kinga_kinga7 Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 elmira napisał(a):Kurcze, kiszka. Ja na punkcie rudych psów jestem zboczona. Szkoda mi tego rudzielca. to specjalnie dla Ciebie jeszcze jedno zdjęcie rudzielca:) Quote
kinga_kinga7 Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Lusia była dzisiaj na pierwszym spacerku o 9:30! Zrobiła boba i sikuta:) Quote
kinga_kinga7 Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Dzisiaj odezwiemy się późnym wieczorkiem,bo jedziemy do Lublina-wszyscy!!!! Quote
jostel5 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Bawcie się dobrze i poznawajcie bliżej :)! WSZYSCY! Quote
wasabi81 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Ja rowniez zycze udanej wycieczki!!!:-) A rudy piesek jest sliczny... ale co teraz bedzie z biedakiem?? Quote
Ewixon Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 kinga_kinga7 napisał(a):to specjalnie dla Ciebie jeszcze jedno zdjęcie rudzielca:) Jesteś cudowna, że nie przechodzisz obojętnie obok potrzebującego zwierzaczka - tylko od razu pomagasz i niejednorazowo ale poświęcasz codziennie czas i pieniądze w ratowaniu kolejnego nieszczęśnika! Paulinko jak go oswoisz to trzeba może do weterynarza albo do niego poprosić veta a my wspólnie finansowo pomożemy... chociaż Ty nigdy nie oczekujesz pomocy finansowej a z Rodziną dzielnie finansujesz Lusię i Obiego i in... oraz szukajmy wspólnie DS dla niego - oby zdążyć przed zimą :( - może wątek...? Quote
kinga_kinga7 Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Ewixon napisał(a):Jesteś cudowna, że nie przechodzisz obojętnie obok potrzebującego zwierzaczka - tylko od razu pomagasz i niejednorazowo ale poświęcasz codziennie czas i pieniądze w ratowaniu kolejnego nieszczęśnika! Paulinko jak go oswoisz to trzeba może do weterynarza albo do niego poprosić veta a my wspólnie finansowo pomożemy... chociaż Ty nigdy nie oczekujesz pomocy finansowej a z Rodziną dzielnie finansujesz Lusię i Obiego i in... oraz szukajmy wspólnie DS dla niego - oby zdążyć przed zimą :( - może wątek...? pomyślę nad tym,na razie jest jeszcze nieufny,ale do mnie już zaczyna podchodzić i się przytulać:) Dlatego założyłam mu obróżkę,bo chciała zrobić to sąsiadka,ale nie podchodzi do niej Quote
jostel5 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 A jak się udała wycieczka? Lusi się podobało? Quote
wasabi81 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 jostel5 napisał(a):A jak się udała wycieczka? Lusi się podobało? No wlasnie, tez bym chciala wiedziec!!:-) Quote
kinga_kinga7 Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 jostel5 napisał(a):A jak się udała wycieczka? Lusi się podobało? bardzo Jostel podobała jej się wycieczka:) bo świetnie wybawiła się z siostrami!! Zaraz wstawię zdjęcia Quote
kinga_kinga7 Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Lusia poznała siostrzenicę szwagra:) cały nasz dobytek:) Lusia z Kamcią(już zdrową!) Quote
Ewixon Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 kinga_kinga7 napisał(a):bardzo Jostel podobała jej się wycieczka:) bo świetnie wybawiła się z siostrami!! Zaraz wstawię zdjęcia to cudownie, że Lusi się podobało - cały dzień dobrych przeżyć!!! a teraz dobrej nocki bo pewnie wszyscy jesteście padnięci :) Quote
kinga_kinga7 Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Witamy:) Lusia zjadła ładnie śniadanko i jest na dworku.. Quote
kinga_kinga7 Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 elmira napisał(a):Fajne psiaki. :) Miłego dnia. Wzajemnie:) Quote
kinga_kinga7 Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 U nas dzisiaj deszczowo..byłam z Lusią na spacerku,ale zamiast zrobić sikuta,to bawiła się z Rudzielcem:) Quote
jostel5 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 A jak się czuje Rudzielec? Staje na łapkę? Quote
kinga_kinga7 Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 jostel5 napisał(a):A jak się czuje Rudzielec? Staje na łapkę? jak idzie,to łapka jest cały czas w górze,a jak stoi i daje mu jeść,to delikatnie opiera się na niej..tak bardzo chciałby do mnie wejść:( Quote
jostel5 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Serce Ci krwawi,prawda? Mnie też...:( ...i co teraz? Może rzeczywiście załóż mu wątek... Quote
kinga_kinga7 Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 jostel5 napisał(a):Serce Ci krwawi,prawda? Mnie też...:( ...i co teraz? Może rzeczywiście załóż mu wątek... bardzo..taki deszczyk padał,a bidulek nie wiadomo gdzie się podziewał:placz: Dostał ode mnie na imię Maks;) Quote
kasiacz Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 cześć Wszystkim!Paulina nic nie wspomina o niedzielnej wizycie, ale wydaje mi sie,że było super!~!!!Lusia od razu poczuła sie jak u siebie!!!( o to chodziło),miczego sie nie bała, była spokojna i rozluźniona,obwąchiwała kąty i grzała kanapę, na której ostatecznie-po dentasach-usnęła,a ja ją głaskałam!!!:)jestem pod wrażeniem,że mi na to pozwoliła!!!! a Drakusia wyżarłą już prawie wszytsko z Lusiowej miski, która została przez zapomnienie. co to za pyszna karma tak samuje memu kotu?????:) smakuje miało być:) Quote
kasiacz Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 dodam ponadto, że prowadziłąm ją na smyczy;)ciągnęła i niuszkała na dworze, co się dało,po czym grzecznie wskoczyła do samochodu.super pies!szkoda tylko,że wizyta trwała tak krótko...niedługo podpisujemy umowę adopcyjną! Quote
kasiacz Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 cieszycie się??????bo ja baaaaaardzooooooo!!!!! Quote
wasabi81 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 kinga_kinga7 napisał(a):bardzo..taki deszczyk padał,a bidulek nie wiadomo gdzie się podziewał:placz: Dostał ode mnie na imię Maks;) Maks... slicznie!! Mi rowniez bardzo szkoda tego pieska. Nie dosc ze ma cos z lapka to to teraz jeszcze brzydka pogoda:-( Quote
Recommended Posts