Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
my już jesteśmy po kolacji, udko poszło a potem ciasteczko:lol:

Ależ się Lusi powodzi! Ciasteczko? Psie? Czy jakie? Też bym chciała...:evil_lol:

Posted

witamy z rana, my już po spacerku i po pracach na działce, dzisiaj wybieramy się do miasta na zakupy nie wiem może z Luśką, ale może na ulicy będzie ciągnęła, bo po tych 10 dniach leżenia chce bardzo się wyszaleć, śmiesznie skacze , prawdziwy kangur KAPSEL to od razu dobrze ją określił,nie chce gadzina jeść, troszkę karmy suchej dzisiaj na obiad znowu udko, bo je go bez problemu:multi:

Posted

i co nikt nie odwiedził nas dzisiaj:shake:, szkoda, Lusia została jednak w domu sama, jak przeszłam to spała, bardzo się cieszyła jak weszłam, kupiłam jej w nagrodę zabawkę do ciągania i gryzienia 2 kiełbaski na dłuższym sznureczku ale bardziej cieszyła się z mego powrotu. Później wstawię zdjęcie z nową zabawką dziewczynki:eviltong:

Posted

elmira napisał(a):
Hej:) Ale nie niszczy nic, kiedy zostaje sama? Pewnie nie:) bo byś skrobnęła choć słówko.

To pozdrowienia i czekamy na fotki:)

nie,nic nie niszczy..pierwszy raz jak została sama,to porozciągała suchy chleb:evil_lol:

Posted

:lol:bez problemu może zostać i zrobiłam po raz kolejny eksperyment, że jest rano wyprowadzana i czeka później do 15.00, udaje się to bez problemu, zjadła całe udko samo bez ryżu i ciasteczko, teraz leży na dworze, ale też śpi:evil_lol:

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
tylko cioteczka Wasabi nas dzisiaj zaniedbała! gdzie ona jest?, brak jest jej komentarza zdjęć Lusi

Baaaaaardzo przepraszam, ze was zaniedbalam:oops:... teraz tez tylko na moment wpadlam aby nadrobic zaleglosci ostatnich dwoch dni!! Fotki oczywiscie jak zawsze super!!:loveu: Ciesze sie ze Lusia jutro jedzie do weta na sciagnienie szwow!! Napewno nie bedzie tesknic za kaftanikiem;-)

Posted

wasabi81 napisał(a):
Baaaaaardzo przepraszam, ze was zaniedbalam:oops:... teraz tez tylko na moment wpadlam aby nadrobic zaleglosci ostatnich dwoch dni!! Fotki oczywiscie jak zawsze super!!:loveu: Ciesze sie ze Lusia jutro jedzie do weta na sciagnienie szwow!! Napewno nie bedzie tesknic za kaftanikiem;-)

za kaftanikiem tęsknić nie będzie,bo już przerwała go z nerwów:crazyeye:zdjąć też potrafi:lol: