Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Witam prawie weekendowo :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Już weekendowo! :multi: Hej :loveu:

[quote name='agaciaaa']Cześć Gizmusie :)

Cześć :)

[quote name='Rybka_39']Witaj Gizmowa!
Co tam nowego u was?:cool3:

Welcome! :loveu:
Zaraz napiszę, zaraz... ;) jak mnie z kompa nie wywalą do tej pory... ;)

[quote name='haska_12']Gizmo coraz śliczniejszy sie robisz :loveu:

Ale ładnie napisane... dziękujemy :oops: :loveu:

[quote name='_ChiQuiTa_']a ta gdzie wywiałoo?

Do kompa mnie nie dopuszczają :placz:

[quote name='Pimpek']Dobranoc:sleep2:

Dobry wieczór :)

[quote name='Ola & Dianuśka']Heej ! ;) ;)

Hej Dianuśki :loveu:

Posted

Nadal cierpię na notoryczny brak czasu :placz: Szkoła, psy, lekcje, brat przed kompem, sprzątanie...

Byle do czwartku, brachol wtedy wyjeżdża z Tebel do Francji :loveu: I będzie duzio czasu i duuużo DGM :loveu: :evil_lol:

Gizmo już się odkochał - dziś byliśmy na spacerze z Szarikiem, a on już taki duuuży jest :-o Gizmo przy nim to takie chucherko :)

W szkole jak to w szkole - zaczyna się pod górę... ;)

Dzisiaj TZcik miał imieniny, zrobiłam sernik... :loveu:

Posted

Na rozweselenie, żeby nie było, że tu tylko nagadane - parę Gizmo-Tebelowych fotek :)

Żebraki dwa

Tebel wpatrzona w koszatniczki

Znów na tarasie widokowym ;)

A tak sobie malutka teraz śpinka :loveu: (dodam, że jak tylko Tebel nie ma w domu, Gizmo idealnie mieści się na tym jej malutkim posłaniu - zazdrośnik jeden :evil_lol:)

Posted

Dobry, dobry! :loveu:

[quote name='bonita']Woooow! wygląda jakby robił skoka przez balkon:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
http://i8.tinypic.com/4utm0lw.jpg
Doczłapałam do Was:diabloti:

Cześć Kasiu :)
Dzielna człapnica :evil_lol:

[quote name='agaciaaa']Cześć :) fotki :loveu:

http://i8.tinypic.com/4utm0lw.jpg wygląda jakby miał zamiar skoczyć :cool3:

Fajnie wyglądają dwa żebraczki, takie wpatrzone :evil_lol: i śpiąca Tebel słodka :loveu:

Dobranoc :bye:

Jeszcze nie zebrał nigdy w sobie tyle odwagi, żeby skoczyć :) On się po prostu tak opiera :loveu:

A wiesz jak Tobie wtedy przełknąć choć jeden kęs, gdy widzisz dwa ślepia spoglądające na Twoją kanapkę i słyszysz dźwięk śliny kapiącej na podłogę? :evil_lol:

[quote name='Pianka']On zaraz wypadnie przez balkon, a ty zamiast ratować go to robisz mu fotki. Niedobra pańcia:mad:

A Ty ciągle mi wypominasz, że ja niedobra jestem... Już dawno TOZ powinien mi do drzwi pukać :evil_lol:

[quote name='evaxon']http://i8.tinypic.com/4utm0lw.jpg
:lol: jeszcze troche i mala tez bedzie tak jak Gizmol sie wychylac:evil_lol:

Nie no, myślę, że taka duzia nie będzie :roll:

[quote name='Eriu']Dziewczyny, to jest pozycja na Małysza :D.
Mała super śpi, uwielbiam u szczeniorów te ich brzuszki łyse i łaciate :D

Hehe, dokładnie - święte słowa :lol:

Szczeniorki ogólnie są super :loveu: Wczoraj musiałam z małą spacerować o 1:00 w nocy :roll:

A dzisiaj kolejny słoneczny dzień :loveu: Zaraz biorę się za sprzątanie koszatniczkom, a potem ruszamy z Gizmatym na długi spacer :)

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Tylko czemu mała bierze z niego przykład, jeśli chodzi o złe nawyki... :shake: :evil_lol:

Tka to już z psami jest :shake:
Pies sąsiadki mojej kumpeli nauczył jej psa mnóstwo rzeczy, np. ganiać kury :shake:
Ale pies mojej kumpeli gania kury tylko jak tamten drugi przychodzi :shake:
A i śliczne zdjęcia :loveu:
Nie wyskoczył ?:-o

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Jeszcze nie zebrał nigdy w sobie tyle odwagi, żeby skoczyć :) On się po prostu tak opiera :loveu:

