Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

figanadrzewna napisał(a):
dziękuję za zaproszenie na wątek. Zapiszę sobie i podumam, tu i ówdzie obiecałam pomóc w październiku. Może wypłata będzie większa i grosik się znajdzie? ;)

Byłoby super! Dziękujemy :)

Posted

Gonia13 napisał(a):
prosze o konto...choć parę grosików wyślę...

Konto wysłane.Bardzo dziękuję!

Ze starych informacji wynikało,że Grosia ma być operowana w piątek lub poniedziałek.Ale mogło się coś zmienić.Trzeba czekać na Budryska-ona do Grosi zagląda.

Posted

Avilia napisał(a):
Konto wysłane.Bardzo dziękuję!

Ze starych informacji wynikało,że Grosia ma być operowana w piątek lub poniedziałek.Ale mogło się coś zmienić.Trzeba czekać na Budryska-ona do Grosi zagląda.

sterylka będzie po podaniu 2 dawki surowicy
wszytsko jest ok, apetyt juz jest malutki, na spacerki chodzi szczęśliwa
oby tak dalej.....

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
sterylka będzie po podaniu 2 dawki surowicy
wszytsko jest ok, apetyt juz jest malutki, na spacerki chodzi szczęśliwa
oby tak dalej.....

Jakie fajne wiadomości. To chyba silniejsza już biedulka. Aż się boję cieszyć żeby nie zapeszyć

Posted

Dziewczyny trzeba zapłacić za leczenie Grosi, Pani doktor i tak poszła Nam na rękę...
Jednak nasze zadłużenie w lecznic sięga zenitu...
Rachunek Grosi, 600 zł za sekcję Bory, ponad 400 za Blue, i jeszcze kilka innych drobniejszych rachunków...
Niestety psiaki które odeszły już nikogo nie interesują,a My nie mamy z czego tego zapłacić...
Musimy do jutra spłacić choć 700 zł za Grosie.

Posted

[quote name='Klaudus__']Dziewczyny trzeba zapłacić za leczenie Grosi, Pani doktor i tak poszła Nam na rękę...
Jednak nasze zadłużenie w lecznic sięga zenitu...
Rachunek Grosi, 600 zł za sekcję Bory, ponad 400 za Blue, i jeszcze kilka innych drobniejszych rachunków...
Niestety psiaki które odeszły już nikogo nie interesują,a My nie mamy z czego tego zapłacić...
Musimy do jutra spłacić choć 700 zł za Grosie.

O matko... skąd wziąć 700 zł? :(

Posted

Już mówię ile mamy pieniążków.

Ja na swoim koncie mam 256zł na Grosię.
Kopciuszek która też zbierała deklaracje ma na swoim koncie 356zł-ale tu jest problem,ponieważ Kopciuszek ma coś z bankiem i nie może mi tych pieniążków przelać,czeka na jakieś tam świstki.Jak się pojawi na wątku pewnie wszystko wytłumaczy.

Podliczając razem,mamy: 612zł

Chciałabym dzisiaj opłacić za tę kwotę lecznicę,no ale znów problem.Nie mam skąd założyć tych 356zł do czasu aż Kopciuszek upora się z bankiem.
Mam nietypową prośbę-czy któraś z Was dysponowała by taką gotówką (356zł) aby założyć za rachunek do czasu otrzymania pieniążków od Kopciuszka?Sprawa pilna,trzeba już coś zapłacić...