wtatara Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 poszukam coś dla bazarek dla niego.....ale troszkę póżniej. Teraz zapraszam na bazarek dla sunie ze szczeniakmi Quote
mikoada Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 [quote name='zachary']Kaja555, w postach powyżej kilka ciotek zdeklarowało już parę stówek i ja też na leczenie psiuńka.Cudem ma być znalezienie dt.....[/QUOTE] No i właśnie cały czas szukamy, mamy również do uratowania ponad 20 psów z Pszczyny, i niespełna tydzień czasu na to wszystko... Quote
mikoada Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Zrobiłam takie robocze zestawienie deklarowanych wpłat, chyba się przyda w planowaniu dalszej przyszłości Farcika bo faktycznie nie ma już na co czekać... [U][B]Deklaracje jednorazowe:[/B][/U] Anula - 100 zł zachary - coś :) ilon_n - coś :) Asencja - 200 zł TERESA BORCZ - coś :) [B]Razem 300 zł + coś :) [/B]Jeżeli kogoś pominęłam lub nie wysłałam nr konta bardzo proszę o informację :) Quote
mamamuminka Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Zapraszam na bazarek dla Farcika [URL]http://www.dogomania.pl/threads/190024-Piękna-kreacja-na-wesele-na-leczenie-Farta-do-2-VIII-2010-do-godz.22[/URL] Quote
Klaudus__ Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 [I]Dziękuję za piękny bazarek!! Bardzo proszę o pomoc dla Farcika. Wygląda koszmarnie... Może uda się Go umieścić na miejscu Tinki - która nie doczekała wydostania... Jednak pieniążki są potrzebne. Na dzień dzisiejszy Fart dostaje leki P.bólowe P.zapalne. Wstępnie jest umówiony do weta.[/I] Quote
Avilia Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Obyś psiaku wyzdrowiał i nie wyjechał do Mysłowic! Klaudia ogłaszać go? Quote
psiakiGabi Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Nie moge za wiele pomoc ale chociaz podniose biedaka :( Quote
Anula Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Czy moje pieniążki dotarły.Farciku już chyba tydzień mija a ty jeszcze nie u weta. Quote
TERESA BORCZ Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 dzieczyny kochane, pędem jutro do dr. Olender, pieniadzę są i będą, miejsce po Tince też. szkoda się spóżnić znowu!!!! najlepiej zdiagnozuje ta nasza nadzieja w Tychach. Quote
Figu Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Nie jestem w temacie, gdzie jest to miejsce po Tince? Bo jakby co to niedługo zwalnia się miejsce Dorci u Megii w Serocku. Jeśli by tam trafił, to mogę wozić go na wizyty do któregoś ze speców w Wawie. Quote
ilon_n Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 co dobrego słychać u Farcika?? był już zabieg? Quote
Anula Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Ogromna cisza na tym wątku,czyżby Farcik wywieziony do Mysłowic. Quote
Klaudus__ Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 [I]Fart nie pojechał do mysłowic. Wpłaty,które na Niego dotarły - są wyszczególnione w pierwszym poście i bardzo za nie dziękuję. W tym tygodniu chcę zrobić Fartowi pełną diagnostykę, jednak jestem bez samochodu. Ale coś pokombinujemy. Aktualnie dostaje leki przeciw bólowe i przeciw zapalne. Bardzo boli Go przy dotykaniu kręgosłup, łapka i ucho. Każdy grosik jest dla Niego na wagę złota. Bardzo proszę o wsparcie. A tak się uśmiecha: [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images8.fotosik.pl/409/6bbd162c77c04ae6med.jpg[/IMG][/URL][/I] Quote
Klaudus__ Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 [I]Byliśmy wczoraj z Fartem u weta. Poza tym,że waży 12 kg :o To niewiele się dowiedzieliśmy... Nie było lekarza od 'połamańców' ;) Dlatego jesteśmy umówieni na wtorek (wstępnie - potwierdzamy w poniedziałek) Napewno była złamana miednica. Występuje bolesność na kręgosłupie i bolą uszy, chociaż z tego co Pani doktor mówiła to nic się tam złego nie dzieje. Został odrobaczony. Ma mieć zdecydowanie ograniczony ruch.[/I] Quote
Klaudus__ Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 [I]Fart jest u mnie. Przecieżnie mógł tam zostać...[/I] Quote
Recommended Posts