elmira Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Spokojnej podróży. Będziemy czekać na Wasz powrót. Quote
kinga_kinga7 Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Jeszcze jesteśmy u siostry ,Luśka świetnie się dogaduje i bawi z Kamą(schroniskową koleżanką z boksu!):) Ze spanielką jest gorzej,nie tolerują się,ale wszyscy chodzą po dworze! Pięknie zachowuje się w gościach,po spacerkach ma myte łapki,spodobało jej się chodzenie po schodach na górę no,i świetnie bawi się z kociakiem:loveu: Quote
wasabi81 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Swietne wiesci!!! Widze ze Lusia jest bardzo grzeczna... no i nawet daje sobie myc lapki:-) Quote
kinga_kinga7 Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 danka488 - my z mężem już wróciliśmy, dziewczyny zostały , ponieważ ja mam aparat wstawię parę zdjęć. Quote
wasabi81 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Witaj danka488, tak sobie myslalam ze beda fotki... Lusi watek jest przeciez wzorowo prowadzony!!! :-) Quote
kinga_kinga7 Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Lusia z Kamą Lusia z Mikeszem obserwowała nas z góry, bardzo spodobało jej się chodzenie po schodach Quote
wasabi81 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 http://i33.tinypic.com/1rbv9d.jpg az sie wstydze spytac, czy Lusia jest po lewej na zdjeciu:oops:... czy ona jest naprawde taka malutka??? Quote
kinga_kinga7 Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Lusia na schodach, Klara pod schodami idzie spać my grabiłyśmy a dziewczynki (Lusia z Kamą) kopały ale były bardzo czujne jak ktoś szedł Quote
kinga_kinga7 Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 [quote name='wasabi81']http://i33.tinypic.com/1rbv9d.jpg az sie wstydze spytac, czy Lusia jest po lewej na zdjeciu:oops:... czy ona jest naprawde taka malutka??? tak! to Lusia Quote
wasabi81 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 http://i36.tinypic.com/28b6zaf.jpg jejku, jakie one podobne... starsza i mlodsza siostra:-) Quote
kinga_kinga7 Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 tu też z Kamą tu włączała się do zabawy z kotem Quote
kinga_kinga7 Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 mam jeszcze jakieś zdjęcia, ale może jutro coś wstawię. Może dziewczyny jutro przyjadą? zobaczymy ! Paulina ma dostęp do komputera, więc pewnie skomentuje tą sesję, albo mi się oberwie po cichu!!!!!! Quote
kinga_kinga7 Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 wasabi81 napisał(a):Witaj danka488, tak sobie myslalam ze beda fotki... Lusi watek jest przeciez wzorowo prowadzony!!! :-) Witaj Wasabi! Ty jesteś niezawodny obserwator postępów Lusi. Bardzo się cieszę, że zaglądasz na wątek, wstawiasz fajne komentarze no i JESTEŚ komplemenciara:evil_lol:;) Quote
wasabi81 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 kinga_kinga7 napisał(a):Witaj Wasabi! Ty jesteś niezawodny obserwator postępów Lusi. Bardzo się cieszę, że zaglądasz na wątek, wstawiasz fajne komentarze no i JESTEŚ komplemenciara:evil_lol:;) Wiesz, ja po prostu pisze prawde...:-) A dzieki wam Lusia robi codziennie postepy (ojej, znow komplement;-)) Quote
kinga_kinga7 Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 właśnie!!!! Luśka, jest mądrym psiakiem i rzeczywiście robi postępy! mnie osobiście też zaskakuje.Dzisiaj bardzo ładnie jadła w takim towarzystwie, wymieniały się tylko miskami we trzy (Klara, Kama i Lusia), wybiegała się z Kamą, pokopały aż nosy miały w piachu , dopiero zagospodarowują działkę po budowie więc psy mogą wszystko tam znależć. Luśka nawet jak chciała się bawić sama zaczepiała Kamę ,z kotem też się ładnie bawiła o jeździe autem nawet nie wspomnę chyba uwielbia! jak zobaczy otwarte drzwi siedzi pierwsza:lol: Quote
kinga_kinga7 Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Witajcie to ja! Luśka zjadła całą miskę kiełbaski(dla psa:)),zaraz wyjdziemy na spacerek.. Quote
wasabi81 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Witaj(cie)!!!:multi::multi: Ciesze sie ze Lusia ma apetyt... zycze wam milego spacerowania:-) EDIT: to ja sie teraz tez wybiore ze Spajkiem (psiakiem moich rodzicow) na spacerek... pozniej was jeszcze odwiedze. Quote
kinga_kinga7 Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 wasabi81 napisał(a):Witaj(cie)!!!:multi::multi: Ciesze sie ze Lusia ma apetyt... zycze wam milego spacerowania:-) EDIT: to ja sie teraz tez wybiore ze Spajkiem (psiakiem moich rodzicow) na spacerek... pozniej was jeszcze odwiedze. czekamy! My już po,zrobiła siusiu,po spacerze miała myte łapki:loveu: Quote
jostel5 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 [quote name='kinga_kinga7']Witaj Wasabi! Ty jesteś niezawodny obserwator postępów Lusi. Bardzo się cieszę, że zaglądasz na wątek, wstawiasz fajne komentarze no i JESTEŚ komplemenciara:evil_lol:;) :obrazic: [SIZE="2"](foch) A ja nie zaglądam na wątek?:evil_lol: Nie wstawiam fajnych komentarzy ?:evil_lol: No,dobrze...:loveu: Zdjęcia są najpiękniejsze na świecie,Luśka-megagwiazda ,Tofik-miodzik, "siostrzyczki" Lusi-marzenie! :loveu: I napisałam to wszystko zupełnie serio!:) Quote
wasabi81 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 [quote name='jostel5']:obrazic: [SIZE="2"](foch) A ja nie zaglądam na wątek?:evil_lol: Nie wstawiam fajnych komentarzy ?:evil_lol: No,dobrze...:loveu: Zdjęcia są najpiękniejsze na świecie,Luśka-megagwiazda ,Tofik-miodzik, "siostrzyczki" Lusi-marzenie! :loveu: I napisałam to wszystko zupełnie serio!:) Jostelku, twoje komentarze sa oczywiscie bardzo fajne i straaaasznie wazne. Smutno by bylo bez Ciebie na watku... Quote
jostel5 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 wasabi81 napisał(a):Jostelku, twoje komentarze sa oczywiscie bardzo fajne i straaaasznie wazne. Smutno by bylo bez Ciebie na watku... No! Przynajmniej Wasabi dobrze się o mnie wyraża!:eviltong::evil_lol: Quote
kinga_kinga7 Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 wasabi81 napisał(a):Jostelku, twoje komentarze sa oczywiscie bardzo fajne i straaaasznie wazne. Smutno by bylo bez Ciebie na watku... ja też tak uważam!! Quote
jostel5 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Wiem,wiem...:0 Tak sobie tylko zażartowałam :) Quote
elmira Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 I ja też:) Dziewczyny z Lublina nadajecie?:) Quote
kinga_kinga7 Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 My z Lusią już idziemy spać..rozciągnęła się na łóżku,że ja już nie mam miejsca:) Wcześniej leżałam na schodkach,jutro wracany a teraz się żegnamy! Quote
Recommended Posts