_ChiQuiTa_ Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Heeej :) No widze kochana postarałaś się z fotkami :) Kosze śliczne... zarąbiście się razem bawią :) A Gizmuś z Tabel... no miodzio :iloveyou: Quote
bonita Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Hej :) Byłaś na Lotnisku oglądać pokazy :cool3: Quote
Eriu Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Fajnie, że mała ma okazję przy takim Gizmo posiedzieć, trochę socjalizacji jej nie zaszkodzi :). Jak myślicie, duża będzie? Quote
Tina.Sara Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Justyyyyynaaaaaaa... i gdzie te foty..? :cool3: Quote
agaciaaa Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 cześć Gizmusie :loveu: ja chce fotki :cool3: Quote
anetta Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Tylko zastanawiam się jak im się udało przejechać, jeśli mała wtedy nie miała żadnego z podstawowych szczepień, nie mówiąc o szczepieniu przeciwko wściekliźnie Tez się zastanawiałam tylko nic nie mówiłam :eviltong::eviltong: Czekam na jesienne foty. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Cześć :) Wszystkich czekaczy, którzy się dopominali, a mianowicie Julix, Martę od Aresa, Basię i Agacię, a także tych, którzy się nie dopominali :cool3: informuję, że właśnie nadrobiłam 36 subskrybowanych wątków na dogo i za jakieś 10-15 min, powinny pojawić się tu spacerowe zdjęcia :) Dobcia napisał(a):Hey Justynko:) Koszyczki ładnie się bawią, bijatyka na całego:evil_lol::lol: A Tebel i Gizmunio... piękny widok:loveu: One tak zawsze, taka braterska miłość :loveu: Albo się spychają z półek w klatce jednym ruchem łapki jak im się nudzi :evil_lol: Sznaucerka-Balbina napisał(a):Cześć Gizmolki:loveu: Czeeeść :loveu: :: FiGa :: napisał(a):Cześć :cool3: http://i5.tinypic.com/62ig85y.jpg O mooooooj bosz :loveu: Jaka kochana klucha :lol: Cześć :) Widok cudny :) _ChiQuiTa_ napisał(a):Heeej :) No widze kochana postarałaś się z fotkami :) Kosze śliczne... zarąbiście się razem bawią :) A Gizmuś z Tabel... no miodzio :iloveyou: Cześć :) Zaraz będą kolejne... ;) bonita napisał(a):Hej :) Byłaś na Lotnisku oglądać pokazy :cool3: Hej,hej ;) A byłam, byłam... :cool3: Nie mów, że Wy też? :eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Eriu napisał(a):Fajnie, że mała ma okazję przy takim Gizmo posiedzieć, trochę socjalizacji jej nie zaszkodzi :). Jak myślicie, duża będzie? Większa od Gizmo na pewno nie, łapek nie ma dużych, mała też nie będzie... średniaczka ;) Tina.Sara napisał(a):Justyyyyynaaaaaaa... i gdzie te foty..? :cool3: Ale Ci ludzie niecierpliwi... :eviltong: anetta napisał(a):Tez się zastanawiałam tylko nic nie mówiłam :eviltong::eviltong: Czekam na jesienne foty. Moment :cool3: Eriu napisał(a):W torbie ją przywieźli :D. :diabloti: :diabloti: :diabloti: Sznaucerka-Balbina napisał(a):Cześć GizMusie moje :buzi: Witaj poraz drugi :loveu: Jestem chora :placz: Załatwiłam się na amen :placz: Na dodatek dzisiaj byliśmy na wycieczce integracyjnej(beznadziejna swoją drogą...) - grałyśmy z koleżanką na gitarach, więc gardło jest w jeszcze gorszym stanie niż poprzednio :roll: A potem jeszcze chodziliśmy z TZtem po mieście, to dopadł mnie ból głowy :roll: A w czwartek jedziemy do Kalisza więc trzeba zdrowieć ;) Niebawem fotki :loveu: Quote
Dobcia Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Chodzi sie bez sweterka, to potem się cierpi:cool3: Czekamy na zdjęcia:loveu: Quote
goldenka245 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Cześć Justyno:evil_lol::loveu: Wprowadzamy plan w życie:diabloti: Quote
