Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem na zaproszenie Klaudski_

Oby nie skończyło się jak z "moim" Pepkiem! :-(
Też czekał w schronie na pomoc i teraz nie ma łapy! :-(

A Farcik na jednym zdjęciu tak podwija tylną łapkę..... :shake:

Posted

Nie mogę dać dt ale wspomogę finansowo-100 zł tylko proszę o pełne dane do przelewu na pw.Jutro pójdzie przelew.Farcika koniecznie trzeba zawieść do weta-dziewczyny przecież on nie może tak cierpieć-pomóżmy mu-bardzo proszę.

Posted

Jakby to ode mnie zależało to już dawno byłby u weta, jednak za wyciągnięcie psa trzeba płacić, za weta trzeba płacić, dt wogóle nie ma.
Ja już mam takie rachunki w lecznicy,że szok.
I teoretycznie mogłabym Go do mojego (o ogromnym sercu) weta zabrać, jednak w tej lecznicy nie rtg.
A poza tym to mój wet jakimś suuuuper ortopedą to nie jest...
A tu trzeba specjalisty...
Tu chodzi tylko o kasę...

Posted

A czy z Pszczyny mógł by go ktoś podrzucić do Tychów na wizytę do weterynarza? Jutro mogę podskoczyć do mojej wetki pani Olender, całe 12 lat leczę tam swoje zwierza więc może dało by się na krechę zdiagnozować albo coś ze zniżką do tego, pamiętam że jak byłam młodsza to kociaki na dt odrobaczała mi za darmo i badała...może się uda?
Tylko ważne żeby była P. Olender, nie żebym miała złe zdanie o pozostałych członkach załogi Arki, ale do P. Olender mam wielkie zaufanie i co do jej rzeczowości. Tylko tak jak mówię, jutro to dopiero bym się dowiedziała czy dało by radę...
Ta przychodnia jest duża i teraz ma na prawd dobre wyposażenie :)

Posted

Myślę, że nie ma co go wieźć do zwykłego weta.Trzeba od razu do ortopedy.Niedawno ciotki uratowały psa z bardziej wywiniętą łapką, ale czas goni...Anula już zaoferowała kasę, ja też dorzucę i do rtg i do specjalisty i co jeszcze trzeba będzie, tylko niech ktoś tę przerażoną bidulę zawiezie do specjalisty, plisss.Na hotelik przeznaczę złotą i srebrną bizuterię i inne rzeczy jak znajdzie się cioteczka chętna do zrobienia bazarku, bo ja nie umiem i teraz nie mam nawet mozliwosci się uczyć....

Posted

Bardzo się cieszę, że jesteście i chcecie pomóc :) W tej sytuacji dla psiaka najlepszy byłby DT, hoteliki kosztują sporo pieniędzy a podejrzewam, że równie dużo będzie potrzeba na leczenie...Zgodnie z prośbą zachary, kto mógłby pomóc w zrobieniu bazarku, bardzo prosimy :)

Posted

[quote name='mikoada']Bardzo się cieszę, że jesteście i chcecie pomóc :) W tej sytuacji dla psiaka najlepszy byłby DT, hoteliki kosztują sporo pieniędzy a podejrzewam, że równie dużo będzie potrzeba na leczenie...Zgodnie z prośbą zachary, kto mógłby pomóc w zrobieniu bazarku, bardzo prosimy :)

Chetnie pomogę w zrobieniu bazarka .
Piszcie prosze do mnie na pm kto chce zrobić bazarek to zaraz pomagam..i fotki nawet wkleję i przerobię...
Kto zrobi pierwszą stronę i założy wątek z linkie o psiaku !!!
Mikoada moze TY albo Klaudus pomogę w założeniu pierwszego posty i w bazarku
a zachary może mi fotki na email prześłać, wkleję je po przerobieniu na bazarek ,
potrzebny też jest bezpośredni numer konta na konto psiaka).:lol:
Do dzieła!!!!!!!!!Czekam na odpowiedz!!!!!!!!!!!

Posted

Nie bardzo rozumiem dlaczego mam robić pierwszą stronę a Ty Ick resztę, nie lepiej byłoby żeby jedna osoba zajęła się całością?? Pytam bo nie wiem bazarek do tej pory robiłam dwa razy i mam małe doświadczenie w tej dziedzinie. Ick jeżeli uważasz, że tak będzie lepiej to oczywiście mogę zrobić pierwszą stronę :)

Posted

Najlepiej jak ktoś zrobi bazarek kto zna ten wątek..i psiaka.
Powiedziała,ze pomogę w wklejaniu fotek..
Zaproponowałam takie rozwiazanie, bo sądzę ,że nie znajdziemy teraz w porze
urlopowej kogoś chętnego do robienia bazarków.
Bazarek trwa ok. 7 dni do 10-14 dni...A to dość długo....dla psiaka
Brak czasu!!! Naturalnie możecie poczekać jak się ktoś zglosi.....
To tylko moja propozycja...
Pierwsza strona z watkiem i nr.konta i następne z fotkami fantów i bazarek działa..
i zbieramy dla psiaka. A z Zachary klejnotami to napewno coś szybko uzbieramy :lol:

Posted

Jestem u Farcika.

Ick, chyba nie ma sensu dzielić pracy z bazarkiem na więcej osób -- w pierwszym poście bazarku wystarczy krótkie info o psince, foteczka i cel -- można skopiować z tego wątku, a reszta to posty rozliczeniowe i ofertowe .. :cool3:

Proszę o dane do przelewu, wpłacę grosik na zabiegi.
Czy wiadomo ile mniej więcej urządzi wizyta i wstępne zabiegi??

Posted

Ja nie mówię o dzieleniu bazarka...Tylko pomocy w wklejeniu fotek...jeżeli jest taka potrzeba!
No bo problem jest tu taki : Kto go zrobi???
Nie wazne jest chyba podział pracy...Najwa zniejsze aby jak najszybciej zaczął działać!!!!!!!!!!!

Posted

Dobra nie ma sensu już dyskusja kto zrobi bazarek, ja się tym zajmę. Tylko podpowiedzcie bo nigdy nie wystawiałam rzeczy przekazanych przez inną osobę, czy Zachary prześle mi tylko zdjęcia fantów na bazarek, czy prześle do mnie te fanty i ja sama mam robić zdjęcia??? Powiem szczerze, że wolałabym pierwszą opcję ;)

Posted

Jestem na zaproszenie, ale niestety czas goni, a u mnie finanse słabe. Dopiero coś ewentualnie po 10tym sierpnia, po wypłacie.
Bieda ten maleńki, aż serce ściska patrząc na niego :shake:

Posted

Wiecie co? Myślę, że wakacyjny okres nie jest dobry na bazarek z którego mamy uzyskać dobre pieniądze.Rzeczy są naprawdę wartościowe.Większość ciotek urlopuje.Mam pomysł.Bazarek zrobimy zaraz po wakacjach, a za sierpniowy dt ja pokryję koszty.Tak będzie korzystniej, widzę co się dzieje na bazarkach teraz....Puchy.....

Posted

Kurcze,żeby nie brak dobrego weta to mogłabym go wziąć do mojego przyjaznego stada.Miejsca mam dużo ale niestety do weterynarza muszę jechać 42km w jedną stronę.Wśród moich pokrzywionych psychicznie ale tulących się do siebie i każdego psa babek szybko wracał by do zdrowia.

Posted

czy ta wywózka wszystkich psiaków do Mysłowic to pewnie i nieodwołalne?
sporo jest wątków bidaków z Pszczyny, za to czasu jest tak mało, że nie wiem czy zdążymy przed wywózką:(
a z tych Mysłowic, to już raczej psiaka się nie wydobędzie?
czemu ma się wywozić psy z Pszczyny do Mysłowic?

one tam pewnie przepadną, pewnie na tych wątkach je widzimy po raz ostatni...serce pęka dosłownie...one jeszcze nic nie przeczuwają:(:(:(

Posted

no nie wiem co już robić-słuchajcie bierzcie przynajmniej Farta,dawajcie konto prześle pieniądze bo na tę chwilę mam 200zł,potem będziemy kupczyć na bazarkach,jezuuuu ja nie wytrzymam co jest z tymi ludżmi,że tak za nic mają biedne zwierzaczki ,ciotki do dzieła biercie Farta-udżwignę-zakręcę kołem fortuny-może trochę grosza jeszcze wpadnie na dniach.w takich chwilach chciałabym być bogiem........