kasiacz Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Paulina-co mnie ujęło w Lusi? nie potrafię powiedzieć!wszystko!a przed ewszystkim to piękne, poważne, ufne spojrzenie chociaż faktycznie, Twoja wspaniała Mama miała rację-ona nie jest nachalna, ma w sobie taka dumę i rezerwę i delikatność,jest grzeczna, ale wydaje mi się,że gdzieś tam tam głęęboko tkwi taki diabełek i fajnie byłoby, gdyby zaczęła brykać:)jest troszkę za poważna, ale co tu gadać- zycie ją nie rozpieszczało, z kim i czym sie miała bawić?moja Drakusia po jakimś czasie pokapowała, do czego służą te różne rzeczy, które jej rzucałam...nie umiała się bawić i przyp[ominała starą, zrezygnowana kocią kobietę po przejsciach...a Lusie ciezko tak w kilku słowach podsumować...ale jak się ożywiła, jak była z Tofikiem i Jeżynką:):);) Quote
wasabi81 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 kinga_kinga7 napisał(a):z Lusią na początku było gorzej,bo karmiłam ją z ręki,a Ty byś tak chciała:crazyeye::eviltong: Wystarczy ze pokroisz mi wszystko na male kawaleczki:evil_lol: Quote
kinga_kinga7 Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 kasiacz napisał(a):Paulina-co mnie ujęło w Lusi? nie potrafię powiedzieć!wszystko!a przed ewszystkim to piękne, poważne, ufne spojrzenie chociaż faktycznie, Twoja wspaniała Mama miała rację-ona nie jest nachalna, ma w sobie taka dumę i rezerwę i delikatność,jest grzeczna, ale wydaje mi się,że gdzieś tam tam głęęboko tkwi taki diabełek i fajnie byłoby, gdyby zaczęła brykać:)jest troszkę za poważna, ale co tu gadać- zycie ją nie rozpieszczało, z kim i czym sie miała bawić?moja Drakusia po jakimś czasie pokapowała, do czego służą te różne rzeczy, które jej rzucałam...nie umiała się bawić i przyp[ominała starą, zrezygnowana kocią kobietę po przejsciach...a Lusie ciezko tak w kilku słowach podsumować...ale jak się ożywiła, jak była z Tofikiem i Jeżynką:):);) Jak ma ochotę i się bawi,to bryka! A Jeżynka tak się z nią zaprzyjaźniła,że chodzi z nią na spacery (z Tofikiem też):) Quote
kinga_kinga7 Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 [quote name='wasabi81']Wystarczy ze pokroisz mi wszystko na male kawaleczki:evil_lol: Wasabi masz to jak w banku!!!!! Quote
kasiacz Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Paulina-bardzo chciałabym zobaczyć Drakusię i Lusię w akcji, jak się bawia i sa u siebie i najzwyczajniej w świecie szczęśliwe!!:););) Quote
kinga_kinga7 Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 kasiacz napisał(a):Paulina-bardzo chciałabym zobaczyć Drakusię i Lusię w akcji, jak się bawia i sa u siebie i najzwyczajniej w świecie szczęśliwe!!:););) zobaczysz,że tak będzie!! Trzeba trochę popracować.. i Lusia i Drakusia będą świetnymi kompanami do zabawy:):) i nie mogę się doczekać następnej niedzieli! Quote
jostel5 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 kinga_kinga7 napisał(a): i nie mogę się doczekać następnej niedzieli! Ja też!:) Będzie dobrze!:lol: Quote
kasiacz Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 mam nadzieję,że sie polubią!!!!i będą szaleć jak wariatki:)a do nast. niedzieli już tuż tuż....;)ja z góry przepraszam,ale będę nieobecna jutro -Rodzinka przyjeżdza!!!dobrej nocy Wszystkim ! Quote
kinga_kinga7 Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 [quote name='kasiacz']mam nadzieję,że sie polubią!!!!i będą szaleć jak wariatki:)a do nast. niedzieli już tuż tuż....;)ja z góry przepraszam,ale będę nieobecna jutro -Rodzinka przyjeżdza!!!dobrej nocy Wszystkim ! na wzajem i niech Ci się przyśni Lusia:loveu: Quote
wasabi81 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='kinga_kinga7']na wzajem i niech Ci się przyśni Lusia:loveu: Ja rowniez zycze wszystkim kolorowych i wspanialych snow (o Lusi) Dobranoc:-) Quote
kinga_kinga7 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Witamy Was:) My już dawno po spacerku i po śniadanku,ale nie było jakoś czasu napisać..:oops: Wieczorem wstawię zdjęcia,niestety dalej takie duże,ale Lusia nawet na dużych wygląda pięknie!! Quote
Kapsel Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Kinguś, kiedy Lusia jedzie do swojego domku?:razz::multi::multi::multi: Quote
kinga_kinga7 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Kapsel napisał(a):Kinguś, kiedy Lusia jedzie do swojego domku?:razz::multi::multi::multi: W październiki,w tym miesiącu Pani Kasia bardzo długo pracuje i Lusia byłaby sama,a październiku będą miały dla siebie więcej czasu..:) Quote
kinga_kinga7 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 zdjęcie z Jeżynką i..wgrywam filmik z zabawy piłeczką:) małe zdjęcie:crazyeye::crazyeye:A jak ja to zrobiłam? Quote
jostel5 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Kinguś,zdjęcie ma normalny rozmiar!:) A duecik-słodki! :) Quote
kinga_kinga7 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=DKvF_cQc5lg Quote
wasabi81 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Kinga, a ten filmik na watek wstawialas?? http://www.youtube.com/watch?v=-h4cytR90mA&feature=channel Jezeli tak to jakos przeoczylam... Jejku, jaka Lusia jest sliczna:loveu: Ona z dnia na dziej jest coraz piekniejsza!!:loveu: Quote
kinga_kinga7 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Kinga, a ten filmik na watek wstawialas?? [URL]http://www.youtube.com/watch?v=-h4cytR90mA&feature=channenie..nie wstawiłam,dzięki:loveu: Quote
wasabi81 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Fotka z jezynka tez jest boska!!:-) Quote
jostel5 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='kinga_kinga7']http://www.youtube.com/watch?v=DKvF_cQc5lg Mała jest prześliczna,wzruszająca ,zabawna,SŁODKA suczynka!:) Quote
wasabi81 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 jostel5 napisał(a):Mała jest prześliczna,wzruszająca ,zabawna,SŁODKA suczynka!:) No i te wspaniale radarki;-) Kocham 25-30sek. tego filmiku. Co za wzruszajace spojrzenie:loveu: Quote
Sayrel Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Bardzo prosze zajrzyjcie na watek Maszy i pomozcie cokolwiek... Brakuje nam tylko 150zl do hotelu, a jak laska wroci do schronu to po niej.... Quote
kinga_kinga7 Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 Lusia była na spacerku,zrobiła boba:) Teraz jest na dworze.. Quote
nika28 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Dawno tu nie zaglądałam, a Luśka wciąż bez domu... Gdzie dom dla ślicznej panienki ? :loveu: Quote
Recommended Posts