Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

wasabi81 napisał(a):
Lusia to cudo!!!:loveu: uwielbiam ogladac fotki tej slicznotki!!

Wasabi,to może Lusia znajdzie ten swój wymarzony dom u Ciebie...???:evil_lol:
Na transport jakoś się zrzucimy albo nawet dowiozę ją za friko...;):eviltong:

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
słuchajcie, jutro obowiązkowa kąpiel, tak się znowu wypaprała, że znowu śmierdzi rybą:evil_lol:

Tfu... wspolczuje! Ciekawe dlaczego psiaki uwazaja najgorsze smrody za najwspanialsze perfumy??!;-)

Posted

jostel5 napisał(a):
Wasabi,to może Lusia znajdzie ten swój wymarzony dom u Ciebie...???:evil_lol:
Na transport jakoś się zrzucimy albo nawet dowiozę ją za friko...;):eviltong:

Nawet sobie nie wyobrazasz jak bardzo mnie kusi adopcja takiej kochanej biedy z Polski. Pare miesiecy temu juz sobie wypatrzylam sunie z Elblaga. Ale narazie musze sie wstrzymac:-(. Zakonczylam studia, od poniedzialku zaczelam prace... Musze zobaczyc jak sie wszystko ulozy. No i TZ tez ma ciut do powiedzenia;-) No a wy musialybysce przyjechac obowiazkowo na wizyte przedadopcyjna... No bo jak tam bez;-)

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
Wasabi, Tobie zaufałabym bez wizyty.Ty kochana cioteczka jako pierwsza weszłaś na jej wątek, przerabiaj TZ i wal do Polski po Luśkę ale byłabym o nią spokojna!!!

Dziekuje za tak kochane slowa.:oops: Obiecuje, ze pokaze Lusie mojemu TZ. On lubi Owczarki a Lusia taka onkowata miniaturka:-) Odwiedze was jutro... TZ wlasnie marudzi, za znow siedze na dogomanii.

Posted

Wasabi Ty się lepiej decyduj na adopcję,bo zobacz co się Luśce może trafić,kopiuję wiad:
Nic nie obiecuję, ale dałam zdjęcia Lusi znajomym którzy chcą pieska dla niepełnosprawnej częściowo dziewczynki. Byli zainteresowani psiakiem, który również będzie w jakimś stopniu kaleki.
Odpowiedź dostanę w tym tygodniu. Trzymajcie kciuki.

Posted

wasabi81 napisał(a):
Dziekuje za tak kochane slowa.:oops: Obiecuje, ze pokaze Lusie mojemu TZ. On lubi Owczarki a Lusia taka onkowata miniaturka:-) Odwiedze was jutro... TZ wlasnie marudzi, za znow siedze na dogomanii.

pozdrawiamy i czekamy na odwiedziny:loveu::multi:

Posted

Jostel! teraz już wiem więcej , dziewczynka ma 10 lat, chyba Łódź lub okolice, ale dopiero sprawdzamy temperamenty!!!! to jeszcze nic pewnego, ale oby Lusi się udało, ona idzie na kompromis i można z nią wszystko wypracowac

Posted

Czyli-masz już z domkiem kontakt...?
Sytuacja nie jest łatwa w związku z chorobą dziewczynki,może dobrze by było,żeby Lusia najpierw pobyła trochę ze swoją potencjalną panią "na próbę"...Niestety,ta odległość...!

Posted

teraz rodzina konsultuje tą decyzję z lekarzem, rehabilitantem i psychologiem sama nie wiem co o tym myśleć, nie rozmawiałam bezpośrednio z rodzicami dziewczynki tylko znajoma zaproponowała Lusię ze względu na łapkę czyli też niepełnosprawna

Posted

Szczęściara z Lusi.

Moja znajoma, auraa z dogo tez miała taką strachliwą sunieczkę. Wyadoptowała ją i mała Kika faktycznie na początku była spięta, ale miłość i cierpliwość nowej pani sprawiają, że Kika staje się coraz bardziej śmiała:) Chociaż rozumiem Twoje obawy Kinga. Nawet, kiedy człowiek broni się przed uczuciem do Tymaczaska, to i tak zwykle się nie udaje nie polubić futrzaka.