Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

dzisiaj otrzymałyśmy zaproszenie od p.Kasi,chce żebyśmy zobaczyły jakie warunki może zaoferować(wizyta przedadopcyjna) i chciałaby,żeby Lusia też obwąchała swój przyszły domek.Oczywiście zaproszenie przyjęte:)

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
dzisiaj otrzymałyśmy zaproszenie od p.Kasi,chce żebyśmy zobaczyły jakie warunki może zaoferować(wizyta przedadopcyjna) i chciałaby,żeby Lusia też obwąchała swój przyszły domek.Oczywiście zaproszenie przyjęte:)

Super!!! Wzorowa adopcja!! Mam nadzieje ze Lusi sie przyszly domek spodoba:-)

Posted

jostel5 napisał(a):
Wasabi,a mogę Ci zadać pytanie? Mogę,dziękuję:)
A czy Ty w tym dalekim świecie dorobiłaś się już psiaka?

No, niestety sie nie dorobilam:-( :-( Przynajmniej nie wlasnego... Mamy jednak psa rodzinnego :-). Nazywa sie Spike i mieszka z rodzicami. Jest wielkosci (i wygladu) Labradora i ma 9 lat...

Posted

elmira napisał(a):
Nie płakusiaj:) :calus: W końcu coś Ci załatwimy:);) Możesz na nas liczyć.

Dziekuje dziewczyny:oops: Wiem ze na was mozna liczyc!!! Marzy mi sie ze niedlugo (bo ile mam czekac:shake:) uda mi sie przekonac mojego TZ....

Posted

elmira napisał(a):
Wasabi, ja tak żartobliwie. Przecież wiadomo, że decyzja o przyjęciu zwierzęcia to nie tak, hop-siup.

Ty piszesz zartobliwie... a ja pisze na serio:evil_lol: Ja juz od paru lat marze o tym aby jakas slodka sunia zamieszkala z nami... ale najpierw chcialam skonczyc studia i zobaczyc co bedzie dalej (ewentualna przeprowadzka itd.) Teraz pracuje, wiem jak wyglada nasze codzienne zycie i mysle ze dalibysmy rade zapewnic pieskowi kochajacy dom...

Posted

Przepraszam za wścibstwo,ale...Twój Tz niekoniecznie lubi psiaka w domu...? Czy może nigdy nie miał i nie wie,że z psiakiem jest fajnie...? :) My,jakby co,go przekonamy...;)

Posted

jostel5 napisał(a):
Przepraszam za wścibstwo,ale...Twój Tz niekoniecznie lubi psiaka w domu...? Czy może nigdy nie miał i nie wie,że z psiakiem jest fajnie...? :) My,jakby co,go przekonamy...;)

Dziwne jest wlasnie to, ze moj TZ lubi psiaki... on sie jednak boi ze to za duzy obowiazek i ze nie damy rady:-( No i marza mu sie podroze, teraz kiedy oboje zarabiamy...
Zobaczymy, moze z czasem zmieni zdanie...

Kinga, dzisiejsze fotki sa super!!!:loveu: Skad ja znam ta zabaweczke??;-)