Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Startujemy z fotkami :)

Gizmo z tej racji, że jest bardzo inteligentnym psem, wpadł na pomysł - jak pozbyć się natręctw Tebel... na łóżko się nie dostanie :evil_lol:

Ale jak już nie ma ucieczki... trzeba się bawić ;) Zabawa na całego

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Odbyłam też dzisiaj pierwszy spacer z dwoma ciągnącymi psami na dwóch smyczach - masakra... :evil_lol:

...przynajmniej żadna ręka się nie nudzi:cool3:

Ładniutka jest:loveu: I Gizmulko musi się dzielić swoim królestwem... no no no, ale widać, że nie ma nic przeciwko temu:lol:

edit Ona jest pręgowana!!!:loveu:Śliczności!

Posted

[quote name='Dobcia']...przynajmniej żadna ręka się nie nudzi:cool3:

Śliczna jest:loveu: I Gizmulko musi się dzielić swoim królestwem... no no no, ale widać, że nie ma nic przeciwko temu:lol:

I trzeba wiecznie się obkręcać, odplątywać smycze, skakać, karcić, nagradzać... :cool3:

No musi, musi... Ale sunia i tak najwięcej czasu przebywa w pokoju mojego brata, więc Gizmo ma resztę dla siebie :) Ale nawet z miski jego pije, bo przecież jej nie jest tak bardzo interesująca, jak pinczera :shake: :loveu:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:loveu: :loveu: :loveu:

To wszystko :)

Posted

ale ona jest cudna:loveu::loveu::loveu: zatrzymaj ją dla siebie bo chce jej fotki codziennie widzieć:loveu::loveu::loveu: piękna jest:loveu::loveu::loveu:

a Gizmuś zawsze tak na balkonie stoi?:razz:

Posted

[quote name='Rinuś']ale ona jest cudna:loveu::loveu::loveu: zatrzymaj ją dla siebie bo chce jej fotki codziennie widzieć:loveu::loveu::loveu: piękna jest:loveu::loveu::loveu:

a Gizmuś zawsze tak na balkonie stoi?:razz:

Taka fajna, malutka :loveu:

Mhm, to jego taras widokowy :)

[quote name='basia2202']o jaaaa.. widzę, że masz małego cudnego srujdeczka w domku:)
a Gizmo jaki wyglądacz balkonowy hehe :p

Nie no, nie jest tak źle - tylko raz zesikała się u mnie w pokoju, tak to grzecznie załatwia wszystko na polku :loveu:

[quote name='evaxon']łaaaa jaki bobasowaty piesiooo:loveu::loveu::loveu::loveu:

Wiedziałam, że teraz już nikt nie zwróci uwagi na Gizmo :placz: ;)
Cześć tak w ogóle :loveu: :cool3:

Posted

[quote name='evaxon']http://i7.tinypic.com/4lid647.jpg
:turn-l::turn-l::turn-l: jaka mina hahahahhaha

czesc:multi::evil_lol:

Tak już lepiej :evil_lol:

[quote name='BBeta']Dobry wieczór, przyszłam się zameldować :diabloti: I zdjęcia obejrzeć ;)

Dobry wieczór :loveu:
Zameldowanie odznaczone ;) Kolejne za 10 min :evil_lol:

[quote name='agaciaaa']Cześć :) ale cuuuuuudną koleżanke ma Gizmuś :loveu: może zapomni o miłości, jak mu Tebel będzie ciągle głowe zawracać :evil_lol:

http://i7.tinypic.com/4lid647.jpg świeeetna mina :loveu:

Malutka jest po prostu booooska :loveu:

Cześć :)

No cudna, jak każdy szczeniaczek :loveu:

W domu już o przedłużeniu swego gatunku nie myśli, ale na spacerach... :shake:

Miny to mój pinczerek umie robić... :evil_lol:

Posted

Aaaa, ale cudo suńka :mdleje: Nie dość że łaciata to jeszcze pregowana :mdleje::loveu::loveu:

Gizmo niegdy nie wpadł na pomysła żeby wyskoczyć sobie z tego balkonu?:evil_lol: