Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzieńdoberek :):):)

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Br.. pewnie krew pobierać Ci będą :shake: Jak ja tego nie lubię :shake: Ale będziesz mogła się książeczką sanepidową pochwalić :smile:

Ja muszę jutro wstać o 6:00, żeby przed szkołą z psem na spacer iść :placz:

Dobranoc, na pewno ucałuję :loveu:

Nie, to nie pobieranie krwi, ale coś znacznie gorszego... brrr.... na szczęście mam to juz za sobą i idę za tydzień po wyniki. Ale na pewno nie chcesz wiedzieć jako to badania miałam :diabloti:

Heh na szczęście u mnie ranne spacery załatwia mama :):)

Posted

Wtam! :multi:

[quote name='Pianka']http://i13.tinypic.com/4v5f4sj.jpg sliczny nochalek:loveu:

Dziękujemy :loveu:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:witanko w ten cudowny ranek ....
aż mi się pyszczydło roześmiało jak za oknem zobaczyłam słoneczko :multi::multi::multi:
[/FONT]

A kto by się nie cieszył - tak cieplutko i słonecznie za oknem :loveu: Jutro ma być jeszcze ładniej na Śląsku ;) 26 stopni i bezchmurnie :loveu:

[quote name='wiq']szkoła jest zła :placz:

I demoralizuje :diabloti:

[quote name='Eriu']Muszę Ci powiedzieć, że odpowiedzialna właścicielka z Ciebie, że Ty trzymasz Gizma na smyczy :). Ja ostatnio mijałam suczkę jamniczkę, Beza poleciała się jak zwykle przywitać, a babka woła tą sukę i woła. W końcu podchodzi i się pyta o płeć. Odetchnęła, słysząc, że moja też suczka, bo jak się okazało jamniczyca z cieczką luzem lata sobie po osiedlu ;).

A nochal przesłodki :loveu:. Dzień dobry ;)

Cześć :)

To nie ze mnie odpowiedzialna, tylko z tej babki nieodpowiedzialna :shake: U nas przynajmniej suki wolnolatające, gdy plamią to chodzą grzecznie na smyczach. Ja wolę zapobiegać, nawet jeśli to ja mam psa, a nie sukę, która potem szczeniaki urodzi. Zresztą jamniczkami Gizmo się nie interesuje - nie te wymiary :evil_lol:

[quote name='agaciaaa']Cześć Justynko i odkochany Gizmo ;) :multi:

Ale u mnie fajne słonko świeci i cieplutko jest :loveu: u was też tak ładnie?

Cześć Wam dziewczyny :loveu:

Idąc śladem Beaty odpowiem - słonecznie i ciepło, żyć, nie umierać :loveu:

Posted

[quote name='BBeta']Odpowiem za Justyne, też :diabloti:

A tak w ogóle to cześć ;)

Cześć :loveu:

[quote name='anetta']Dzień doberek :cool3:

Dobry Anetko :)

[quote name='bonita']Dobry dzień, znowu ładnie jest :)

Dzięki Bogu, mam nadzieję, że te deszcze już poszły precz :loveu:

[quote name='_ChiQuiTa_']Dzieńdoberek :):):)

Nie, to nie pobieranie krwi, ale coś znacznie gorszego... brrr.... na szczęście mam to juz za sobą i idę za tydzień po wyniki. Ale na pewno nie chcesz wiedzieć jako to badania miałam :diabloti:

Heh na szczęście u mnie ranne spacery załatwia mama :):)

Dobry Edytko :*

Ja chcę wiedzieć, co Ci tam robili - jestem masochistką :evil_lol:

[quote name='ß@$!@']Hej :multi:
http://i18.tinypic.com/662z6kj.jpg
Gizmo wypoczywa na maxa :evil_lol: :loveu: :)

A co ma robić? :razz:

[quote name='*luthien*']heloł ;);););)

No nie mogę, kogo tu do nas przywiało... ;) Te nowe fotki w Twojej galerii sprawiają cuda :evil_lol:

Czeeeść :loveu:

Posted

Właśnie oficjalnie robię zadanie z biologii i geografii :roll: Ale ta pokusa zajrzenia na DOGO była silniejsza... :evil_lol:

Dzisiaj zarobiłam pierwszą ocenkę z polskiego - 4(ale jestem dumna, bo to naprawdę wymagający nauczyciel) :) Na środę mamy bardzo intrygujące zadanie - napisać mit genezyjski(czyli o powstaniu świata)z punktu widzenia społeczności mrówek :evil_lol: Ten facet jest jedyny :cool3:

Z Gizmusiem już coraz lepiej, choć pod blokiem nadal nie odrywa nosa od ziemi :roll: Ale przynajmniej poznaję własnego psa! Znów mi sępi przy obiedzie, znów się chce bawić, znów przytulać... Wszystko wraca do normy :loveu:

Posted

Dzisiaj zarobiłam pierwszą ocenkę z polskiego - 4(ale jestem dumna, bo to naprawdę wymagający nauczyciel) :) Na środę mamy bardzo intrygujące zadanie - napisać mit genezyjski(czyli o powstaniu świata)z punktu widzenia społeczności mrówek :evil_lol: Ten facet jest jedyny :cool3:

Ciekawe zadanie, wymaga bujnej wyobraźni:evil_lol:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Właśnie oficjalnie robię zadanie z biologii i geografii :roll: Ale ta pokusa zajrzenia na DOGO była silniejsza... :evil_lol:
uzależniona :evil_lol:
[quote name='pinczerka_i_Gizmo']

to gratulacje ocenki :multi: i co masz jakąś koncepcję jak to napisać?:razz:
bujną wyobraźnię to ma ten nauczyciel że wpada na takie genilane pomysły:evil_lol:

Z Gizmusiem już coraz lepiej, choć pod blokiem nadal nie odrywa nosa od ziemi :roll: Ale przynajmniej poznaję własnego psa! Znów mi sępi przy obiedzie, znów się chce bawić, znów przytulać... Wszystko wraca do normy :loveu:
Gizmuś zdrowieje :multi::multi: okres cieczkowy jest straszny,wiem to po Brutusie :shake:

Posted

Pianka napisał(a):
Ciekawe zadanie, wymaga bujnej wyobraźni:evil_lol:

Zdecydowanie ;) Poprzednie to było przemówienie, w którym mieliśmy wyrazić ogromną radość ze spotkania z nim w pierwszy dzień szkoły po wakacjach ;)

Sznaucerka-Balbina napisał(a):
Czeeeeeeść:loveu: Przegapiłam twoje zdjęcie czy nie dawałaś?:cool3:

Jakie zdjęcie? :siara:

Posted

[quote name='Rinuś']uzależniona :evil_lol:Przyznaję się bez bicia... ;) Ale na odwyk nie pójdę! :evil_lol:

[quote name='Rinuś'] to gratulacje ocenki :multi: i co masz jakąś koncepcję jak to napisać?:razz:
bujną wyobraźnię to ma ten nauczyciel że wpada na takie genilane pomysły:evil_lol:

Na razie szczerze mówiąc żadnej :cool3: Pomyślę jutro, może mnie jakaś wena najdzie ;)

[quote name='Rinuś']Gizmuś zdrowieje :multi::multi: okres cieczkowy jest straszny,wiem to po Brutusie :shake:

A babcia mówi zawsze Nie chwal dnia przed zachodem słońca. :shake: Spotkaliśmy na spacerze suczkę z cieczką :shake: Szarik się nie liczył, pancia się nie liczyła, nic :shake: I znów micha pełna stoi :placz: A psiak kuperek wystawił na balkon i piszczy :shake:

Posted

Właśnie oficjalnie robię zadanie z biologii i geografii :roll: Ale ta pokusa zajrzenia na DOGO była silniejsza... :evil_lol:

hehe skad ja to znam ja tak dzisiaj uczylam sie z angielskiego (stwierdzilam ze jak na chwile zajrze na dogo to nic sie nie stanie:evil_lol: :evil_lol:)

fajne zadanie z polaka;)