A wiesz jak Tobie wtedy przełknąć choć jeden kęs, gdy widzisz dwa ślepia spoglądające na Twoją kanapkę i słyszysz dźwięk śliny kapiącej na podłogę? :evil_lol:

Uważaj, bo kiedyś nabierze odwagi i tyle go będziesz widziała :evil_lol:

Wyobrażam sobie :evil_lol: one to robią specjalnie, żebyś w końcu poczuła wyrzuty sumienia, że im nie dajesz :diabloti:

a w ogóle to cześć :loveu:

Posted

[quote name='Pimpek']Tka to już z psami jest :shake:
Pies sąsiadki mojej kumpeli nauczył jej psa mnóstwo rzeczy, np. ganiać kury :shake:
Ale pies mojej kumpeli gania kury tylko jak tamten drugi przychodzi :shake:
A i śliczne zdjęcia :loveu:
Nie wyskoczył ?:-o

Już pisałam - to jest pies niewysokowy :evil_lol:

[quote name='Tina.Sara']Nieeeeeee, skąd :eviltong: te nowe też siupej :loveu:

Masz szczęście :evil_lol:
Dziękuję :loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='basia2202']SŁONECZNE WITANKOOOO!! :loveu:

Są już pierwsze foty maluszków!! :multi:
Zapraszamy!! :loveu:

Byłyśmy tu :cool3:
ja i Zuzola :evil_lol:

Witaj Basiu :)
I oby słoneczne jak najdłużej :loveu:

Fotki maluszków widziałam :loveu:

[quote name='agaciaaa']Uważaj, bo kiedyś nabierze odwagi i tyle go będziesz widziała :evil_lol:

Wyobrażam sobie :evil_lol: one to robią specjalnie, żebyś w końcu poczuła wyrzuty sumienia, że im nie dajesz :diabloti:

a w ogóle to cześć :loveu:

Heeeej :loveu:

Nie no, już 7 lat minęło i się nie odważył... ale kto to wie, co jeszcze może sie przydarzyć :cool3: Raz tylko spadł przez nieuwagę, ale nic się nie stało :roll:

Taaa... dbają o moją linię :evil_lol:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Heeej...co słychowac ??Gizmus super wyglada przez przesczten balkon :) mnie to az dreszcz przeszedl ze moglby wypasc brrr.... Ty umiesz sernik piec?? no no :) ja tam nie umiem hehe xD

Cześć Tinkowa :loveu:
Co to znaczy przesczten? :lol:

No wiesz... według przepisu umiem :evil_lol:

[quote name='Julix']Hehe fajne to na tarasie :) :cool3: Tebel slodka :loveu:

Witaj :) Po innych galeriach się włóczysz, a do swojej nie zaglądniesz? :mad: :razz:

Dziękujemy :loveu:

TZ dzisiaj bawi się ze znajomymi w górach, a ja się nudzę :mdleje:Zrobiłam dziś generalne sprzątanie klatki koszatniczek(biegają sobie ;) )i byliśmy z Gizmo na długaśnym spacerze na lotnisko (fotki są ;) ) :) Zaraz wybieram się z Tebel na spacer, bo się franca obudziła i pewnie zaraz się zesika :roll:

I się sama załatwiłam, bo nie zakręciłam kaloryfera na noc i teraz boli mnie gardło :placz:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Heeeej :loveu:

Nie no, już 7 lat minęło i się nie odważył... ale kto to wie, co jeszcze może sie przydarzyć :cool3: Raz tylko spadł przez nieuwagę, ale nic się nie stało :roll:

Taaa... dbają o moją linię :evil_lol:

Może jak spadł kiedyś, to sie wystraszył :razz: i teraz sie bardziej pilnuje :cool3:

Widzisz, powinnaś być im wdzięczna :evil_lol:

Będą fotki :multi: czekam! :loveu:

Posted

[quote name='Tina.Sara']Gratulacje :eviltong:

I się jeszcze śmieje z cudzego nieszczęścia... :watpliwy:

[quote name='agaciaaa']Może jak spadł kiedyś, to sie wystraszył :razz: i teraz sie bardziej pilnuje :cool3:

Widzisz, powinnaś być im wdzięczna :evil_lol:

Będą fotki :multi: czekam! :loveu:

Będą, będą :) Nie chce mi się ich ściągać i zmniejszać ;)

[quote name='BBeta']http://i8.tinypic.com/4utm0lw.jpg

Małysz :diabloti: Przysunęłabyś mu tą ławke troche bliżej :diabloti:

Za półką są pajęczyny, kurz, robale, pająki... br!... Niech zostanie tam gdzie jest :cool3: