Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiem,wiem można edytować ale nie mam czasu-słuchajcie ponieważ czasem nie mam jak zajrzeć na dogo to podaję wszystkim zainteresowanym w tej czy innej sprawie mój nr tel. i proszę o sms'a -treści np -zajrzyj na ten czy inny wątek czy takie tam.OK?
604438803
teraz zrobiłam edit bo trąba zapomniałam podać nr tel.:shake:

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asencja napisał(a):
Przelew poszedł

Bardzo dziękujemy za pomoc :) nie znacie kogoś ze śląska kto przyjąłby naszego Farcika na DT, żeby można go było jak najszybciej zacząć leczyć??

Posted

Jestem na zaproszenie, ale finanse stan -0.Szkoda psiaczka.Jeżeli będziecie robić bazarek, to mam parę obrazków - olejnych na blejtramie- może byliby chętni.Przeważnie kwiaty. Jeżeli chcecie to prześlę zdjęcia.

Posted

zofia napisał(a):
Jestem na zaproszenie, ale finanse stan -0.Szkoda psiaczka.Jeżeli będziecie robić bazarek, to mam parę obrazków - olejnych na blejtramie- może byliby chętni.Przeważnie kwiaty. Jeżeli chcecie to prześlę zdjęcia.

mamy prosbe -moze zrobiłabys bazarek- czas nam ucieka bardzo

Posted

bico napisał(a):
czy ta wywózka wszystkich psiaków do Mysłowic to pewnie i nieodwołalne?
sporo jest wątków bidaków z Pszczyny, za to czasu jest tak mało, że nie wiem czy zdążymy przed wywózką:(
a z tych Mysłowic, to już raczej psiaka się nie wydobędzie?
czemu ma się wywozić psy z Pszczyny do Mysłowic?

one tam pewnie przepadną, pewnie na tych wątkach je widzimy po raz ostatni...serce pęka dosłownie...one jeszcze nic nie przeczuwają:(:(:(

podrzucam jeszcze raz swoje pytania, bo może umknęły...

Posted

Odpowiem na tyle ile umiem resztę może dopowie Klaudus_. 2 sierpnia na pewno zostaną wywiezione psy, nie wiem czy wszystkie czy tylko te największe. Jeżeli chodzi o Mysłowice to my nie mamy już tam żadnego dostępu :( a psy wywozi się tam ponieważ w Punkcie w Pszczynie brakuje miejsc, niestety przez okres wakacyjny w zastraszającym tempie przybywa bezdomnych psiaków a adopcje prawie stoją w miejscu :(

Posted

to psiaki, których wątki widzę, nie są takie duże...są małe i średnie...tak mi się wydaje...

Jezu...to się nie uda...one 2 sierpnia przepadną:flaming:

Posted

mikoada napisał(a):
Jest sporo takich większych chociażby Borys, Klara, Czips, Rudolf, Czaki i kilka innych :(

wiem, że są i większe, spore psiaki, ale ja już tego nie jestem w stanie ogarnąć:( widziałam te mniejsze i średnie tylko:(

Posted

[quote name='ilon_n']Jestem u Farcika.

...

Proszę o dane do przelewu, wpłacę grosik na zabiegi.
Czy wiadomo ile mniej więcej urządzi wizyta i wstępne zabiegi??

przypominam się z prośbą o numer konta do przelewu .. bo może umknęło ..