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Przyznaję się bez bicia... ;) Ale na odwyk nie pójdę! :evil_lol:

rodzice Cię sami dadzą na odwyk jak nie odrobiłaś pracy z gegry :evil_lol:

Na razie szczerze mówiąc żadnej :cool3: Pomyślę jutro, może mnie jakaś wena najdzie ;)
to jak już będziesz coś miała to pisz :razz: może Ci coś pomożemy:evil_lol:

A babcia mówi zawsze Nie chwal dnia przed zachodem słońca. :shake: Spotkaliśmy na spacerze suczkę z cieczką :shake: Szarik się nie liczył, pancia się nie liczyła, nic :shake: I znów micha pełna stoi :placz: A psiak kuperek wystawił na balkon i piszczy :shake:
no i babcia zawsze ma rację :evil_lol: zamknij balkon :eviltong: albo lepiej nie bo będzie Ci w pokoju piszczał :p

Posted

[quote name='Tina.Sara']hej kochaaaaaaaaana :loveu:
oż ty masz z Gizmulcem.. :shake:

Czeeeść :loveu:
Jajca utnę i będzie spokój :diabloti:

[quote name='Marta_Ares']hehe skad ja to znam ja tak dzisiaj uczylam sie z angielskiego (stwierdzilam ze jak na chwile zajrze na dogo to nic sie nie stanie:evil_lol: :evil_lol:)

fajne zadanie z polaka;)

Nic nie stanie, nic nie stanie... siedziałam od 18:00 i pomyślałam, że jak wrócę z Gizmo ze spaceru to wezmę się w końcu za to zadanie... złudne nadzieje :eviltong: Mi tu dobrze :cool3:

[quote name='Rinuś']rodzice Cię sami dadzą na odwyk jak nie odrobiłaś pracy z gegry :evil_lol:

A ten niewinny wzrok - 'przecież ja już wszystko umiem' ? :evil_lol: Na razie mi nie grożą :p

[quote name='Rinuś']to jak już będziesz coś miała to pisz :razz: może Ci coś pomożemy:evil_lol:

Hehe, mogłabym się pochwalić najwyżej moim przemówieniem z polskiego, ale to musiałabym je zeskanować, a mi się nie chce :eviltong: Zresztą zajęta jestem, przecież zadanie z biologii i geografii robię :evil_lol:

[quote name='Sznaucerka-Balbina']Jeszcze sie pytasz?:mad:

Mam nagły zanik pamięci :eviltong: Mieliśmy z TZtem sobie wczoraj na Starówce jakieś zdjęcia porobić, ale jakoś z głowy nam wypadło... ;)

Posted

Ja chcę wiedzieć, co Ci tam robili - jestem masochistką :evil_lol:

O kurdę, naprawdę chcesz wiedzieć??:cool3:
No to już mówię :D Otóż, miałam badanie kupki :lol: i musiałam sobie wymazik z doopki zrobić :diabloti: och... jakże to było przyjemne doświadczenie :evilbat:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Właśnie oficjalnie robię zadanie z biologii i geografii :roll: Ale ta pokusa zajrzenia na DOGO była silniejsza... :evil_lol:

Skąd ja to znam :megagrin:

Jestem naprawdę pełna podziwu :mdleje:
Ale swoją drogą to bardzo dobrze :D ja ostatnio jak odpowiadałam na polski dostałam ledwo 3 :siara:

[SIZE=2]łaaa no to supernacko :multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Tina.Sara napisał(a):
A doświadczyłaś? :diabloti:

Ani na Gizmo, ani na TZcie, ani na koszach jeszcze nie próbowałam :evil_lol:

_ChiQuiTa_ napisał(a):
O kurdę, naprawdę chcesz wiedzieć??:cool3:
No to już mówię :D Otóż, miałam badanie kupki :lol: i musiałam sobie wymazik z doopki zrobić :diabloti: och... jakże to było przyjemne doświadczenie :evilbat:

Mniaaaam :loveu: :lol:

agaciaaa napisał(a):
To życze duuuuuużo tej cierpliwości :cool3: albo tnij jajca :diabloti:

Nie no, mam nadzieję, że jeszcze jakieś 2-3 dni i mu przejdzie :roll: