Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Teraz juz bardzo powaznie. Zadzwonilam do BeaBono, mialam ogromna przyjemnosc i zaszczyt rozmawiac z Jej Mama Kasia. Niestety, mimo najlepszych checi, obie panie nie widza mozliwosci przyjecia jakiegokolwiek psiaka dopoki chociaz jeden z nich nie pomaszeruje do wlasnego domku. Dziewczyny maja ograniczone warunki lokalowe. Sa przemile, solidne i zawsze gotowe do pomocy. Zapamietajcie ten domek - nie zawiedziecie sie :loveu: KateBono i BeaBono, dziekuje za Wasze gorace serduszka :lol:

Jesli brazowa daje referencje, to na slepo mozna oddac Bone do domku wskazanego przez Like.
Dzieki Brazowej i jeszcze kilku wspanialym osobom mamy nasza ukochana sunie nadmorska Zabe Tosienke:loveu:

Punk oferuje transport - pomyslmy, jak ustawic logistycznie i dama bedzie wkrotce grzala dupencje we wlasnej poscieli :cool3: ;) Jak sie zapatrujecie na te opcje?

I gdzie jest Majqa, dobry duch tego Bonowego watku ? :lol:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nawet dobrze, ze nikogo juz tu nie ma :cool3: Nie dowiecie sie....:eviltong: Jesli jednak wejdziecie za chwile, dwie lub iles tam...........nie uwierzycie we wlasne i Bony szczescie :multi:

Lyknijcie wiec meliske albo koniaczek, usiadzcie wygodnie i posluchajcie :

Przed chwila otrzymalam PW od Punk..................mam dalej pisac? Eeee, zaczekam, czasu sporo..... a i wieczor taki nijaki.....

Posted

[quote name='dusje']

Lyknijcie wiec meliske albo koniaczek, usiadzcie wygodnie i posluchajcie :

Przed chwila otrzymalam PW od Punk..................mam dalej pisac? Eeee, zaczekam, czasu sporo..... a i wieczor taki nijaki.....[/QUOTE]

ta to potrafi dozować emocje....:cool3:

Posted

No juz. Dziewczyny :multi: rewelacja :multi: Mysle, ze Punk nie pogniewa sie, jesli przekopiuje PW......mam sucho w gardle z wrazenia i powiem, ze jesli to szczera prawda, to jestem w szokuuuu

Co do transportu, to tak jak pisałem mógłbym od Warszawy do DT w Słupsku.
-Mogę jechać w weekend (najlepiej sobota) i chciałbym wiedzieć o terminie minimum 2 dni wcześniej.
-Potrzebna byłaby jeszcze jedna osoba do pilnowania psa. Możliwe, że bedzie mogła jechać moja Anka, ale to jest wieczny student wiec nie wiadomo.
-Za transport nie chcę żadnej zapłaty.

Iiiiiiiiii???????? No co Wy na to kochane babki?

Posted

[quote name='lika1771']Cioteczki super wiesci tylko finanse Kasie nie moze sobie pozwolic na darmowy tym.wiec jak bedzie finansowo?[/QUOTE]

No przeciez dla Bony oddamy ostania koszule TZ.Jego zaskorniaki odlozone na piwo i wszystko co tam ma jeszcze :eviltong:

Posted

A dziś ja miałam miły telefonik w sprawie mojej Liśki, której chamy wiejskie zabiły maleńkie 3 dniowe dzieci!!! Lisiątko wychodzi na prostą - dziś sterylka... Dobrze mieć miłe wieści na koniec dnia :)

Posted

[quote name='brazowa1']Tylko-sunia musi byc nieskacząca przez ogrodzenie,kojce nie mają siatki od góry.

A Kasia77 w ogóle wie?[/QUOTE]

Dzwoniłam do niej, wysłałam watek napewno sie odezwie i napisze co i jak i najwazniejsze czy Ja wezmie.Cioteczki poczekamy na Kasie to Ona musi podjac decyzje.

Posted

[quote name='Paulina78']Dzizassss, ja znowu pogubiona:) To Bona ma płatne czy bezpłatne DT u Kasi77, tak? a punk ją tam podwozi, tak?[/QUOTE]
Płatne, wiec nie wiem jak to bedzie...........