jostel5 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Zbulwersowana Lusia! :) Jeszcze chyba kot nigdy jej w pychol nie przyłożył...!:) Quote
kinga_kinga7 Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 ogólnie to Jeżynka ją nie obchodzi, nie wiem czemu psy zrobiły taką akcję, ale kot je prowokuje:evil_lol: Quote
kinga_kinga7 Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 byłyśmy na spacerku, zrobiła siusiu, ale ją pokrzyczałam bo dotąd nie reagowała na psy a dzisiaj zaczęła szczekać na psa, który idąc nie zwracał na nią uwagi.Wracała do domu z opuszczonym ogonem teraz śpi Quote
wasabi81 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Tofik i Lusia sa cudowni:-) A w jaki sposob Jezynka ich prowokuje?? Quote
kinga_kinga7 Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 wasabi81 napisał(a):Tofik i Lusia sa cudowni:-) A w jaki sposob Jezynka ich prowokuje?? czasami jak biegną,to jeżynka postawi garba(niby,że się boi:evil_lol:) i skacze na Lusię,czy Tofika:lol: Quote
kinga_kinga7 Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 albo Jeżynka idzie wolno jak zobaczy psy to szybciutko przebiega wręcz wpada na nich i zaczyna się pościg, wystarczy, że zaczepi jednego a drugi też biegnie. Quote
elmira Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 kinga_kinga7 napisał(a):czasami jak biegną,to jeżynka postawi garba(niby,że się boi:evil_lol:) i skacze na Lusię,czy Tofika:lol: Czyli, to takie przyjacielskie przepychanki. Wydaje mi się, że Lusia o wiele lepiej stąpa na chorą łapkę. Bardzo podoba mi się Tofik. On jest taki (przynajmniej tak wygląda:)) mięciutki, że go można wytarmosić i wyprzytulać. W ogóle fajne masz zwierzaki Kinguś. Tak dobrze przyjęły Lusię. Quote
kinga_kinga7 Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 elmira napisał(a):Czyli, to takie przyjacielskie przepychanki. Wydaje mi się, że Lusia o wiele lepiej stąpa na chorą łapkę. Bardzo podoba mi się Tofik. On jest taki (przynajmniej tak wygląda:)) mięciutki, że go można wytarmosić i wyprzytulać. W ogóle fajne masz zwierzaki Kinguś. Tak dobrze przyjęły Lusię. Bo Toficzek ma bardzo mięciutką sierść,fajnie jest się przytulić do niego:) Quote
kinga_kinga7 Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 nie chcę zapeszyć ! ale znowu miałam telefon z Poznania w spr. Lusi.Dzwoniła pani jeszcze porozmawia z mężem i jeśli się zdecyduje da znać. Wtedy dogramy szczegóły. Pani wydaje się być bardzo rozsądną osobą. Quote
kinga_kinga7 Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 my jesteśmy po ostatnim spacerku, dzisiaj dziewczynka troszkę zjadła jak przystoi na piękną panienkę:evil_lol: Quote
Miła od Gucia Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 a zagląda, zagląda, ale nie zawsze pisze Quote
kinga_kinga7 Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 bardzo się cieszymy! Lusia od rana biega z Tofikiem, rano troszkę zjadła, teraz podbiega do miseczki z karmą, wieczorem gotowane będzie Quote
kinga_kinga7 Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 a ciocia Wasabi już wyzdrowiała? gdzie ona się podziewa????, czy pamięta o nas? Quote
kinga_kinga7 Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 my już po kolacji, pięknie zjadła kurczaka, 2 ciasteczka teraz leżakuje Quote
jostel5 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Domek z Poznania jeszcze się pewnie nie odezwał...? Pani zgadza się na wizytę przedadopcyjną?Bo wiesz,Kinguś,Luśka jest warta bardzo miękkiej kanapy...:) Quote
kinga_kinga7 Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 jostel5 napisał(a):Domek z Poznania jeszcze się pewnie nie odezwał...? Pani zgadza się na wizytę przedadopcyjną?Bo wiesz,Kinguś,Luśka jest warta bardzo miękkiej kanapy...:) wiem doskonale!!!!, to nic pewnego, pani nie dzwoniła Quote
kinga_kinga7 Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 zobaczcie jaka jest obrażona jak kazałam jej położyć się w swoim posłanku.Za cholerę nie chciała zejść Quote
jostel5 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Łypie jednym okiem i udaje,że nie słyszy! Skąd ja to znam...?:) Quote
kinga_kinga7 Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 a tu prowokacje!!!!!! z obu stron Quote
kinga_kinga7 Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 tak! a potem pogoń i dołącza do nich Tofik. Jeżynka zmyka na drzewo a oni warują pod drzewem i szczekają:evil_lol: Quote
elmira Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Jeżynka jest bardzo podobna do mojego Kazia. :) Luśka jest niesamowita. Na tej fotce z łóżka, łypie małpiszon okiem, a jaka zgięta (żałuj mnie, żałuj):))) Quote
kinga_kinga7 Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 tak! to jej bardzo dobrze wychodzi.Muszę ją nauczyć chodzić w skarpetkach, bo mama się wścieknie! jak przychodzi ze spaceru i ładuje się prosto na łóżko.Jutro zrobię próbę i wstawię zdjęcia:loveu: idziemy już spać, wszystkim życzy dobrej nocki:loveu::loveu::multi::multi: Quote
Recommended Posts