Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
tak ! oby jej się udało znaleźć dobry domek!!!! Czekamy na decyzję Pana i jego narzeczonej.

tak, dla Lusi musi byc najwspanialszy kochajacy domek.... taki jak wasz Kingo!!!

Posted

masz rację, my byłyśmy na spacerku, Lusia poleżała sobie na dworku, ale cały czas spała, Tofik głupieje, biega jak szalony a Luśka w kaftaniku!!! tak mnie dziewczyny nastraszyły, ale nic się złego nie dzieje, nic się nie sączy, nie wychodzi jej. Wcale nie wygląda to źle. jak naładuję baterię to wstawię zdjęcia. pa....

Posted

byłyśmy u weta. Lusia nie dała sobie dobrze zajrzeć, ale miejsce szwu jest suche, rzeczywiście niteczka puściła, ale biorąc pod uwagę płochliwość Lusi nic nie będzie miała robione w piątek pojedziemy na kontrolę.w najgorszym wypadku będzie gruby szew - blizna

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
:shake: niestety, dzwonił Pan z Poznania. Zdecydują się na jakiegoś pieska ze schroniska na miejscu. Lusia szuka dalej domku!

Widocznie chcą przed decyzją zobaczyć psiaka na żywo. Ale to i tak porządni ludzie są, że zadzwonili.
Lusia znajdzie swojego pana na pewno, nie martw się Kinguś :calus::thumbs:

Posted

Magenka ma rację-widać ten właściwy domek jeszcze się nie odezwał i tak miało być...Trzeba się cieszyć,że może jakaś inna,schroniskowa bida dostanie szansę.

Dobrze,że byłaś z małą u weta,przynajmniej jesteś spokojniejsza.:) A że szew będzie grubszy? Trudno! To w ogóle nie ujmuje Luśce urody!:) Będzie charakterystyczna!

Posted

[quote name='Kapsel']Widocznie chcą przed decyzją zobaczyć psiaka na żywo. Ale to i tak porządni ludzie są, że zadzwonili.
Lusia znajdzie swojego pana na pewno, nie martw się Kinguś :calus::thumbs:

Pan od razu na początku zrobił ma mnie dobre wrażenie..życzył nam powodzenia

A teraz zdjęcia śpiocha:)

Posted

[quote name='jostel5']Magenka ma rację-widać ten właściwy domek jeszcze się nie odezwał i tak miało być...Trzeba się cieszyć,że może jakaś inna,schroniskowa bida dostanie szansę.

Dobrze,że byłaś z małą u weta,przynajmniej jesteś spokojniejsza.:) A że szew będzie grubszy? Trudno! To w ogóle nie ujmuje Luśce urody!:) Będzie charakterystyczna!

ten szew dzisiaj wygląda lepiej..

Posted

magenka1 napisał(a):
głowa do góry nie ten następny widocznie poznań nie jest dla Lusi!

Wcale się tym nie martwię, bo Lusia spokojnie poczeka, a tak szczerze powiem teraz głośno, ten Poznań to szmat drogi i to mnie przerażało, chciałaby żeby była bliżej!:multi:

Posted

Kinguś,a może Lusię poogłaszać w naszej lokalnej prasie...? Wiesz,w taki sposób dla "wrażliwej duszy"...?
A zdjęcia robisz przecudne! To z Lusią i Jeżynką jest naj...:)

Posted

jostel5 napisał(a):
Kinguś,a może Lusię poogłaszać w naszej lokalnej prasie...? Wiesz,w taki sposób dla "wrażliwej duszy"...?
A zdjęcia robisz przecudne! To z Lusią i Jeżynką jest naj...:)

dobry pomysł;)

Posted

elmira napisał(a):
Hej:) A co dzisiaj słychać?

hej Elmirko:) Zjadła śniadanko,była na spacerku i śpi..:) Nad ranem była u nas burza,Lusia się przestraszyła i wskoczyła sobie do mnie na łóżko,w ogóle to dzisiaj coś nie mogła spać i ona i ja,wierciła się w swoim posłanku,chodziła,zjadła sobie kostkę,którą zakopała w kocu:) a przy tym cały czas się obijała i przewracała przez ten fartuszek..