Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jeszcze jesteśmy u siostry ,Luśka świetnie się dogaduje i bawi z Kamą(schroniskową koleżanką z boksu!):) Ze spanielką jest gorzej,nie tolerują się,ale wszyscy chodzą po dworze! Pięknie zachowuje się w gościach,po spacerkach ma myte łapki,spodobało jej się chodzenie po schodach na górę no,i świetnie bawi się z kociakiem:loveu:

Posted

mam jeszcze jakieś zdjęcia, ale może jutro coś wstawię. Może dziewczyny jutro przyjadą? zobaczymy ! Paulina ma dostęp do komputera, więc pewnie skomentuje tą sesję, albo mi się oberwie po cichu!!!!!!

Posted

wasabi81 napisał(a):
Witaj danka488,
tak sobie myslalam ze beda fotki... Lusi watek jest przeciez wzorowo prowadzony!!! :-)

Witaj Wasabi! Ty jesteś niezawodny obserwator postępów Lusi. Bardzo się cieszę, że zaglądasz na wątek, wstawiasz fajne komentarze no i JESTEŚ komplemenciara:evil_lol:;)

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
Witaj Wasabi! Ty jesteś niezawodny obserwator postępów Lusi. Bardzo się cieszę, że zaglądasz na wątek, wstawiasz fajne komentarze no i JESTEŚ komplemenciara:evil_lol:;)

Wiesz, ja po prostu pisze prawde...:-)
A dzieki wam Lusia robi codziennie postepy (ojej, znow komplement;-))

Posted

właśnie!!!! Luśka, jest mądrym psiakiem i rzeczywiście robi postępy! mnie osobiście też zaskakuje.Dzisiaj bardzo ładnie jadła w takim towarzystwie, wymieniały się tylko miskami we trzy (Klara, Kama i Lusia), wybiegała się z Kamą, pokopały aż nosy miały w piachu , dopiero zagospodarowują działkę po budowie więc psy mogą wszystko tam znależć. Luśka nawet jak chciała się bawić sama zaczepiała Kamę ,z kotem też się ładnie bawiła o jeździe autem nawet nie wspomnę chyba uwielbia! jak zobaczy otwarte drzwi siedzi pierwsza:lol:

Posted

Witaj(cie)!!!:multi::multi:
Ciesze sie ze Lusia ma apetyt... zycze wam milego spacerowania:-)

EDIT: to ja sie teraz tez wybiore ze Spajkiem (psiakiem moich rodzicow) na spacerek... pozniej was jeszcze odwiedze.

Posted

wasabi81 napisał(a):
Witaj(cie)!!!:multi::multi:
Ciesze sie ze Lusia ma apetyt... zycze wam milego spacerowania:-)

EDIT: to ja sie teraz tez wybiore ze Spajkiem (psiakiem moich rodzicow) na spacerek... pozniej was jeszcze odwiedze.

czekamy! My już po,zrobiła siusiu,po spacerze miała myte łapki:loveu:

Posted

[quote name='kinga_kinga7']Witaj Wasabi! Ty jesteś niezawodny obserwator postępów Lusi. Bardzo się cieszę, że zaglądasz na wątek, wstawiasz fajne komentarze no i JESTEŚ komplemenciara:evil_lol:;)

:obrazic: [SIZE="2"](foch)

A ja nie zaglądam na wątek?:evil_lol: Nie wstawiam fajnych komentarzy ?:evil_lol:

No,dobrze...:loveu: Zdjęcia są najpiękniejsze na świecie,Luśka-megagwiazda ,Tofik-miodzik, "siostrzyczki" Lusi-marzenie! :loveu:

I napisałam to wszystko zupełnie serio!:)

Posted

[quote name='jostel5']:obrazic: [SIZE="2"](foch)

A ja nie zaglądam na wątek?:evil_lol: Nie wstawiam fajnych komentarzy ?:evil_lol:

No,dobrze...:loveu: Zdjęcia są najpiękniejsze na świecie,Luśka-megagwiazda ,Tofik-miodzik, "siostrzyczki" Lusi-marzenie! :loveu:

I napisałam to wszystko zupełnie serio!:)
Jostelku, twoje komentarze sa oczywiscie bardzo fajne i straaaasznie wazne. Smutno by bylo bez Ciebie na watku...

Posted

wasabi81 napisał(a):
Jostelku, twoje komentarze sa oczywiscie bardzo fajne i straaaasznie wazne. Smutno by bylo bez Ciebie na watku...

No! Przynajmniej Wasabi dobrze się o mnie wyraża!:eviltong::evil_lol: