Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Paulina-co mnie ujęło w Lusi?
nie potrafię powiedzieć!wszystko!a przed ewszystkim to piękne, poważne, ufne spojrzenie chociaż faktycznie, Twoja wspaniała Mama miała rację-ona nie jest nachalna, ma w sobie taka dumę i rezerwę i delikatność,jest grzeczna, ale wydaje mi się,że gdzieś tam tam głęęboko tkwi taki diabełek i fajnie byłoby, gdyby zaczęła brykać:)jest troszkę za poważna, ale co tu gadać- zycie ją nie rozpieszczało, z kim i czym sie miała bawić?moja Drakusia po jakimś czasie pokapowała, do czego służą te różne rzeczy, które jej rzucałam...nie umiała się bawić i przyp[ominała starą, zrezygnowana kocią kobietę po przejsciach...a Lusie ciezko tak w kilku słowach podsumować...ale jak się ożywiła, jak była z Tofikiem i Jeżynką:):);)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
z Lusią na początku było gorzej,bo karmiłam ją z ręki,a Ty byś tak chciała:crazyeye::eviltong:
Wystarczy ze pokroisz mi wszystko na male kawaleczki:evil_lol:

Posted

kasiacz napisał(a):
Paulina-co mnie ujęło w Lusi?
nie potrafię powiedzieć!wszystko!a przed ewszystkim to piękne, poważne, ufne spojrzenie chociaż faktycznie, Twoja wspaniała Mama miała rację-ona nie jest nachalna, ma w sobie taka dumę i rezerwę i delikatność,jest grzeczna, ale wydaje mi się,że gdzieś tam tam głęęboko tkwi taki diabełek i fajnie byłoby, gdyby zaczęła brykać:)jest troszkę za poważna, ale co tu gadać- zycie ją nie rozpieszczało, z kim i czym sie miała bawić?moja Drakusia po jakimś czasie pokapowała, do czego służą te różne rzeczy, które jej rzucałam...nie umiała się bawić i przyp[ominała starą, zrezygnowana kocią kobietę po przejsciach...a Lusie ciezko tak w kilku słowach podsumować...ale jak się ożywiła, jak była z Tofikiem i Jeżynką:):);)

Jak ma ochotę i się bawi,to bryka! A Jeżynka tak się z nią zaprzyjaźniła,że chodzi z nią na spacery (z Tofikiem też):)

Posted

kasiacz napisał(a):
Paulina-bardzo chciałabym zobaczyć Drakusię i Lusię w akcji, jak się bawia i sa u siebie i najzwyczajniej w świecie szczęśliwe!!:););)

zobaczysz,że tak będzie!! Trzeba trochę popracować.. i Lusia i Drakusia będą świetnymi kompanami do zabawy:):)

i nie mogę się doczekać następnej niedzieli!

Posted

mam nadzieję,że sie polubią!!!!i będą szaleć jak wariatki:)a do nast. niedzieli już tuż tuż....;)ja z góry przepraszam,ale będę nieobecna jutro -Rodzinka przyjeżdza!!!dobrej nocy Wszystkim !

Posted

[quote name='kasiacz']mam nadzieję,że sie polubią!!!!i będą szaleć jak wariatki:)a do nast. niedzieli już tuż tuż....;)ja z góry przepraszam,ale będę nieobecna jutro -Rodzinka przyjeżdza!!!dobrej nocy Wszystkim !

na wzajem i niech Ci się przyśni Lusia:loveu:

Posted

Kapsel napisał(a):
Kinguś, kiedy Lusia jedzie do swojego domku?:razz::multi::multi::multi:

W październiki,w tym miesiącu Pani Kasia bardzo długo pracuje i Lusia byłaby sama,a październiku będą miały dla siebie więcej czasu..:)