Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lusia przybyła do schroniska jesienią 2009 r. jako 7- miesięczny szczeniak z połamaną łapką w kilku miejscach. Groziła jej amputacja. Jednak fachowa opieka weterynarza z Białej Podlaskiej postawiła ją na nogi, choć utyka na nią. W schronisku przebywała w boksie z 3 suniami, które ją zdominowały.Jest psiakiem o dużym potencjale uwielbia zabawy z psami ( choć wie, że nigdy nie będzie przewodniczącą) , dobrze dogaduje się z kotami. Obecnie przebywa w dt u mnie, ale chciałaby jak najszybciej mieć swój stały domek. Ona naprawdę wie, gdzie powinna stać w szeregu z innymi domownikami. Jest tak łagodnym psem, że jak dostaje jakąś przekąskę z ręki to mam wrażenie, że mnie liże:) Lusia posiada książeczkę zdrowia,jest odrobaczona i odpchlona,zaszczepiona przeciwko wściekliźnie i już wysterylizowana
Zero agresji i tęsknota za stałym domkiem. Pomóżmy jej go znaleźć!!!

W schronisku
27xh1s2.jpg
A tu u mnie
2iiiwyt.jpg
2jg5942.jpg
24689ht.jpg

Kontakt w sprawie adopcji LUSI-609118027 lub e-mail [email protected]

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jestem!!!:multi:
Ohhh, widze ze sa inne zdjecia niz na glownym watku!! To trzecie jest cudowne!!!:loveu::loveu: Super sie nadaje do ogloszenia!! Domki beda sie ustawiac w kolejce... a te uszka sa niesamowite!!:loveu:

Posted

dzisiaj Lusia na mój widok rano tak merdała pędzlem ( ogonem), że zaczęła stukać, podeszła sama do miski i poczęstowała się karmą, poczuła się tak pewnie, że pogoniła naszego kota.Zobaczymy jak będzie z jedzonkiem później?

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
dzisiaj Lusia na mój widok rano tak merdała pędzlem ( ogonem), że zaczęła stukać, podeszła sama do miski i poczęstowała się karmą, poczuła się tak pewnie, że pogoniła naszego kota.Zobaczymy jak będzie z jedzonkiem później?

Swietnie!!! Widac ze malutka Lusia sie rozkreca:-)

Posted

Patrzę na zdjęcia Lusi i nie mogę się nadziwić! Malizna wygląda na nich jak potężny,uszasty ON-ek ,a przecież jest z niej szczypiorek!:)
Kinguś,ile ona może ważyć?
Może sfotografuj ją przy ludziu,wtedy będzie dokładniej wiadomo,jak jest duża...

Posted

[quote name='jostel5']Patrzę na zdjęcia Lusi i nie mogę się nadziwić! Malizna wygląda na nich jak potężny,uszasty ON-ek ,a przecież jest z niej szczypiorek!:)
Kinguś,ile ona może ważyć?
Może sfotografuj ją przy ludziu,wtedy będzie dokładniej wiadomo,jak jest duża...

waży ok 10 kg może więcej,na taki wiek określił weterynarz,ponieważ był u nas w domu,bo nie chcieliśmy jej stresować,ale jak się oswoi to ją zważę.
A teraz zdjęcia kanapowca:)

Tu była próba wejścia:)

i z ostatniej chwili,drzemka:)

Posted

I kto by pomyślał! Trzy dni temu siedziało toto w kojcu,świata Bożego nie oglądając,a teraz kanapa!:) I skąd taka psiutka wie,do czego służy kanapa...? Nieprawdopodobne!:)

Posted

jostel5 napisał(a):
I kto by pomyślał! Trzy dni temu siedziało toto w kojcu,świata Bożego nie oglądając,a teraz kanapa!:) I skąd taka psiutka wie,do czego służy kanapa...? Nieprawdopodobne!:)

też niesądziliśmy,że tak będzie w domku! chcieliśmy sprawdzić jej reakcję,jak będzie:) Na podwórku robiła kope 2 x w tym samym miejscu..chyba jest czyścioch!

Posted

Wchodzenie na kanape i drzemka najbardziej mi sie podobaja:loveu:
Ona jest strasznie slodka!!! W jeden dzien ze schroniskowego pieska zrobil sie prawdziwy kanapowiec;-)

Kinga, prosze wstawiaj tylko po 5 zdjec do jednego postu (tyle tylko wolno)

Posted

jostel5 napisał(a):
No,nie znamy w szczególe ...:oops: Ale się staramy!:evil_lol:

Chyba mnie zle nie zrozumialas??:oops:
Nie chodzilo mi o to, ze ja znam je lepiej niz ty (bo wolno 5 a nie 4 fotki do jednego postu wstawiac). Ja sie tylko smialam z tego, ze my obie tak blyskawicznie zareagowalysmy i w tej samej minucie ostrzegalysmy Kinge.:-)

Posted

wasabi81 napisał(a):
Chyba mnie zle nie zrozumialas??:oops:
Nie chodzilo mi o to, ze ja znam je lepiej niz ty (bo wolno 5 a nie 4 fotki do jednego postu wstawiac). Ja sie tylko smialam z tego, ze my obie tak blyskawicznie zareagowalysmy i w tej samej minucie ostrzegalysmy Kinge.:-)

to już będę wstawiać tylko 5 zdjęć!

Posted

[quote name='wasabi81']Chyba mnie zle nie zrozumialas??:oops:

Wasabi81,Kochana moja! Bardzo dobrze Cię zrozumiałam-mnie też to rozśmieszyło! :)
Nie należę do osób,które się obrażają i nie jestem NA NIC przeczulona-chwała Bogu!:)
Cieszę się ,że odwiedzasz nasze bialskie wątki i nawet u nas pisujesz...!:)

Posted

[quote name='jostel5']Wasabi81,Kochana moja! Bardzo dobrze Cię zrozumiałam-mnie też to rozśmieszyło! :)
Nie należę do osób,które się obrażają i nie jestem NA NIC przeczulona-chwała Bogu!:)
Cieszę się ,że odwiedzasz nasze bialskie wątki i nawet u nas pisujesz...!:)
Uffff, no to dobrze:-) Wiesz, na dogo roznie bywa;-) Ale z wami jest zawsze milo, wiec bardzo chetnie odwiedzam wasze watki.
A Fifek byl pierwszym psiakiem, na ktorego deklarowalam pieniazki;-)

Posted

wasabi81 napisał(a):
Uffff, no to dobrze:-) Wiesz, na dogo roznie bywa;-) Ale z wami jest zawsze milo, wiec bardzo chetnie odwiedzam wasze watki.
A Fifiek byl pierwszym psiakiem, na ktorego deklarowalam pieniazki;-)

No więc super!:) A za opiekę nad Fifkiem bardzo jestem Ci wdzięczna,bo psiak-mimo,że czuje się teraz dobrze-jest jednak niuńkiem specjalnej troski...Bo taki stary,ślepy i pokrzywiony...:(

Przepraszam,Lusiu,ąle jesteście przecież z tego samego schronu...;)

Posted

jostel5 napisał(a):
No więc super!:) A za opiekę nad Fifkiem bardzo jestem Ci wdzięczna,bo psiak-mimo,że czuje się teraz dobrze-jest jednak niuńkiem specjalnej troski...Bo taki stary,ślepy i pokrzywiony...:(

Przepraszam,Lusiu,ąle jesteście przecież z tego samego schronu...;)

nic się nie stało,to są przecież bratnie dusze z jednego bidulca,ale za to bardzo mądre i wdzięczne:)