basia bonnie Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Hej :) no widzisz..ja dopiero co tydzień temu wyzdrowialam, a już mam katar i gardło mnie boli... Czekamy na fotki :loveu: Quote
basia2202 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 witaaaanko Gizmusieeee!! wpadłyśmy w odwiedzinkiiii!!:multi: jak będą fotki niebawem, to wpadnę jutro zobaczyć:) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Dobcia napisał(a):Chodzi sie bez sweterka, to potem się cierpi:cool3: Czekamy na zdjęcia:loveu: :obrazic: goldenka245 napisał(a):Cześć Justyno:evil_lol::loveu: Wprowadzamy plan w życie:diabloti: Hej :) No ba :cool3: ß@$!@ napisał(a):Hej :) no widzisz..ja dopiero co tydzień temu wyzdrowialam, a już mam katar i gardło mnie boli... Czekamy na fotki :loveu: Cześć :) To pewnie przez to Beskidzkie powietrze... :evil_lol: basia2202 napisał(a):witaaaanko Gizmusieeee!! wpadłyśmy w odwiedzinkiiii!!:multi: jak będą fotki niebawem, to wpadnę jutro zobaczyć:) Czeeeść :loveu: Już zaraz będą, nic Was nie ominie :loveu: Fotki są w trakcie wrzucania na serwer ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Sobotni spacerek :) Najwyższy... ;) Chińczyk :evil_lol: I pancia w niebiosach :oops: :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 c.d. Postój na zaspokojenie pragnienia(info dla bielskich spacerowiczów: kałuża nie wyschła :p ) A tu zbliżenie dowodu na utrzymanie się kałuży w stanie ciekłym :roll: Na dziś to tyle, reszta jutro ;) Dobranoc :loveu: Quote
goldenka245 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Super fotki:loveu: Pancia w niebiosach...:shake::evil_lol::evil_lol::diabloti: Dobranoc!:loveu: Quote
Dobcia Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Ładnie Ci na niebieskim tle:) ciekawa perspektywa;) http://i20.tinypic.com/5whx6w Gizmuniek ma kondycję, pierwszy na szczycie:loveu: Błotne skarpety dobre na obolała łapeczki:evil_lol: Dobranoc!;) Quote
basia bonnie Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 http://i24.tinypic.com/b3v47m.gif no prosze, kolejna świetna mina Gizmo :loveu: P.S. To ta kałuża, co Luka za każdym razem do niej weszła? :evil_lol: Quote
anetta Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Jakie masz fajnie warkoczyki :))))))))) Quote
BBeta Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 anetta napisał(a):Jakie masz fajnie warkoczyki :))))))))) Warkoczyki w stylu Pokahontaz wymiatają :diabloti: :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 goldenka245 napisał(a):Super fotki:loveu: Pancia w niebiosach...:shake::evil_lol::evil_lol::diabloti: Dobranoc!:loveu: Jakieś ale? :evil_lol: Dziękuję :) Dobcia napisał(a):Ładnie Ci na niebieskim tle:) ciekawa perspektywa;) http://i20.tinypic.com/5whx6w Gizmuniek ma kondycję, pierwszy na szczycie:loveu: A tak na chybił trafił robiłam ;) On zawsze pierwszy :roll: ß@$!@ napisał(a):http://i24.tinypic.com/b3v47m.gif no prosze, kolejna świetna mina Gizmo :loveu: P.S. To ta kałuża, co Luka za każdym razem do niej weszła? :evil_lol: Model mój kochany :loveu: Ta sama :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 anetta napisał(a):Jakie masz fajnie warkoczyki :))))))))) Miałam warkoczyki, bo TZtowi podobam się w pofalowanych włosach, a nie ma lepszego efektu jak właśnie warkocze ;) BBeta napisał(a):Warkoczyki w stylu Pokahontaz wymiatają :diabloti: :cool3: :obrazic: :eviltong: Quote
BBeta Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a)::obrazic: :eviltong: Nie obrażaj się, serio mówie :cool3: Quote
Recommended Posts