Kapsel Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Dobranoc Lusi. Grzeczna dziewczynka już powinna od dwóch godzin spać. A dobranockę chociaż obejrzała? ;) Quote
kinga_kinga7 Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 [quote name='Kapsel']Dobranoc Lusi. Grzeczna dziewczynka już powinna od dwóch godzin spać. A dobranockę chociaż obejrzała? ;) Lusia nie ogląda dobranocek..:oops: Po spacerku smacznie śpi:) dobranoc wszystkim!! Quote
kinga_kinga7 Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 witamy! my już po spacerku i wszystkie potrzeby załatwione!!!! Lusia jak nigdy od godz. 7.05 siedziała przy drzwiach, przytrzymałam ją troszkę, ale tak się śpieszyło na spacer, że śniadania nie tknęła.Wczoraj zjadła troszkę zupy pomidorowej z ryżem!!! Ale teraz je! odezwiemy się później, bo obowiązki wzywają. Miłego dnia życzymy wszystkim:multi: Quote
kinga_kinga7 Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 13:32 Lusia siedzi przy drzwiach i dopiero na drugi spacerek idziemy od rana!:multi: szybki spacer i jest sikut i bob:) Quote
wasabi81 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Napisze jeszcze raz!! Lusia = pies ideal!!:-) Quote
elmira Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 :) Zaglądam, ale nic sensownego nie napiszę, bo mnie wena opuściła;) Pozdrawiam. Quote
kinga_kinga7 Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 17:41 poszłam z lusią na krótki spacerek i zrobiła siusiu i trzeci raz boba!! Quote
kinga_kinga7 Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Uwaga!! Wszyscy,którzy czytają watek Lusi proszę,żeby usiedli.Od października Lusia jest LUBELANKĄ. Będzie mieszkała w bloku na CZECHOWIE.Pani Kasia jutro się zarejestruje na dogomanii i włączy się na wątek, a od października myślę, że dalej poprowadzi wątek Lusi i będzie nas dalej informowała o jej zachowaniach. Wielkie dzięki dla Pani Kasi, że daje Luśce taką szansę. Jest bardzo ciepłą osobą i bardzo kocha zwierzęta, a Lusia przecież szukała takiego domu!!!!:loveu::multi: Quote
kinga_kinga7 Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 elmira napisał(a):Ahahah u Lusi tez kupowo;) :) nie Elmirko, to nie jest biegunka, ona wczoraj dużo zjadła!!!! Quote
elmira Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Oj, no nie mówię o konsystencji, ale o częstości;) Quote
elmira Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='kinga_kinga7']Uwaga!! Wszyscy,którzy czytają watek Lusi proszę,żeby usiedli.Od października Lusia jest LUBELANKĄ. Będzie mieszkała w bloku na CZECHOWIE.Pani Kasia jutro się zarejestruje na dogomanii i włączy się na wątek, a od października myślę, że dalej poprowadzi wątek Lusi i będzie nas dalej informowała o jej zachowaniach. Wielkie dzięki dla Pani Kasi, że daje Luśce taką szansę. Jest bardzo ciepłą osobą i bardzo kocha zwierzęta, a Lusia przecież szukała takiego domu!!!!:loveu::multi: O rany!!!:multi::multi::multi: Quote
wasabi81 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='kinga_kinga7']uwaga!! wszyscy,którzy czytają watek lusi proszę,żeby usiedli.od października lusia jest lubelanką. Będzie mieszkała w bloku na czechowie.pani kasia jutro się zarejestruje na dogomanii i włączy się na wątek, a od października myślę, że dalej poprowadzi wątek lusi i będzie nas dalej informowała o jej zachowaniach. Wielkie dzięki dla pani kasi, że daje luśce taką szansę. Jest bardzo ciepłą osobą i bardzo kocha zwierzęta, a lusia przecież szukała takiego domu!!!!:loveu::multi: WSPANIALE!!!:loveu: Wierze w to ze z Mama wybralyscie odpowiedni domek dla Lusi. Cieszy mnie, ze beda nadal wiadomosci o naszym sloneczku:-) Kochana Lusia...:loveu::multi: Quote
Kapsel Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='kinga_kinga7']Uwaga!! Wszyscy,którzy czytają watek Lusi proszę,żeby usiedli.Od października Lusia jest LUBELANKĄ. Będzie mieszkała w bloku na CZECHOWIE.Pani Kasia jutro się zarejestruje na dogomanii i włączy się na wątek, a od października myślę, że dalej poprowadzi wątek Lusi i będzie nas dalej informowała o jej zachowaniach. Wielkie dzięki dla Pani Kasi, że daje Luśce taką szansę. Jest bardzo ciepłą osobą i bardzo kocha zwierzęta, a Lusia przecież szukała takiego domu!!!!:loveu::multi: Strasznie sie cieszę, Hura!!!! :bigcool::bigcool::bigcool::ylsuper::ylsuper::ylsuper: Quote
kinga_kinga7 Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Ja się bardzo cieszę,że Lusia dostała taką szansę i wierzę,że DOBRY DOM:multi: Quote
jostel5 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Ale wiadomości!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: I co teraz???:evil_lol: Chyba oszaleję,bo cieszę się jak diabli,ale też... Pani Kasiu,będzie Pani kochała Luśkę tak jak Kinga,prawda? I da jej Pani czas ,by zaaklimatyzowała się w swoim domku bez stresów? To jest cudna sunieczka,zasługuje na wszystko,co najlepsze...! A Ty,Kinguś,będziesz oswajać z domem i człowiekiem inną bidkę? Quote
wasabi81 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Najwazniejsze ze bedzie kontakt do nowej pani... bo co my bysmy zrobily bez wiadomosci o Lusi??:shake: Quote
elmira Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Dobra, to Wy prowadzcie merytoryczne dysputy, ja fikam z radości nieustannie:multi::errrr::mdrmed::happy1::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::klacz::klacz: ech, co tam i balety będą:drink1: Quote
wasabi81 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Jednak mialas racje kinga... strona 101 jest ta szczesliwa dla Lusi!! :laola: Quote
kinga_kinga7 Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 wasabi81 napisał(a):Jednak mialas racje kinga... strona 101 jest ta szczesliwa dla Lusi!! :laola: a widzisz..:loveu: Quote
jostel5 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 elmira napisał(a):Dobra, to Wy prowadzcie merytoryczne dysputy, ja fikam z radości nieustannie:multi::errrr::mdrmed::happy1::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::klacz::klacz: ech, co tam i balety będą:drink1: A skądeś tyle tych ludków wzięła,Elmiro :evil_lol:? Quote
elmira Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Mam bogatą osobowość. Ihihihi:ylsuper::roflt: Quote
magenka1 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Moje gratulacje Nowej Pańci trafiła się cudna i piękna sunia Quote
jostel5 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Aha! :) Kliknęłaś sobie "More" w "buźkach"...:PROXY5: Inteligentnam!:laugh2_2::evil_lol: Quote
kinga_kinga7 Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Lusia już po spacerku,zrobiła tylko sikutka Elmirko! i pięknie zjadła serduszka na kolację:) Quote
Recommended Posts