu: